Söylendigi gibiyse fiyat çok iyi,muhtemelen pazarlık payıda vardır. Volvo V60 T4
Loading site please wait...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Tam koleksiyonluk..
Mitsubishi Colt 1.3 Elegance 1.3 AMT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Carisma 1.6 Avance SR MT
Mitsubishi Colt 1.3 Instyle SR Amt
Renault 12 GTS
Renault Sport
Gavur Highline'ı diye tabir edebileceğimiz bizim dilimizde manav tuhafiyeci transporterıSanırım model adı da California olarak geçiyor opsiyonları falan çok iyiymiş - VW California : Used Cars | Sheffield, South Yorkshire| John Holland
PEUGEOT 307 1.6 HDİ Loading site please wait...
1.20d COUPE
güzel wagonlar, mpvler
'04 A6 Allroad 2.7T Loading site please wait...
dediği gibi servis bakımlıysa direk alma sebebi bence
'02 Zafira OPC Loading site please wait...
'06 Meriva OPC Loading site please wait...
'01 E280 cenaze spec Loading site please wait...
1995 Nissan Sunny 2.0 Dizel GTI
Araba almış olmasam saniye düşünmezdim. 12000TL' ye kadar araç arayanlara gelsin. @painkller senin kasadan sonra bunun sedanını almıştı bizim peder bey.
getz 110 bg
2015 Volkswagen Golf 1.6 dizel Highline
Çok şükür şu arabayı yapan birisi Highline bir aracı yapmış. Tamponlar, jantlar derken benim oldukça hoşuma gitti. Bu opak griye karşı bi zaafım var zaten.
bence araç göze hitap etmiyor standart highline sadece ön r tampon arkadaki basit difüzör ve replika jantlar dışında+ renk uranüs grisi vw en kötü renklerinden bana kalırsa yıkamacılarda florasanın altında ki rengi görsen şaşırırsın arka çamurluklarda ki gumball3000 tarzı folyo fena durmuyo sadece.
'06 Meriva OPC Loading site please wait...
Forumdan Tayfunun aracıydı bu Meriva gerçekten ondayken çok temizdi hala daha öyle duruyor ufak ailesi olup hızlı olmak isteyen babalara özel![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)