User Tag List

Sonuçlar: Tercih?

Katılımcı sayısı
83. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Ford Focus 2002—2005

14 16.87%
  • Honda Civic 2002-20005

20 24.10%
  • Renault Megane 2002-2005

6 7.23%
  • Toyota Corolla 2002-2005

10 12.05%
  • Opel Astra H 2004-2006

16 19.28%
  • Fiat Linea 1.3 Multijet 2008-2012

17 20.48%
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 30-35.000 TL Arası Tercihiniz Tavsiyeniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet zamanıdna bu rakamlara s2000 ler aldı yahu, bizim şimdi seçeneklerimize bak. =) Valla bu aklıma geldikçe frenliyorum kendimi. Araba falan bakmaktan vazgeçiyorum =)
    Sirbistanda bu fiyatlara 3.30xd , 330i aliniyor bu fiyat araliginda bizim alabildiklerimiz cidden komik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    335 olucakti duzenle yok

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüksek model - düşük km. Lpg uyumu. Japon sorunsuzluğu. Bu ihtiyaç giderebilir. Paylaşılan mazda çok iyi ama fiyat ve piyasa durumu karışık bir model.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...11786861/detay

dizel aveo sedan da düşünülebilir. Sınıf olarak benzer değil ama aşağıdaki araç 1.3 MJ olduğu düşünülürse makul gibi. 28 K km de. 35.5 K fiyatı var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...19635018/detay
    Lancer aklımda ama daha piyasa arabası olmalı.
    O yüzden Ankette yok.
    Teşekkürler.
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba değilde, ulaşım aracı lazım ise, oyumu lineaya attım.
    Birazda araba olsun tabi. Fakat linea hakkında kötü yorum yok. Yol tutuşunu falan beğeniyorlar.
    Teşekkürler
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet zamanıdna bu rakamlara s2000 ler aldı yahu, bizim şimdi seçeneklerimize bak. =) Valla bu aklıma geldikçe frenliyorum kendimi. Araba falan bakmaktan vazgeçiyorum =)
    Nerdeeee o günler.
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E E sonuç burda herkes kendine zevkine göre veya bitek bildiği kendi arabasına göre yorum yazacaktır önemli olan senin kendi kafanda oluşturduğun tabi bu tam net değil anladığım kadarıyla araç önemli olan
    Bide başka bişey var hem ucuz hem cam kenarı olmuyor her şeyin bi bedeli var
    Sonuç civic abi başkası yalan

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam 2010 üzeri kia ceed alırdım bunların hepsini cebinden çıkartır.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de Cee'd güzel olur hala bu paralara varsa.

3-4 sene önce 2 yaşında 1.6 TDi Polo bu paraları ediyordu şimdi hayallerde sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben olsam 2010 üzeri kia ceed alırdım bunların hepsini cebinden çıkartır.
    Hocam ceed çok başarılı bir motor var üzerinde. Hatta dizel cerato da düşündüm fakat hep parça usta sıkıntısı 2.el kaygısından dolayı listeye almadım.
    Teşekkürler

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ceed çok başarılı bir motor var üzerinde. Hatta dizel cerato da düşündüm fakat hep parça usta sıkıntısı 2.el kaygısından dolayı listeye almadım.
    Teşekkürler
    2 tane 2006 1.5 crdi cerato, 1 adette 2011 1.6 crdi ceed wagon sahibi olduk, ceratonun biri ve ceed en dolusuydu, diğer boş ceratoyuda sıfır almıştık, kötü araçlar değil, cidden başarılı araçlar, 2. el aldığımız ceratoda lakırtı şeklinde bi ses vardı, 1000 tl para harcadım çözemedim, bakımı yapan servisede küfür üzerine küfür ettim, ozaman salıncağa kadar ne varsa hepsi orjinal mobis parçalarla değiştiydi. 2. elide şöyle söyleyim, 1 ayda sattım ceratoyu boyasızdı, 124.000 km deydi, 24250 liraya vermiştim 2014 ocak ayında, ceedide sıfır almıştık, 5 sene doldu 2 ay önce onuda satılığa koyduk, onuda 43 bine verdik 1 haftada satıldı, oda boyasız 108.000 kmdeydi. Ceedin bu süreçte turbosu ötme yaptı, ve şanzuman kartı bozuldu, kart garantiden değişti, turboda 300 liraya aldığımız kia family gold kart tarafından karşılandı, onun haricinde dandik halogen mavi boyalı beyaz yanıyo gibi gözüken park ampülüne 22 lira almıştı servis, bunuda unutmam Ceratonun yol tutuşu güzel, ama yakıt bir megane ile aynı değil tabi, şehir içi, 7,7.5 litrelerde yakar, ben bindiğim sıralarda mazot 4,5 lira civarındaydı, ozaman 35 kuruş tüketimi vardı, şehir içi 55 litreydi sanırım deposu hatırlamıyorum ama 600-650 kilometre yol yapıyodum, biraz uzun oldu kusura bakmayın, soracağınız birşey olur ise, özelden mesaj atabilirsiniz.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende 2010 pro ceed vardı hiçbir problem yaşamadım motor veya mekanik açısından.

Hatta yazılımı o kadar açtık, her gece denedik vs ama ne turbodan ne motordan bi sıkıntı olmadı.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tane 2006 1.5 crdi cerato, 1 adette 2011 1.6 crdi ceed wagon sahibi olduk, ceratonun biri ve ceed en dolusuydu, diğer boş ceratoyuda sıfır almıştık, kötü araçlar değil, cidden başarılı araçlar, 2. el aldığımız ceratoda lakırtı şeklinde bi ses vardı, 1000 tl para harcadım çözemedim, bakımı yapan servisede küfür üzerine küfür ettim, ozaman salıncağa kadar ne varsa hepsi orjinal mobis parçalarla değiştiydi. 2. elide şöyle söyleyim, 1 ayda sattım ceratoyu boyasızdı, 124.000 km deydi, 24250 liraya vermiştim 2014 ocak ayında, ceedide sıfır almıştık, 5 sene doldu 2 ay önce onuda satılığa koyduk, onuda 43 bine verdik 1 haftada satıldı, oda boyasız 108.000 kmdeydi. Ceedin bu süreçte turbosu ötme yaptı, ve şanzuman kartı bozuldu, kart garantiden değişti, turboda 300 liraya aldığımız kia family gold kart tarafından karşılandı, onun haricinde dandik halogen mavi boyalı beyaz yanıyo gibi gözüken park ampülüne 22 lira almıştı servis, bunuda unutmam Ceratonun yol tutuşu güzel, ama yakıt bir megane ile aynı değil tabi, şehir içi, 7,7.5 litrelerde yakar, ben bindiğim sıralarda mazot 4,5 lira civarındaydı, ozaman 35 kuruş tüketimi vardı, şehir içi 55 litreydi sanırım deposu hatırlamıyorum ama 600-650 kilometre yol yapıyodum, biraz uzun oldu kusura bakmayın, soracağınız birşey olur ise, özelden mesaj atabilirsiniz.
    Elinize sağlık uzun uzun açıklamışsınız.Fazla km yapmamanıza rağmen biraz sorunlu gördüm Kiaları bir Japon gibi sorunsuz gelmedi bana.
    Şehir içi yakıt tüketimide yüksek bir dci gibi değil.
    Teşekkürler.
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende 2010 pro ceed vardı hiçbir problem yaşamadım motor veya mekanik açısından.

Hatta yazılımı o kadar açtık, her gece denedik vs ama ne turbodan ne motordan bi sıkıntı olmadı.
    Bu sorunsuzluk konusunda biraz da şanslı olmak önemli galiba hocam.
    Teşekkürler.

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca bizde 1 ay önce 2006 Cerato 1.5 crdi aldık. 6 yıldır babamın arkadaşındaydı. Bakım listesi falan var. Haricen bişey harcanmamış. Bütçenizin altında 07-08 model cerato yada ceed bakabilirsiniz
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki arkadaşlar genel olarak soruyorum yazdığım araçlar artık yaşlandı mı?
    Sık sık sanayiye uğratır mı?

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende şuan kullandığım aracı satıp 30-35 bin arasına genç işi araç almak istiyorum kafamda e39 e46 honda vtec es 2 peugeot 1.4 hdi 207 gibi araçlar var sizce hangisini tercih etmeliyim yeni konu açıp boş yere kirlilik yapmak istemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Linea alın dedim ben satarken de kolay satılır modelli km az miss gibi sorunsuz binilir

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiesta 2009-2012 arası titanium neden hiç önerilmiyor, bir sorunu mu var acaba merak ettim. Fiyatına göre gayet dolu dolu bir araç değil mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiesta 2009-2012 arası titanium neden hiç önerilmiyor, bir sorunu mu var acaba merak ettim. Fiyatına göre gayet dolu dolu bir araç değil mi?
    Bence küçük olduğu için içi çok dar aileye uygun değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Akizilkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Linea alın dedim ben satarken de kolay satılır modelli km az miss gibi sorunsuz binilir
    Diğerlerinden çok mu aşağı kalır acaba arabacı gözünde.

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetKaratay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende şuan kullandığım aracı satıp 30-35 bin arasına genç işi araç almak istiyorum kafamda e39 e46 honda vtec es 2 peugeot 1.4 hdi 207 gibi araçlar var sizce hangisini tercih etmeliyim yeni konu açıp boş yere kirlilik yapmak istemiyorum
    e46 bi nebze de; e39 genç işi falan değil, eleyin o aracı şimdiden.
    B segmenti dizel araçlar ideal o fiyat aralığında. En düşük km, en yüksek modelde hangisini buldun yapıştır

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan hoşuma giden araçlar onlar ama e39 u elesemde geriye vtec 2es , e46 peugeot 1.4 hdi bazen de 207 rc aklıma takılıyor. Eskişehirde okuduğum için günlük kullanamıcam sadece şehirler arası seyahat etmek için bide ara sıra çıkıp gazlamak için kullanıcam

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem focus hem civic var bizde abi bahsettigin model yılı aralığında. Focus 2006dan beri civic 2014ten beri bizde. Toyota ve astra hakkında birşey diyemem çünkü ben sevmiyorum nedir ne değildir bilmiyorum. Meg ve linea'ya bulaşma derim. Sanayi burada sanayi esnafı iyiki bu renolar var yoksa aç kalırdık diyor, öyle diyeyim.. Linea saydığın diğer arabalardan bi alt sınıf zaten..

Focus ve civic arasında da, çok daha konforlu gideyim, daha tok olsun, yol tutsun virajlarda vs güven versin diyorsan Focus abi, ama düzde giderken biraz hantal kalır.
    Civic içinse tam tersi, stok hali bile seker, daha 'teneke'dir, kronik olarak orasından burasından ses gelir ama düzde güzel gider sınıfına göre, şaşırtır hatta.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)