User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: TÜV Muayne-merak edilenler ve gercekler!!

mrtcn
    Misafir
    Alıntı mrtcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracıma turbo yaptıktan sonra eğer ses açısından sıkıntısı yoksa yani egzos sesi çok gelmiyorsa bir sıkıntı çıkarırlarmı sizce? borular vs tamamen orjinal gibi gözükecek tabiki..
    hala merakla cevabını bekliyorum =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ehliyetleri 12 yillik yapsalar her 12 yilda bir muayneye gidilse,reflex ler olculse vs. daha iyi olur .

Bu arada hangimiz araba kulanmayi trafge cikmadn ogrendik ki Cok cok guzel arac kullanan bayan suruculerde var
    tabıkıde cok gusel araba kullanan bayanlar war ben cogunluktan bahsedıyorum we ozellıklede kucuk sehırlerdekı arac kullanıcıları ... mesela benım annem panık atak war trafıge cıkmıyor kesınlıkle benım arabama bıle bınmıyor hahaha anem bılıyor zor bı anda telaslanıp kendıne we ınsanlara zarar werıcegını cıkmıyor trafıge ehlıyet olayıda aynen dedıgın gıbı 12 yılda bır tekrardan gozden gecırılmelı

Gambino
    Misafir
    simdi net birsey soylemek yanlis olur, ama benim fikrimi sorarsan sorun yaratacaklarini sanmiyorum, tabi yag kacagi vs. yok ise.
    keske gitmisken sorsaydim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sana soyle dıyeyım hıcbır arabanın ruhsatında turbo dıye yazmaz .. sen eger goze batmıyacak sekılde yaparsan hıcbırsey olmaz bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece bayan sürücülere kabahat bulmayalım, trafikte kaspet kaspet 40-50 km hızla sol şeritte seyreden bir çok erkek sürücü var...

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece bayan sürücülere kabahat bulmayalım, trafikte kaspet kaspet 40-50 km hızla sol şeritte seyreden bir çok erkek sürücü var...
    O da dogru
    - K -

________
    Dr.Ecu

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgiler için teşekkürler.

dipnot:yollarda gordugumuz kamyon lastık parcaları eskiyen lastiklerin patlamasıyla olusan durumlar degılgenellıkle.kamyoncular eskımıs lastıklere kaplama yaptırırlar.o kaplamada bıtınce tekrar bır kaplama daha.ama ıkıncı kaplamanın yapılması ıcın ılk kaplamanın yerınden cıkması gerekır.kaplamayı cıkarttırmak ıcın para vermek yerıne kaplama kendını bırakana kadar kullanırlar.15-20 ytl ıcın ınsanların hayatını teklıye sokarlar.

Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cam flimlerinede artık bişey sölenmiyomuş sadece kaliteli flim olması gerekiomuş
    fılıme muayenede ızın vereceklerde polıs bu işe ne dıyecek.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filmleri zaten az kusurlu olarak geciriyorlar. Cok koyuysa gecemiyorsun. Ama egzoz konusunda dava acıcam. Muayneden gecen egzozu polis tekrar muayneye gönderiyormus. Muaynedende tekrar geciyorsun doğal olarak. Egozuzun cezası 70 YTL Muayne harcı 110 YTL . Benim zorum ne yasal egzozum yüzünden 50 defa muayneye girmeye? Bu yüzden trafiğe aynı yürütmeliğe bağlı olduklarını göstermemiz lazım. Emsal davasına hazırlanıyorum birisi ceza keserse hemen acıcam davayı
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

ersi20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabam için parça bakarken parçaların çoğundaki TÜV onayı dikkatimi çekti.Bence bu onayla ruhsata işletebileceğiz yakın bi zamanda inşallah.Yani tüv onay verdiyse ruhsata işlenmesi gerekiyo zaten yurtdışındada böle bildiğim kadarıyla.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ersi20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabam için parça bakarken parçaların çoğundaki TÜV onayı dikkatimi çekti.Bence bu onayla ruhsata işletebileceğiz yakın bi zamanda inşallah.Yani tüv onay verdiyse ruhsata işlenmesi gerekiyo zaten yurtdışındada böle bildiğim kadarıyla.
    PArcalari isletebilirsin,ancak belli bir ucret karsiliginda. Almanyada yanlis hatirlamiyosam arac uzerinde yaptigin herdegisiklik 35$ gibi birfiyattan isletiyordun Egzoz konusundada dB + tuv sorunu olmamasi gerekiyo.
    - K -

________
    Dr.Ecu

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmayı unutmusum . dostum ellerıne saglık ne guzel ızah etmısın bu tuw olayını :. tesekkurler bu arada modifiyeli aracların buyuk bır cogunlugu zaten bu testlerden rahatlıkla gecer cunku zaten her hafta bakımda araclar hahahahahahahaha arabadan tık geldımı hemen sorunu cozuluyor ... esas sorun sokaktakı serserı mayınlar
    Kesinlikle katılıyorum çok doğru demişsin Debriyajım kaçırıyor binmiyorum maşaallah başka da sorun yok aracımda,bu sistem umarım çok daha iyi olucakdır herkes açısından..

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl çok rahat ya geçen hafta gittik sabah 9'da,akşam 21 de çıktık.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ediyorum TUV istasyonlarında kac tane kamyon gördünüz?

Kamyon örnegi vermissiniz ama ben pek sanmıyorum kamyonların gidip TUV istasyonlarında muayene yaptırdıgını...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaptırıyolar hatta bugün bitanesi camı catlak diye camını degiştiriyodu. kamyoncu köpürmüş halde yük taşıyoruz bunla orası burası egik olacak kırık olacak dedi bişe demedim haklısın dedim geçtim. kırık cam belki cok problem yaratmaz ama araba muayeneden geçememiş işte...

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok guzel bır uygulam abızde soktuk angel far ledlı stop kanat hersey vardı far ayarı yoktu onuda kagıda yazdı verdı okadar gectı yanı arac...

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bu muayene istasyonlarında Aracın yükseklik basıklık vs ondan dolayı kaynaklanan bi problem oldu mu acaba ?

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey iyi güzelde şu başkasına anahtar vermek kafa kurcalıyor tamam iyi güzel uygulamada ağır modifiyeli bir otomobilim varsa debriyajını başkasına kullandırmak istemem en azından
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Filmleri zaten az kusurlu olarak geciriyorlar. Cok koyuysa gecemiyorsun. Ama egzoz konusunda dava acıcam. Muayneden gecen egzozu polis tekrar muayneye gönderiyormus. Muaynedende tekrar geciyorsun doğal olarak. Egozuzun cezası 70 YTL Muayne harcı 110 YTL . Benim zorum ne yasal egzozum yüzünden 50 defa muayneye girmeye? Bu yüzden trafiğe aynı yürütmeliğe bağlı olduklarını göstermemiz lazım. Emsal davasına hazırlanıyorum birisi ceza keserse hemen acıcam davayı
    o egzost muayenesi, benim başıma gelmişti sadece egzosta gidiyorsun, tabi fenni muayene yazanları da duydum ama benim aracın dışındakilere birşey söylemediler.

Gambino
    Misafir
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşey iyi güzelde şu başkasına anahtar vermek kafa kurcalıyor tamam iyi güzel uygulamada ağır modifiyeli bir otomobilim varsa debriyajını başkasına kullandırmak istemem en azından
    aracini kullandiklari alan 25 metre uzunlugunda, ve gorebiliyorsunda, ole icin aciyacak kadar zorlanmiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)