Octane Nickli Üyeden Alıntı
Cok dogru. Ama haci simdi soyle bir durum var, gelen modeller zaten genel gecer modeller, motorlarini getirmiyolar. Camry yine camry, mazda 6 yine mazda 6 mesela her yerde. Ama ornegin yaris trd, 1.8 192hp yaris. Getir sat, bitirsin polo gtilari mini cooperlari. Ama su da var, mazda ornegin 3mps getirdi, kimse almadi. Gecenlerde ilandaydilar, 2.3 disi turbo 265hp 2010 model arac 60bine satilamadi, 122lik tsi golf peynir ekmek ama. Turk halkinin su genel algisi degismiyor malesef. Daha dandik araci daha pahaliya aliyoruz. Hos degil. Hep bir rekabet, bir kendini ustun gorme. Modifiye camiasinsa bile boyle, o ona kaldiriyor o ona sapliyor. Benim ornegin gtrim olsa adam evoyla beni gecse helal la derim, gider arkadaslik kurarim, gtra da biseyler yapariz birlikte. Ya da japon aracimi adam almanla gecse belki ben de bir dahaki aracimi ondan yaparim. Ticaret yurur kultur yurur. Cupra alan yenilmez oluyor arkadas, geciyorsun videoyu silmeler bilmemneler. 3-5 yas arasi bir zihniyet var malesef.