Bu piyasa al satı kaldırıyor,alan memnun satan memnun kime nevar mı ekmeklik araba
![]()
Arkadaşlar anlamadığım konu şu ben al sat yapıyorum profesyonel olarak.
Kimseden zorla arabasını almıyorum yalan da söylemiyorum. Alacağım kişiye de yaptığım işi söylüyorum cebinde parası olan da gelip malımı alıyor maalesef ülkenin dinamikleri bu.
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
Seat / Leon / 1.4 TSI / FR / 2012 LEON FR 59000 KM. sahibinden.comda - 569664311
Yav ben damdan düşecem zart diye ama bu araç ne olur ekstraları nelerdir Seat konusunda pek bilgim yok başkanAlırı nedir ?
valla hacım emsallerine göre fiyatı iyi ,boyası var ama değerlendirilebilir. Sunroof olmayanlarda bixenon var 70 istiyorlar , bixenon olmayanlarda sunroof var yine aynı şekilde.. Bu araçta her ne kadar beğenmesem de extra olarak deri koltuk var tam dolu yani 2012 leon fr .
60 gibi rakamlara bırakabilirse alınır yani .
imzasız..
Aracımı sattım forumda da vardı 1.6 TDCi Focus. Yakın bir zamanda kısa süreli TSi motora binmek istiyorum ama sıkıntım şu ev kredimiz var fakat elimizdeki para kapamaya yetmiyor şu an için. 1-2 ay gibi bir süre içinde bir satım işinden biraz para geçecek elimize ve o zaman satmayı düşünebilirim başkan.. Çok başım ağrır mı satarken?
Not olarak: Al-satçı değiliz.. Sadece Roccoya güç yetiremediğim için merak saldım bunlara..
Valla sıfırı 42.000 liraydı 2012-2013 senesinde en dolusunun fiyatı. Şimdi 65-70 bin bandına çıkmış sence zorlanır mısın satarken ? Tutuluyor,güzel araba bence . Bende de vardı gayet memnundum,33.750 gibi bir rakama almıştım 34 gibi de gitmişti herhalde o zamanlar . Ama benim ki style paketti sunroof vardı .
Seveni çok memnun kalırsın. Ben duruşunu mk3 leon'dan daha çok beğeniyorum mesela.
imzasız..
2015 9. ayda 19.700 euro ( 65000 tl ) sıfır leon almışım. Şimdi satsam 14.800 euro ( 80000 tl ) civarı. Bu arabanın argesi , üretimi , ithalatı , hatta son kullanıcı fiyatı euro bazında hesaplanıyorsa.. Bu aracı satıp alacağım araç içinde aynı şeyler geçerliyse , ne piyasa artmış nede ben bu arabadan para kazanmış oluyorum.
Paramız değer kaybediyor . Türk lirasıyla dünyanın neresinde yaşarsanız yaşayın sattığınız arabayı bir sonraki sene aynı TL cinsinden alamazsınız.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Leon Fr 140lık Rengi güzel, ekran büyük, 18 jantta var.
Seat / Leon / 1.4 TSI / FR / 140 Hp FR Montsant Kırmızı 5.8Navigasyon+On Park 18 Jant HATASIZ sahibinden.comda - 584657802
Astra K 1.4T
Opel / Astra / 1.4 T / Dynamic / OPEL ASTRA 1,4 T 150 HP KEYLESS GO SUNROOF EKRAN BOYASIZ sahibinden.comda - 585239834
VW CC Hem r-line hem lacivert. Çok yakışıklı namussuz.
Volkswagen / VW CC / 1.4 TSi / 1.4 / WV CC R LİNE OZEL RENK HATASIZ BOYASIZ 45.000KM EN DOLUSU LED CA sahibinden.comda - 577792634
Konu özüne döne, kırılan kalpler karşılıklı alına.
Tatilli kısımlara girmeyeyim, orasını biliyosunuz zaten.
Hadi bakalım...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
arkadaş aracı 21 e verdi aynı gün galeri 25 yazmışfiyatlar çok dengesiz
Abiler merhaba
Şimdi şunu anlamıyorum
Arabanızı satıyorsunuz örnek verelim 50.000 TL ye sattınız aracı. Alıcı size ticaret yaptığını söylemedi. Bence söylemek zorunda da değil bu aradaki samimiyete bağlıdır.
10 gün sonra arabayı 55.000 den ilana koydu yada diyelim ki 60.000 TL den koydu ve sizden satın aldığı fiyatın üstüne koyup sattı.
Burada kötü niyetli bir davranış sadece şu var alıp satıcı olduğunu söylemesi gerekir. Arkadan sövülmemesi için.
Aracı sattığınız kişi sizi dolandırmadıktan sonra yada maddi ihtiyacınızın olduğu bir anı denk getirip düşene birde ben vurayım diyerek arabanızı piyasa değerinin çok altında almadıysa sorun olmamalı.
Satış işi sabır ve şans işidir. Şanstan ziyade birde bazı araçları daha rahat satıldığı bölgeler var.
Vs Vs.
Allah herkesin gönlüne göre versin ve ihtiyaçtan birşeyleri satmak durumunda bırakmasın...
Bence alakası yok. Aracınız var,bi fiyat belirlemişsiniz,biri de ben "x" liraya alırım demiş siz de kabul etmişsiniz. Size satacağını söylemesi neyi değiştirir ki,adam bedelini vermiş malı almış,istediği fiyata istediği vakit satar . Satabiliyosa helal olsun denir geçilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)