User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
100 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Renault motorlu Mercedes ler alınmaya değer mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes dizel motor yapamiyor değil sonuçta.

Her dönemin efsanesi olmuş dizel motorlar üretebilen bir otomobil firması, renaultdan motor alıyorsa bunun tek sebebi maliyettir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz kararımızı 150-160 bin bandında a5 lere çevirdik reno motorundan dolayı
    "mercedes röno motorlu mu kullanıyomuş ıyk" kafasında olanlar zaten almasınlar bence
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence Türkiye için sorun araçlardan ziyade vergilerden kaynaklanan düşük hacim kullanma zorunluluğu yada insanların düşük hacime mecbur edilmesi.
    1,6 C klasse alıp tü kaka,hantal,araba çekmiyor diye sızlanmanın esprisi yok.
    hadi a,golf,a3,1er falan 1.6 neyse de C,3,a4,passattan itibaren 2.0 dizel olmalı ki araçtan zevk alınabilsin.

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorulan c200d model aracın motoru 1.6 dci 130 hp lik modelin Mercedes tarafından upgrade edilmiş hali... 1.6 dci 136 hp...
    İyi upgrade miş 6 hp
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah akıl fıkır ıhsan eylesin
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlari okumadim,suan sirketimde C200-passat-520 vs araclar var. Kafama gore alip kullaniyorum. Zaten passat ve 520'ye de kendi garajimda sahibim.
    Performans beklentisinden cok ote komfor ve kalite onemli.
    520i acik ara onde,dizelde ise reno motoru cok cok iyi,yazilimla kendine geliyor biraz. Gebel olarak da memnun eder Golf 7 den sonra ve golf den az yakar...

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koskoca Mercedes almış renault motorunu en çok satan araçlarına koymuş biz hala ''reno motoru var ıyyy mercedes alınmaz'' diyoruz, gerçekten komiğiz.

Bence renault motorları gayet başarılı dizel konusunda, biraz sesli çalışması dışında ben herhangi bir olumsuz yönünü görmedim.

Yazılımla gayet de binilir.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C 200 de kullanılan motor bloğu ve bir çok montaj parçası Renault tan satın almadır. Mercedes standartlarında ve Mercedes e ait bir teknolojiyle donatılmış olarak sunuluyor. Bluetec teknolojisi ile geliyor.
    Renault ta adı DCİ, Mercedes te adı cdi(Bluetec...)
    Keşke Tr de vergiler Avrupa Ülkelerindeki gibi olsada 2.1 cc ve 3.0 cc Mercedes araçlara herkes binebilse.
    E tabi Mercedes Tr de pazara hakim olabilmek için küçük hacime el atması gerekiyor. Sil baştan küçük hacim yapsa üretim maliyetinden dolayı ilk başlarda fiyat yukarıda kalacaktır.

Ne yapıyor mantık çerçevesinde evlilik diye tabir edilen ortaklık yapıyor.
    Bmw Psa ile bir ortaklık çerçevesinde bazı motorları üretiyor ve geliştiriyor. Mercedes te Nissan-Reno ortaklığı için üretip geliştiriyor.

C 200 d deki motor çok verimli, az yakan, makul seviyede bir performans sunan hatta upgrade etmeye açık güzel bir motor.

7 g tronic şanzıman Tam Otomatik olduğu yani tork konvertörlü olduğu için DSG pürüzsüzlüğünü yakalayamaz. Ama uzun vade de sorunsuzluk kısmına bakarsanız göz ardı edilir bir geçiş yumuşaklığı var.

Mercedes şuan yeni bir çok aracında 9 G Tronic 9 ileri oranlı tam otomatik vites sunuyor. Bir çok şanzımandan başarılı...

C 200 d nin Amg paket fiyatı listesine bakarsanız 193.000 TL, İndirimlerle birlikte 184.000 TL ye kadar alınabiliyor.

Tabiki bu paraya çok seçenek var, Ama standart donanımlarına bakarsanız sizin seçtiğiniz 150 160 bandındaki A5 i sollar geçer donanım olarak.

Tabi A5 Segmenti değil.

A4 alın aynı paraya 2.0 Tdi alabilirsiniz, ama güvenlik ve donanım zenginliği dediğinizde Merso hep 1 basamak üstte kalıyor.

Yine aynı paralara 3.20 D alabilirsiniz. Çok performanslı ve kendini kanıtlamış bir motor a sahip. Şık bir kasa. Donanım paketleri de güzel tam Amg yi karşılayan paketi olmasada şu 40. yıl özel paket çok başarılı. Hatta o paketin artıları da var. Ama C Serisinin yumuşak iç mekanını 3.20 d de bulamazsınız.

F\P Derseniz Passat tam aradığınız araç olur ki konuştuğumuz araçlarda sınıf olarak uzak bir araç...

Mercedes le ilgili aklınıza takılan bir şey olursa yazabilirsiniz...

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merc 2.1 motorlari kaldirdi,artik 2.0 nihayet. Bir cok modelde kullanilicak,ilk E kasada kullanildi.
    Motor neredeyse renault yani parca alip yapma degil. Bluetec yani adblue adapte olayi bazi minor degisiklikler var.
    Kesinlikle cok gelistirmeye acik motorlar degil.
    Sanziman dsg gibi olmayabilir ama tork konvertorun hantalligi yok,motorlada uyumlu....

anamur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A180cdi amg Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz golf 7, a3tdi ve 116d Hakkı'nda. Diğerlerine
    Renault Sport

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı anamur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A180cdi amg Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz golf 7, a3tdi ve 116d Hakkı'nda. Diğerlerine
    a180 alıcağıma gider golf7 yada a3 alırdım .. yiğenimde var her yerinden ses geliyor. şimdi biri çıkar bende var çok iyi harika falan diyicek neyse ben gördüğümü söylerim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3 kullanıcısıyım bana göre segmentinde iyi bir yere sahip ama şahsen ben motoru pek beğenmiyorum 1.6 tdi 110 luk

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısa süre içinde b180cdi urban almayı düşünüyorum. Aynı motorlu kadjar da mevcut ve kullanıyorum. Tüketim verisi komedi kıvamında. B180 buna yakın değer verebilirse iş tamamdır.

Eleştiri olarak,
    Normalde Mercedes için Mercedes parası ödüyorsam içindeki her parçanın Mercedes olmasını beklerim. Ki motor dediğin arabanın kalbi. Nihayetinde merc bu evlilik ile büyük ekonomi yapıyor olabilir de son kullanıcı olarak bana fiyatta yansıdığını görmüyorum.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mercedes B ye benim bakış açım farklı bence mercedesin gerçekten üretmek için üretmek değilde amacına uygun ürettiği ve grup içinde halk sınıfına belli bir amaçda hitap eden (MPV) en ideal araç.. tabiki biz ağırlıklı şekle bakdığımız için işlevsellik bizde ikinci planda kalır o yüzden tr de çok fazla satmadı..
    compact mpv sınıfında C4 picassodan sonra tek geçerim b classeyi..

alternatiflerine bakdınmı c max,scenic,golf plus ,roomster,carens v.b bence en ideal tercih o klassmanda.. picasssoyu ayrı tuttum.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatında düşük hacim mercedes dizel kullanan var mi? Tek seçenek 1.7 dizel di. Vaneo ve A serisinde kullanılan 91 hplik 180 nm tork olan 1.7 dizel sağlam ama salak bir motordu! Hala kullanıyoruz yıllardır.

Taş gibi motordur ama ne performansta ne yakıt konusunda reno motorundan iyi değildir. Sağlamlık konusunda eyvallah...

Velhasıl renault motoru dediğimiz motor bu motorun yerine geldi. Kullanmadan bilmeden konuşmamak lazım. Ben hem yıllardır Vaneo kullanırım sülalede (6-7 tane) hemde hem kendimde hemde şirket için kango megane kullandım...

Alınır alınır alınır...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bmw neden reno motoru kullanıyo yani amaç ekonomik olmasımı,,yani araç fiyatı ucuzmu oluyo noluyo ,,,bu dacialardada reno motoru ver demi yanlışmı biliyom,,,,mesela sangyong da mercedes motoru kullanıyo

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha bu arada... Derdiniz performans değil ise eski 1.7 diz elde turbo boşluğu az hissedilir bu nedenle daha konforludur... Bunu eklemeydi unutmusum. Birde aynı motor eski B serisinde de kullanılmıştı...

Yakıt olarak bir tik fazladır renault motorundan. Vane o ağır bir arac. Buda etken tabi ki...

Velhasıl. Herkes iyi bildiği işi yapar... Avrupalılar düşük hacim ve turbo uygulamasında gayet iyiler. Dünya kaynakları kısıtlı. Bu tarz etkileşimler bence olmalı...

Ne yani bütün şarz cihazları neredeyse micro usb ye döndü. Kötü mu oldu? Böyle düşünmek lazim standart arabalar için...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Premium Segmentlerlde eywallah.. Ancak orta sınıf diye tabir edeceğimiz B ve C segmentlerinde bence Vag grubu daha doğru tercih olur.. 2015 TUYAP ta otomobil programı yapıyormuş gibi birebir inceledim malzeme kalitesi, motor performansı, özellik donanım v.s. Ardından etrafımda buldukçada test etmeye çalıştım.. Şu ana kadar bendeki kanıyı paylaşayım, BMW ve Mercedes gibi Premium araç üreticileri -henüz- hazır değiller ucuz araç üretmeye.. Beceri konusunda biraz daha deneyimleme gerekiyor bence.. Reno Motoru için demiyorum bunu yanlış anlaşılmasın genel anlamda söylüyorum.. Mercedesin C serisinde Golften daha iyi plastik malzeme kullanıldığını söyleyen varsa buyursun anlatsın.. Eşiklerde kullanılan plastiğin Leon'dakine eşdeğer olduğunu kullanmayan bilmez.. Uzun lafın kısası dış tasarım ve görsellik + ismin prestiji ayaklarımızı Mersoya götürsede içinde 8-10 saatlik bir yolculuktan sonra fikriniz değişecektir.. Tabi yinede Merso merso, golf golf.. Bunu değiştiremezsiniz malzeme kalitesiyle, üretimdeki acemilik veya beceriyle.. Zaten bi kaç seneye hepsi bu konuda uzman olacaklar bence, zirabaşka şansları kalmadı; E ve S serisini bile zor görür olduk yollarda, ayakta durabilmeleri için düşük hacimli Compact Hatchbagler ve sedanlar üretmek ve satmak zorundalar..

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 A3 en makul seçenek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)