User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: VW Amarok 2.0 BiTDI 180HP Görüş ve Tecrübeleriniz

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba .... tek kelimeyle amarok ... paşalar gibi binersin ...kilitli difransiyel olanını tercih et ...yazılım felanda yaptırma ..amarok on numara 5 yıldız ... vergisi hepsinden güzel ... yolda gidişi dağda tepede çamurda gidişi gayet muntazam ....şimdiden alacağın araç hayırlı uğuru olsun .... AMAROKKKKKK ... aklın yolu bir !!!
    Arkadaşlar abiler bu yorumu tüm pickup ları kullanmış olan amcam yazdı yardımcı olur umarım. Pickup lar içinde Amarok başarılı.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok zor sartlarda kullanilmayacaksa otomobil gecen duster almak daha mantikli amorok l200 navara gibi araclar gibi olmaz ama dustera biraz ofroaf donanimi ve yazilimla guzel isler cikarabilir kanimca hem yakıttan hem vergi ve muaneden kar etmiş olursunuz

vlkn07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar abiler bu yorumu tüm pickup ları kullanmış olan amcam yazdı yardımcı olur umarım. Pickup lar içinde Amarok başarılı.
    Nuh abim'e selamlar
    VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vlkn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi Off road felan yaparım diyosan dif.kilitli bir amarok güzel olurBu yıl sonu da 3.0 v6 225ps araçlar gelecek doğuş siparişleri girmiş bilgin olsun.
    Yok ben şekil olsun keyif yapıcam diosan elimde geçen hafta gelen doğal gri 4×4 oto. canyon var.şiddetle tavsiye ederim
    Vw ticari araçtayım. Düşürsen yardımcı olurum.
    3.0 v6 225ps güzel olur. bende dusunebilirim bu seceneği bak. arkadan veya 4x4 çekişi seçebilyorsak tabi düşünürüm. akıllı çekiş sistemlerini sevmiyorum bu tip araçlarda.
    TeamPASAOGLU

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illa pickup olmuyacaksa. bende duster diyenlerdenim bfgoodrich lastik ile eşşek niyetine kullanılır keçi gibidir. istedğin zaman 2 çeker istediğin zaman 4 çeker kullanabilme imkanıda var. yazılımla 130 135 hp oluyor.
    "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON

vlkn07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.0 v6 225ps güzel olur. bende dusunebilirim bu seceneği bak. arkadan veya 4x4 çekişi seçebilyorsak tabi düşünürüm. akıllı çekiş sistemlerini sevmiyorum bu tip araçlarda.
    TE=Serhat Y.;8144504]

Serhat abi şuan gelen mevcut amarokların manuellerinde 4x2-4x4 ayırıcı var. Fakat gelen oto. Araçların hepsi sürekli 4 çeker. Yol şartlarına bağlı olarak yüzde 20-80 ve 60-40 oranlarında ön arka tekerleklere dağıtım söz konusu.
    Gelecek 3.0 v6 ların tanıtımı ekim gibi yapılacak. Bu sekilde mi devam eder bir bilgim yok. Öğrendiğimde sizlede paylaşırım.
    VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vlkn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nuh abim'e selamlar
    Aleykümselam Volkan abi amcamın da selamı var

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

fabrikadan gelen orjinal fabrikanın taktığı lastikleriyle geçen sene çıkmıştık bi sıkıntı olmamıştı karda yer yer jantın yarısına kadar kar vardı
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dsg değil şanzıman ZF .. tork konvertörlü...

halihazırda hilux kullanan yakın çevresi hep pick-up çı olan birisi olarak diyebilirim ki en mantıklısı Amarok 2.0 bitdi otm ..vergi ve yakıt avantajı var..ve sizn isteklerinizi karılayacak bir makine.. arazide de gayet başarılı..
    Zf oldugunu bılıyorum,tougreg aynı sanzıman mevcut.
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işim gereği hepsinin sıfırlarını kullanıyorum kendi gözlemlerimi söyleyim

-L200 dolu storm modeli sürüş zevki bakımından orta şeker , ama inanılmaz sekiyor araba yoldaki bütün çukurları hissettiriyor , ani durmalarda arkasını çabuk bırakıyor araba , fakat bana göre aralarındaki arazide en güçlü olanı amarok ve dmaxı çok çekti çıkardı çamurdan.
    -amarok tamamen binek araba kullanım zevki veriyor , sessiz iç kısım malzemesi digerlerinden üstün fakat L200 gibi gücü yolda hissettirmiyor.
    -ısuzu d max satış anlamında piyasaya hakim fakat aralarında bana göre kullandıkları malzeme bakımında en zayıf olanı , frenler rezalet araç kesinlikle durmuyor ama motor güclü ve kendini ispat etmiş bir motor.
    -toyota hilux için sürüşü keyifli diyebilirim sadece çünlü fazla test edemedim.
    -ford ranger 2.2 iç mekan kalitesi çok güzel olmuş kalite duruyor , iç mekan ses yalıtımı başarılı ama bana sanki hızlı virajlarda aşırı güvensiz gibi geldi yada öyle hissetmişte olabilirim
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi japoncular her zamanki gibi yine kızacak ama bırakın bpşverin Hafif hort yapıyorum ama idare edelim. Bu şirkette kullandığım 2 amarokun haricinde 3. amarokum. Diğer ikisinin canını almıştım. Bu kendi malım olunca ve ileriye dönük offroad'da geliştireceğim. Şimdilik çok zorlamıyorum. Ama yinede 30 cm çamur , 60-70 cm sudanda geçtim. Hiç bozmadı daha kendini. Tık ses yok çok şükür. Rahatlık konusunda yanından geçemez diğerleri. Çok kullandım. VW'nin resmen inatla bu sınıfta araç satıyor densin diye belkide kar etmeden sattığı bir araçtır Amarok. Bilenler vardır ticari araç satıştada görev yaptım. Eğitimlerde lansmanlarda felan çok inceledik rakipleri ile. Amarok benim nazarımca birinci. Soft kullanacaksanız. Bf goodrich AT lastik ile bir çok yere girip çıkarsınız. Hayırlısı olsun...

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 Çeker ikinci el suvlarda fena değil bence , Uygun ve temiz modeller bulunabilir. MAden işleriyle uğraştığımdan arazide en yetenekliler l200 ve hilux. Forddan çoğu Maden işletmecisi arkadaşımda memnun kalmamıştı. Amarok ise en konforlu olanı , Yeni Navarayı test ettim Onunda yoltutuş hoşuma gitti ama eski navaranın çekiciliği yok.. Duster ıda şirket aracı olarak kullanıyorum modern eşşek resmen ... Şahsen tip olarak Hlux ve amarok yakışıklı araçlar. Amarok net en konforlusu.. özellikle exclusive donanım bence yeterli ( tabiki diğerlerine göre fazla değil ) .
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araçtan almayı düşünüyorum. Ava dağa bayıra çamura kuma sokucam. Offroad yapmam. Dolayısı ile Offroad mantığı ile yorumlamayın. Offroad çünkü apayrı bir klasman.

Şehir içinde de gezicem. Hatta arkaya bebek koltuğu takıp ufaklığı da gezdiricem. Biliyorum arkalar makas çok hoplatır zıplatır diye düşünüyorum ama yorumlar çok konforlu olduğunu söylüyor. Siz ne dersiniz?

Yürürü nasıldır sağlam mıdır? Yazılım da düşünüyorum. Herhalde 220hp civarı olur diye düşünüyorum. Öyle olursa baya eğlenceli olur gibi.
    Tam dediğiniz şekillerde kullanıyorum. Aracım yazılımlı bi-tdi, Bf Goodrich a/t taktım. Lastiklere rağmen konforu şehir içi ve özellikle şehir dışı çok yüksek. Uzun yolda hız sabitleyici açınca uyuyası bile geliyor insanın Tabi ş.içi bozuk zeminlerde arka tarafta yaylanmalar meydana geliyor, çok rahatsız edici olmamakla beraber.

Performans olarak rollde stok Ranger 3.2 wildtrak'ı ayırarak geçiyor, bir çoğu otomobilden de daha hızlı gerek düzde gerek yokuşta. (4x4 8 ileri otm. versiyonu kullanıyorum.)

Off-road performansı da bu lastiklerin de katkısıyla beklenenin çok üzerinde. Akıllı aktarma sistemi kilidin yokluğunu aratmıyor diyebilirim. Tek sıkıntı, her pikapta oluyordur diye düşünüyorum, arkanın hafifligi yüzünden hızlı viraj dönüşlerinde çukura girerseniz kuyruğu güzelce bir sallıyor. 4x2 düşünmediğinizi var sayıyorum o yüzden bu da çok sorun olmayacaktır.

2.0 motoruyla 3.2'lerin gücünü aratmayan, vergisi can yakmayan konforlu kaliteli bir araç şiddetle tavsiye ederim.
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)