Yeri değil belki ama haftasonu ticari arac fuarına gittim.en ufak fio da travegoya kadar tüm araclarda kamera vardı ve camlarında özel kabin vs lerde monteli idi.sanırsam kamera zorunluluk oldu ticari grubta.
Printable View
ya yazmayayım dedm ama olmuyor
birazda olayı türk insanının 1 liranın hesabını yapmasına bağlamak lazım bence
(son olayla ilgili yazmıyorum)
bu tip sorunlar zamanla otomatik olarak çözülür toplum içinde
metro turizm denen şirket için konuşuyorum (bu olay ile ilgili değil)
bu koyduğumun şirketi yıllardır ve yıllardır kazalar rezillikler bir sürü vukaatlar yapan bir şirket değilmi?
haberlerde gazetelerde internette sürüyle ölenlerin resimleri çıkmıyormu? yıllardır?
ee peki niye bu millet ısrarla o otobüslere binleye devam ediyor?
neden 15tl daha verip başka otobüse binmiyor? b.o.k mu var?
binme a.koyduğumun otobüsüne?
binme ve zamanla firma küçülsün ve kapansın siktirolsun gitsin tarihin tozlu sayfalarında kaybolsun?
ama yoook olurmu hiç, 1 liranın hesabını yapan yüce türk milleti ucuz otobüsü görünce altın madeni bulmuş gibi saldıracak illa.
ucuzdan da ziyade adamların yapılanması aynı akepe :) araç filosu inanılmaz girmedikleri semt bucak yok özellikle bayram ve yaz dönemlerinde millet firmaya bile bakmıyor ki yeterki yer bulsunlar
Doğru tespit. 5 yıl kadar önce ani bir Bodrum'a araba bırakma işim oldu.Yaz sezonuydu,günlerden Pazar'dı ve aynı gün uçak fiyatları fahişti. Otogara gittim ama bırakın İstanbul'u , Ankara-Bursa-İzmir'e bile 1 tane yer bulamadım. Şans eseri o lanet firmada İzmir'e 1 kişilik iptal edilmiş yer buldum.Daha önceden de sevmediğim firma olmasına rağmen istemeyerekte olsa bindim.. Bodrum-İzmir arası 6.5 saat olur mu arkadaş? Yol güzergahında küçük,büyük ne kadar Gar varsa girip çıktılar. O gün bir kez daha lanet ettim. Çok şükür ki bir daha kullanmak zorunda kalmadım.
Diğer otobüs firmaların tamamının otobüs sayısı kadar otobüs filosu var adamın elinde. Haliyle bakkala çakkala her köşe bucağa otobüs kaldırıyor ve dolayısıyla özellikle yerel halk tarafından sıkça kullanılıyor. Bunların tarihten silinmeleri için hem fiyat hem de filo olarak rekabet edebilecek birkaç firma gerekiyor kanımca.
Muavin, tekrar göz altına alınıp savcının itirazı üzerine tutuklanıp cezaevine gönderilmiş
Ahh ahhh onu öyle bir yere atsınlar ki attırmadıkları yeri kalmasın ben ne yaptım nasıl yaptım derken kahrından gebersin pezevenk. Artık hapishanelerde içerde adalet sağlansın ki millet içeri düşeye korksun hukuktan adaletten ümidimizi kestik.
Metro turizme geçenlerde izin kullanırken binmiştim.
Otobüsleri tam bir rezalet. Görgüsü olmayan, konuşmaya aciz muavinlere sahipler. Şahsen hizmetten hiç memnun kalmadım.
Günümüzde bütün otobüslerde tablet tarzı koltuk başlıkları var, metrodakilerde sadece tv izleyebiliyorsunuz.
Bu son olay eğer gerçekse cidden hiç ama hiç hoş değil.
Bundan 2 yıl önce İstanbul-Sivas metroyla geleyim dedim, bana 300 küsür kilometre afedersersiniz çişimi tutturdu şerefsizler.
Sivas"ta terminalde indiğimde la lavaboya nasıl koştuğumu hatırlamıyorum.
Tacizci Metro Turizm Muavini konuÅŸtu haberleri, son dakika, son dakika haberleri,
Kızı hedef alarak yapmadım demiş.
abi Doğu kökenli bir otobüs firması sahibi aileden yakın bir tanıdığım var Metro ve Galip Öztürk için söylediği cümleler ;
Adam istanbul otogarının patronu ondan habersiz , izinsiz nerdeyse sefer yapılmıyor.
Otobüsleri doluyormu peki diye sorduğumda verdiği cevap ;
İsterse bütün seferleri 1 yolcuyla yapsın zarar etmez çünkü yolcu taşıma işin bahanesi ordan gelen para çokta mühim değil paravan olarak kullanılıyor..
açık açıkta yazmak istemedim ama çoğunuz bahsetmek istediğimi anlayacaktır..
Yani bu adamlar öyle binmeyerek protesto ederek küçülüp gidecek bir firma değiller..
Muavin savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Bu kez suçunu itiraf eden G.G., tutuklanarak cezaevine kondu.
Bakalım cezaevinde peeling yaparlar mı arkadaşa?
Tacizci itiraf etti ve tutukland
Bulgaristana giderken 1 kere yanimdan gecti metro turizm sinir kapisinda. 5 yolcusu vardi sadece. Otobusun her tarafini sokup aramadiklati yer birakmadilar sinirdaki gorevliler. Sonrasi noldu bilmiyorum
Şerefsizin kimliği ortaya çıktı bu arada
https://www.facebook.com/gokhan.gelic.1?fref=ts
Gökhan Geliç
Yozgat'ta yolcu otob
metro otobüsü yine kaza yapmış
Hadi bakalım inşallah gittiği yerde hedef alarak yaparlar.
Neden hiç şaşırmıyorum
Muavin hamile kadını tekme tokat dovdu iddiası - Son Dakika Gundem Haberleri
Ülkece fabrika ayarlarına geri dönmeye çok ihtiyacımız var bi reset şart.
Bu turizm şirketinin özel bir seçme kriteri falan mı var? Maşallah seçmece çok
otobüsünden servisine muavinine hepsi ayrı gevşek dayaklık
Gördüğüm en dandik firma. En çok kaza yapan, en çok şikayet alan ve en çok it kopuk barındıran firma lakin herhangi bir yaptırım yok.
Çünkü yandaş yalama bir şirket.
Kar yağdığı dönemde uçağım istanbula inemediğinden ankaraya dönüş yapmıştı
yer bulamadığımdan dolayı mecbur metro turizm ile ankaradan istanbula geldim
o karlı yolda ve sürekli adam tapagaz gidiyordu
arka koltuklardaydım gps ile baktığımda yer yer gps hızıyla 132km ile gittiğimizi gördüm adamlar sivrisinek gibi gidiyor
muavin enteresan bi herifti zaten
kesinlikle tavsiye etmiyorum mecbur kalsanızda binmeyin diyorum ben bi hata ettim
Kız arkadaşım Isparta ya gelicekti m a l u m final bitti otobüs biletleri satılmış metro da yer varmış direk s..et 2-3 gün sonra gel adam akıllı firma ile gel demiştim. Ne kadar haklı olduğumun kanıtı.
Babası elli anası belli gücü hamile kadına mı yetmiş.
metronun en büyük hatası ucuz eleman çalıştırması,Trafik kurallarına göre şoförlere psikoteknik belgesi alması zorunlu bence muavinlerinde alması lazım.
Ben metro'yu sadece çikolatada kullanıyordum o da yıllardır yemiyorum. Ankara-istanbul'da biniyorum ama metro'ya.
Yıllarca İstanbul-Bolu, İstanbul-Ankara yaptım hala da ara sıra Ankaraya otobüsle giderim bu saçma olaylardan öncesinden beri kullanmam Metroyu. 5-6 yıl önce muavinle tartıştım akabinde kargo yollamak için gittiğimde çok saçma prosedürler söylediler o günden beri binmem yakınlarımı da bindirmemeye çabalıyorum.
Her sene kar yağdığında yoldan çıkan otobüs bu firmanın, yazın kaza yapan ve yanan araçlar bu firmanın, hız limitini aşanlar gene bu firmanın.. Firmada muhatap olabileceğiniz kişiler konuşarak anlaşacak cinsten değil. Adamlar poposunu sağlam mercilere dayamışlar *****...
Uzak durmaktan başka çare yok
3-4 sene önce Söke-Denizli aracı, tam seçim günü. Pamukkaleden biletim vardı, evdekiler geç varcaksın dedi diye iptal edip metro dan daha erken saate almıştım. İlk olarak 10-15 dakika otogara geç geldi, yolda giderken şöför nereden gideceğini bilmiyordu. Söke-germencik-incirliova-aydın istikameti var şehiriçinden geçerek gidiliyor. Birde direkt otobandan Aydın otogar yoluna bağlanıyor. En önde oturuyordum muavin dedi sağdan döncez(şehiriçinden giden yol), döndü kaptan dayanamadım dedim yanlış yoldan girdin otobandan gidip otogar yoluna direkt incektin diye. Muavin dedi kaç senedir gidip geliyom benden iyi mi bilcen. Vardık aydın otogara kaptan içeri gitti geldi, bana dedi haklısın usta yanlış yoldan gitmişiz. Ceza yediler bu yüzden. Servis yok, araç pis, kaptan(demeye dilim varmıyor) yolda sigara içti(araç içinde), kafayı kaldırıp tv baktı seçim sonuçlarını takip etti bir güzel. Nazilli'ye kadar dayanabildim.
İnip Pamukkale ye bindim, bindiğim anda dedim huzura kavuştum diye.
Genel olarak otobüs kullanmıyordum pek, araba ve ya uçak tercih ediyordum. Hemen hemen hiç metro turizm kullanmadım desem yeri. Bu halde bir firmanın kullanılma sebebi nedir merak ediyorum. Elle tutulur yanları yok bişey yok. Merakımdan soruyorum gerçekten bunu, konuya hakim değilim yani. Fiyatı mı daha uygun, sefer olmayan yerlere sefer mi yapar bu adamlar?
Metro 1
Kamil Koç 2
Mümkün olduğunca uzak duracaksın bu 2'sinden...
İnsanca, konuşarak anlaşılabilir varlıklar çalışmıyor 2'sinde de..
Ankaraya surekli gidiyorum metro ile pamukkale arasinda 15 tl bazen 20 tl fark oluyor ama ona ragmen pamukkale seçiyorum. Bazen kamil kocla gitmek zorunda kalıyordum ama kamil koc da metroya aday.. En az metro kadar sorunlu.
Kamil kocta arac icinde sofor kufur ediyor,dudullu dinlenme tesisinde tombul bi xxxxx var. Tam bir karaktersiz,yolcuya bagirir,kufur eder..
Ankaraya giderken arac icinde otobana kadar 5 sigara icti. Molaya girdik cikar çıkmaz bi tane daha yakti dayanamadim..
En son da geçen gun sabah 8.30 araci ilk kalkis yerinden 2 saat gecikmeli kalktı.meger otobus yoldan geliyormus....
Pamuklale ve anadoluyu suan tek geciyorum..