User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
119 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: köpeğe çarptım. sonrasında olanlar

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çarpıp bırakma işini atlattık şimdide gömme işi çıktı. sırada ne var mevlid ?

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılan yorumlara tepki gösterenler konu sahibi harici üyeler nasıl da farklı yönlere çekiyor.Hadi biz dedik konuştuk kendimizce kapadık mevzuyu.siz neyi uzatıyosunuz.5 sayfa olmuş sonuç yok.konunun özü arabanın arızasını tespiti değil miydi.Ender bilgilerinizi paylaşın o zaman konu sahibide rahatlasın sizde bizde.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyikide çarptım oh olsun mk. ulan at kafası bak sizin beyniniz mi az çalışıyo sıcaktan mi bilmiyorum da napiyim bilader köpek ölmüş sen mal mısın köpeği nasıl gömüyüm otobanda bmw ile giderken sen bagajinda kazma mi taşıyosun ya. o zaman sende arıya börtü böceğe vuruyon araba sürme mi diyim sana. hey allahım ya. kardeşim burasi teknik forum sitesi araba arızası danışmak için Trdeki en iyi site. eğer hayvanla ilgili bişey yazacak olsam gider hayvanla ilgili foruma yazarm. gerçi cvp vermek istemiyorum konuyu okumadan yorum yapmışsn belli ki ama bak ben insanları öldürebilen biriyim. tamam o insanlar çarptığım köpekten daha alçak durumlar ayrı mesele ama bende vururken içim ciz etti ama çaresiz vurdum. napiyim smdi depresyona girip kendimi köpeğe mi siktiriyim ? napiyim yani ? ölmüş bilader. yani varsa bi fikrin forumda yardım kampanyası düzenleyelim. içimizden biri Brüksel e gidip köpeklerin neden araçlarn önüne ağladığını araştırsın çözüm bulalım yani. ulan bazen cok sinirleniyorum da neyse bişey demiyecem
    yanlış alıntılamışsın herlade ben sana köpeği göm demedim o yüzden küfürüne küfürle karşılık vermicem modaratör arkadaşlar gereğini yaparlar umarım.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamı çıldırtıp zorla banlattınız helal olsun

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi ya adamı zorla banlatmışsınız. Herkes sizin gibi ince, narin ve duygusal olmayabilir. Herkes hayvanları sevmek zorundada değil. Sonuçta bu istenmeyen bir kaza, hergün birileri insanlara çarpıp öldürebiliyor veya sakat bırakabiliyor. Adam yapacağını yapmış, gömmeymiş felan olayı abartmayın. Herkes kendi vicdanınından ve kendi günahından sorumludur. Kimse kimsenin inancını,vicdanını sorgulayamaz. Burası bir otomobil forumu, bir olay yaşamış ve sorununu paylaşıp bilgi almak istemiş.

Klavye başına geçip vicdan kasmaya gerek yok.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aaushduashdu Bagajda kazma mı taşıyosun kısmında kahkaha attım. Elbirliği ile çıldırttınız adamı helal olsun sayın duyarlılar.

RedCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu okuyunca yine aklıma geldi. Bir araç ayıya çarpıyor. İzlediğimde baya üzülmüştüm. Tepe taklak düşüyor ve kalkıp gidiyor. Yine aklıma geldi, yine üzüldüm

Söz konusu video;
    https://youtu.be/wou7SgBm9Gk

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki olay içinde geçmiş olsun, insanlar bazen evde sıkılıp boyle seyler yapabiliyor.

Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun.

sorunun sebebi:
    favori: yüksek ihtimalle alttan alınan darbeyle motor kulağı cortlamış.
    plase: zayıf ihtimal ise alttan darbeyle karter havalandırma hortumunun çıkması ile motorun aptal çalışması.
    sürpriz: önceden de olan problemin bu olaya bağlanması
    Bunlara ek olarak , başıma geldigi için olabilecegini düşündüğüm bi durum daha var , karter korumanız sac ise eğilip egzoza deydiyse eger aynı şekilde rolantide titrer gaz verdiginizde duzelir egzozun vibrasyonunu karter koruma sacından şaseye verdigi için , kime gosterdiysem motor kulagi dedi baktilar saglam hepsi arabanın altını vurdugum icin benim aklima bu geldi sacı söküp içten çekiç yordamıyla ezik kısmı duzelttim sorun felan kalmadı , tekrar gecmis olsun

pejoemre07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya harbiden modaretörlerinde ağır tahrik ve saldırı girişimini gözden geçirmeden sadece yaşı,muhabbetti veya arkadaşı olması sebebiyle birini banlaması çok yanlış bunu dikkate almalı ve bu yanlışlarından hemen dönmeleri herkez için iyi olur bu forumda herkez birbirini tanıyor eyv ama kalkıpta burda bilgi almak istiyen birini bu şekilde sinirlendirip te zıvanadan çıkarmanızda bu forum üyelerine has bir durum heralde şu durumun bir örneğini yaşayıp kendi söylediklerini yapan bir kişi var ise bana adresini göndersin ona dünya hayvanları koruma ödülünü ücretsiz göndericem.(Heleki çarptıktan sonra gömene yeni sıfır cillop gibi bi kazmayıda hediye edicem)...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir İnsanın istemeden içinde bulunduğu bir olayın ki adı üstünde 'kaza' nın Utanç verici olarak nitelendiriliyor olması ne kadar 'Utanç Verici'..

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu saçma sapan muhabbetler yüzünden resmen bitti bu techturkey , her konu açana bir yerden cımbızlayıp saldırmalar ithamlar konuyu sapıtmalar.. bu yüzden ne konu açılıyor ne adam gibi yorum yapılıyor konulara.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kopegi gomseydin bari ne demek yahu. Valla gusemmi aglasammi bilemedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu şekilde bir video dikkatimi çekti, (1.50 Dk dan itibaren bahsetmiş olduğum olay) Yüksek hızlarda seyir halindeyken bir hayvana çarpmamak için manevra yaparken bir insana bir arabaya çarpa ihtimali yerine hayvana çarpmayı yeğlerim . Kazayı yapan arkadaşa geçmiş olsun . Bordo Klavyelilere de söyleyeyim hayvan düşmanı falan da değilim, risk durumuna göre gerekirse hayvana gerekirse duvara çarparım . Allah herkesi kazadan beladan musibetten korusun.

Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler kardeşler,idam midam gelirse idam ettireyim kendimi adamı banlatmışız ya hani.Yahu,bunun gibi bir çok konu olabiliyor neden bu kadar takıldınız anlamadım ki.Bordo klavyeli falan değilim sayın kardeşim.Ben yazarken gayet seviyeli şekilde yazıyorum.Atıp tutmuyoruz ki .Yapma etme

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi ya adamı zorla banlatmışsınız. Herkes sizin gibi ince, narin ve duygusal olmayabilir. Herkes hayvanları sevmek zorundada değil. Sonuçta bu istenmeyen bir kaza, hergün birileri insanlara çarpıp öldürebiliyor veya sakat bırakabiliyor. Adam yapacağını yapmış, gömmeymiş felan olayı abartmayın. Herkes kendi vicdanınından ve kendi günahından sorumludur. Kimse kimsenin inancını,vicdanını sorgulayamaz. Burası bir otomobil forumu, bir olay yaşamış ve sorununu paylaşıp bilgi almak istemiş.

Klavye başına geçip vicdan kasmaya gerek yok.
    Kaldı ki burada tırı vırı yapanların bir çoğu aynı durumu yaşadığında çokta s.... deyip yoluna devam etmezse bir şey bilmiyorum Hepimiz polyanayız
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu saçma sapan muhabbetler yüzünden resmen bitti bu techturkey , her konu açana bir yerden cımbızlayıp saldırmalar ithamlar konuyu sapıtmalar.. bu yüzden ne konu açılıyor ne adam gibi yorum yapılıyor konulara.
    Sıkıntı yeni üyelerde ve ilginç bir şekilde yönetim bu duruma sessiz kalıyor yada davranması gerektiği gibi davranmıyor.

Adama bakıyorsun üyelik tarihi 2015 post sayısı mavi kasklara ulaşmış mesajlarına bir bakıyorsun teknik bölümlerin esamesi yok neymiş kız arkadaşıma ne alsam, yok evlenme teklifi önerisi, yok eşşek arısı su aygırıya tecavüz etti, nuri alço imana geldi cart curt
    peeh.

Techturkey in nacizane üyesi olarak söylüyorum yemin ediyorum ki bu foruma bu tür konular ve üyeler yakışmıyor forumun içeriğini kalitesini yerle bir ediyorlar.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkıntı yeni üyelerde ve ilginç bir şekilde yönetim bu duruma sessiz kalıyor yada davranması gerektiği gibi davranmıyor.

Adama bakıyorsun üyelik tarihi 2015 post sayısı mavi kasklara ulaşmış mesajlarına bir bakıyorsun teknik bölümlerin esamesi yok neymiş kız arkadaşıma ne alsam, yok evlenme teklifi önerisi, yok eşşek arısı su aygırıya tecavüz etti, nuri alço imana geldi cart curt
    peeh.

Techturkey in nacizane üyesi olarak söylüyorum yemin ediyorum ki bu foruma bu tür konular ve üyeler yakışmıyor forumun içeriğini kalitesini yerle bir ediyorlar.
    Evet abi bir de yeni yeni troller türediler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

peeh.

Bende sana katılıyorum.Yeni nesil olsa gerek bunlar..

Mpower94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otobanda hayvana çarpma sonucu oluşan kazalarda, kara yollarından aracımızda oluşan masrafı talep edebileceğimizi okumuştum bir yerde. Sonuçta otoban özel yol ve kullanım için para veriyoruz. Onu bir araştırın bence...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)