Grande puntoyu satarken ben arabama 26.500 lira istiyordum,ki tertemiz bi arabaydı en yakın muadillerine 30 civarı isteniyordu, hatta birisi mesaj atıp kardeş piyasayı niye düşürüyosun demişti![]()
Grande puntoyu satarken ben arabama 26.500 lira istiyordum,ki tertemiz bi arabaydı en yakın muadillerine 30 civarı isteniyordu, hatta birisi mesaj atıp kardeş piyasayı niye düşürüyosun demişti![]()
Tango-1 never dies.
Ben 2.el fiyatıymış oy buymuş suç bulmuyorum. Tek suç paramızın bu kadar değer kaybetmesine sebeb olan zihniyet. Yanlış atılan ekonomik adımlar.
Şuan ülkede b segmenti alıpta kullanbileceğimiz hothatch yok.
Benim 2013 te sıfır polo gtı alıcak imkanım vardı . Şimdi emsal olarak gidip 208 gtı alamam ( o bütçeyi ayıramam)
Ne değişti ? kazancım aynı yaptığım iş aynı. Hatta daha çok ekstra işler yapmaya başladım. Ama yok kazandıgımız paranın değeri yok, eminim çoğumuz için durum aynıdır.
Ülke ekonomisi kötü başka yerde suçlu aramayın. Asgari ücret=altın hesabı yapın herşey ortada zaten.
eklemeyi unuttum şuda olacak http://www.techturkey.com/forum/otom...e_satilik.html
1881 - 193∞
Bir de tok satıcı modu varki aman yarabbi.![]()
Özellikle motor piyasasında 2017 model aracı bir tek 600-700 tl lik çanta takıp 2018 model sıfır fiyatının sadece bin altına satanlar. Sırf bu yüzden ikidir sıfır alıyorum gidip. Sıfır almadan önce düşündüklerimin tamamı hala ilanda.
Instagram: mutusgarage
Hayırdır aga ne oldu sana böyle şimdi ? Bana karşı neden anlamsız bir şekilde marazlanma gereği duydun ? Ben sana her zaman kardeşim diyordum şimdi diyince ne oldu anlamadım ?Muhabbetimiz ve sohbetimiz iyiydi gayet ben bir şey anlamadım bu işten madem öyle;
Birine kuş kaldırıyorken uçuş kanatlarına dikkat edeceksin berkan. Ben 106 ve Typer gibi ''ekmek'' muhabbeti yapılan arabaları alırken aldığım fiyatı buralara yazmış ve satarken sattığım paraları buraya yazmış adamım . Bana öyle ''kendisi bu lafları ediyor;ama arabasına yazdığı paraya bak.'' gibi yargılamalar yapamazsın her şeyim açık.
108.000'e mal ettiğim bir araba (coilover,yok incik cıncık yay,gibi şeyleri tabii ki dahil etmiyorum.) bayii'den aldığım ve garajıma koyduğum para. Bana tutupta 100'e almış 150 istiyor muamelesi yapma gereği neden duydun ? 115 yazdım pazarlıkla bırakacağım para da 108-110 arası para. Aciliyetim olursa daha da aşağı indirebilirim. Benim örnek verdiğim husus volvo c30 hakkındaydı,1 hafta içinde aldığı para belli 1 hafta sonra istediği paraya bak .. Bu işi galericiler yapıyordu şimdi herkes yapıyor vs.. vs.. dedim.
Yaptığın muameleyi mantıklı görenler yazsın. Yine diyorum ben para kazanılacak arabalarda bu muhabbetleri yapmadım cc için mi yapacağım ?
Emir vererek konuşmana gerek yok,iyi kötü muhabbetimiz var kısmında ki iyi gitti artık sen benim için kötüden ibaretsin.
imzasız..
Edit: Berkan isimli arkadaş ile herhangi bir husumetimiz olmamıştı şimdiye kadar. İyi kötü çok da muhabbetimiz oldu telefon aracılığı ile . Şimdi bana karşı bu tavrını anlayamadım . Ben arabadan para kazanarak geçimimi sağlayan biri değilim ki 4 seneye yakındır araba ben de satsam satardım şimdiye kadar . Ötüyorsun lafını sana söylemedim sen mi bana öyle söylemek istiyorsun acaba anlamında yazdım berkan.
İlginç gerçekten,insanların huyu suyu değişebiliyor demek ki zamanlaArabayı alırım,aldığım parayı yazarım satarım sattığım parayı yazarım . Benim gibi birisine 100 e alıyor 150 koyuyor,kendisi de az kolpa değil muamelesi yapmak çok komik benim gözümde
.
imzasız..
Mübarek gün kimseyle münakaşa etmeyin
Şşşşştt susun bakıyım.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Nolmuş yine 2 dk da herkesin eli beline gitmiş. Neden insancıl bir şekilde karşınızdaki kişiye sorununuzu dile getiremiyorsunuz.
yok benim elim belime gitmedi . Normalde telefon aracılığı ile bana yazabilecek bir insan, kardeşim dedim diye bile parladı adam . Anlamadım
neyse konu hiç olmasın yönetim kızacak
@Anıl E.,Berkan
Yazılarınızı severek okuyorumı,çok gereksiz yerden uzamış konu.Çözüme kavuştursanız ne de güzel olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)