Cok zor sartlarda kullanilmayacaksa otomobil gecen duster almak daha mantikli amorok l200 navara gibi araclar gibi olmaz ama dustera biraz ofroaf donanimi ve yazilimla guzel isler cikarabilir kanimca hem yakıttan hem vergi ve muaneden kar etmiş olursunuz
illa pickup olmuyacaksa. bende duster diyenlerdenim bfgoodrich lastik ile eşşek niyetine kullanılır keçi gibidir. istedğin zaman 2 çeker istediğin zaman 4 çeker kullanabilme imkanıda var. yazılımla 130 135 hp oluyor.
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
TE=Serhat Y.;8144504]
Serhat abi şuan gelen mevcut amarokların manuellerinde 4x2-4x4 ayırıcı var. Fakat gelen oto. Araçların hepsi sürekli 4 çeker. Yol şartlarına bağlı olarak yüzde 20-80 ve 60-40 oranlarında ön arka tekerleklere dağıtım söz konusu.
Gelecek 3.0 v6 ların tanıtımı ekim gibi yapılacak. Bu sekilde mi devam eder bir bilgim yok. Öğrendiğimde sizlede paylaşırım.
VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA
fabrikadan gelen orjinal fabrikanın taktığı lastikleriyle geçen sene çıkmıştık bi sıkıntı olmamıştı karda yer yer jantın yarısına kadar kar vardı
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
işim gereği hepsinin sıfırlarını kullanıyorum kendi gözlemlerimi söyleyim
-L200 dolu storm modeli sürüş zevki bakımından orta şeker , ama inanılmaz sekiyor araba yoldaki bütün çukurları hissettiriyor , ani durmalarda arkasını çabuk bırakıyor araba , fakat bana göre aralarındaki arazide en güçlü olanı amarok ve dmaxı çok çekti çıkardı çamurdan.
-amarok tamamen binek araba kullanım zevki veriyor , sessiz iç kısım malzemesi digerlerinden üstün fakat L200 gibi gücü yolda hissettirmiyor.
-ısuzu d max satış anlamında piyasaya hakim fakat aralarında bana göre kullandıkları malzeme bakımında en zayıf olanı , frenler rezalet araç kesinlikle durmuyor ama motor güclü ve kendini ispat etmiş bir motor.
-toyota hilux için sürüşü keyifli diyebilirim sadece çünlü fazla test edemedim.
-ford ranger 2.2 iç mekan kalitesi çok güzel olmuş kalite duruyor , iç mekan ses yalıtımı başarılı ama bana sanki hızlı virajlarda aşırı güvensiz gibi geldi yada öyle hissetmişte olabilirim![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Şimdi japoncular her zamanki gibi yine kızacak ama bırakın bpşverinHafif hort yapıyorum ama idare edelim. Bu şirkette kullandığım 2 amarokun haricinde 3. amarokum. Diğer ikisinin canını almıştım. Bu kendi malım olunca ve ileriye dönük offroad'da geliştireceğim. Şimdilik çok zorlamıyorum. Ama yinede 30 cm çamur , 60-70 cm sudanda geçtim. Hiç bozmadı daha kendini. Tık ses yok çok şükür. Rahatlık konusunda yanından geçemez diğerleri. Çok kullandım. VW'nin resmen inatla bu sınıfta araç satıyor densin diye belkide kar etmeden sattığı bir araçtır Amarok. Bilenler vardır ticari araç satıştada görev yaptım. Eğitimlerde lansmanlarda felan çok inceledik rakipleri ile. Amarok benim nazarımca birinci. Soft kullanacaksanız. Bf goodrich AT lastik ile bir çok yere girip çıkarsınız. Hayırlısı olsun...
4 Çeker ikinci el suvlarda fena değil bence , Uygun ve temiz modeller bulunabilir. MAden işleriyle uğraştığımdan arazide en yetenekliler l200 ve hilux. Forddan çoğu Maden işletmecisi arkadaşımda memnun kalmamıştı. Amarok ise en konforlu olanı , Yeni Navarayı test ettim Onunda yoltutuş hoşuma gitti ama eski navaranın çekiciliği yok.. Duster ıda şirket aracı olarak kullanıyorum modern eşşek resmen ... Şahsen tip olarak Hlux ve amarok yakışıklı araçlar. Amarok net en konforlusu.. özellikle exclusive donanım bence yeterli ( tabiki diğerlerine göre fazla değil ) .
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Tam dediğiniz şekillerde kullanıyorum. Aracım yazılımlı bi-tdi, Bf Goodrich a/t taktım. Lastiklere rağmen konforu şehir içi ve özellikle şehir dışı çok yüksek. Uzun yolda hız sabitleyici açınca uyuyası bile geliyor insanınTabi ş.içi bozuk zeminlerde arka tarafta yaylanmalar meydana geliyor, çok rahatsız edici olmamakla beraber.
Performans olarak rollde stok Ranger 3.2 wildtrak'ı ayırarak geçiyor, bir çoğu otomobilden de daha hızlı gerek düzde gerek yokuşta. (4x4 8 ileri otm. versiyonu kullanıyorum.)
Off-road performansı da bu lastiklerin de katkısıyla beklenenin çok üzerinde. Akıllı aktarma sistemi kilidin yokluğunu aratmıyor diyebilirim. Tek sıkıntı, her pikapta oluyordur diye düşünüyorum, arkanın hafifligi yüzünden hızlı viraj dönüşlerinde çukura girerseniz kuyruğu güzelce bir sallıyor. 4x2 düşünmediğinizi var sayıyorum o yüzden bu da çok sorun olmayacaktır.
2.0 motoruyla 3.2'lerin gücünü aratmayan, vergisi can yakmayan konforlu kaliteli bir araç şiddetle tavsiye ederim.
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)