tamamen bütçeme göre hareket ederdim f30 her köşede 25 lirada az değil benim için tercih senin c coupe nadir ve estetik görülüyor şu zamanlarda f30 a nazaran
mercedes c ile bence müthiş bir tasarım yakaladı,coupeside sedanıda f30 u her türlü solda sıfır bırakır.f30 u artık bmw olarak saymıyorum,f30 oldu onun adı (:
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Audi A4 Avant
Fiyata bişey diyememde duruş muazzam![]()
C Coupe'nin aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Zira C Coupe de oldukça sık görülen bir araç oldu. Ben olsam bu paralara BMW 5 serisi, Mercedes E serisi bakardım. Çok spor istiyorsam Audi TT mantıklı olurdu diye düşünüyorum.
Söylendiği gibi F30 Her köşe başında var. Bismillah paket alıp 3 liraya tampon takan M3 triplerinde geziyor. Bununda farkındayız fakat amaç klaslık olsun görüntü olsun diyosanız.Kesinlikle tartışmasız C Coupe.
Sürüş keyfine daha çok önem veriyorsanız da kesinlikle F30 bence.
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Bir araba çok satılıyor diye alınmamazlık nedir acaba
Daha ne ister bir insan
Bol bol çıkma parça
Sağlam 2. El
Çok özel olmak isteyen volvo mazda subaru mevcut F serisi BMW dönüm noktasıdır moklatmam arkadaş![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dayılar yine efsane kombinasyon - temizlikte bir araç getirmiş E92 M3 : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Yine kimseye hayrı dokunmayacak bencil ve alım gücü dışındaki araçları paylaşıyorum da kusura bakmayın![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)