F458 ITALIA
Loading site please wait...
Bu araba ile bu kilometreyi nerde yaptın arkadaş (?)
FOCUS TREND X STW - Loading site please wait...
AUDİ A3 1.6 Loading site please wait...
Hiç bir bilgim yok. şahsen ben böyle bir arabayı sr20de li olanından 2.0 gti olarak alırım.
bu araçta bitmiş okeye dönüyor gibi duruyor bana göre ama 11 lira zaten fiyatı uygun yazılmış. kaput ve far aralığı ve farların bakışını hiç beğenmedim ön camdada kırık var zaten ortadan uzanan ama buna rağmen İçi çok temiz, motorada bakılırsa bi temizlik görmüş. Resimler aldatıcı olabilir diyorum.
TR - B13
Öyle yapmalarına imkan yokneyin ne kadara nerede yaptırılacağını biliyoruz az çok.
Karavan ve vip elbette farklı. Benim eleştirdiğim, vip araçlara konulan donanımların fonksiyonellikten uzak olması. Bir koltuğu gösterişli yaptığın kadar fonksiyonel de yapabilirsin. Tabii bunun için mühendislik yaklaşımı gerekir. Düne kadar döşemecilik yapan adamdan bunu bekleyemezsin. Tv istiyorum dersin, cafcaflı bir şekilde montaj yapar o kaa. Hepsinden öte, yaptıkları işin parasını hak ettiğini de düşünmüyorum. Amatörü eğlendirir ancak.
Bugün biraz vakit ayırırsanız, vip dizayn firmalarından çok daha iyi araçlar yapabilirsiniz. Hem de tam istediğiniz gibi olur.
Bu araç bu paraları edermi? Takip ediyorum bir süredir, temiz gözüküyor
2001 3.18 coupe o parayı etmez BENCE. Benzer fiyatlara az beklenirse 2004-2005 düşürülebilir. Ama sabırlı olmak lazım. Kendi aracımda da sunroof yok, fakat bu ya da benzer fiyata 2001 3.18 coupe alacaksam da daha düşük km de ve sunrooflu olmasını isterim.
Instagram: mutusgarage
96' CL 600
iç kondisyonu çok iyi durumda bence, dış olarak jantlar eksik kalmış gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)