Sen muhteşem bi araçsın ama ben fakirim ya
Evo VI
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Sen muhteşem bi araçsın ama ben fakirim ya
Evo VI
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Evo istenilen fiyat sonrası bitmeyecek param olsa almam o markayı
O derece soğudum
217.000 tl yuhhhhh
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
şuna bakınca o evo nun içi acaip yorgun geldi...
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
2013 Volkswagen Passat 1.6 dizel Highline
Fiyat saçmalık, rengi için paylaşıyorum. Hayatımda ilk kez bu kasa, kırmızı renk Passat görüyorum.
Yakın zamanda iki favori aracım vardı 40-50 binlerde lacivert füme aynı araçtan ikiside aynı şirketten alındı sanıyorum 98 küsürlerden ilan açtılar bir hafta sürmedi satmaları misal şurdan örnek vereyim İstanbul avekte act dsg fr kalmıştı ellerinde 2016 83750'den iki hafta önce sıfır araç aldı arkadaşım geçen cuma 82'den ilana giren 2016 6 bin km'de fr'a 78 teklif ettim 80'den aşağı olmaz dedi kapattım bir gün sonra geri aradı gel al diye aradı sanarken 80'e sattım birader ölücülüğün anlamı yoktu dedi![]()
hakkatten hep şu tiribeca tarzı araçların kimlerin yani yaşam tarzı olarak arabayı anlayamadım ki arabayı süren kesmi anlatmaya çalışıyorumyani kısaca bir tane tribeca sahibiyle cidden tanışmak isterdim.. samimi olarak diyorum. hani neden aldığını hangi ihtiyaç yada fikirler doğrultusunda aldığını sorardım.. nedenide beni ikna edebilmesini isterdim edebilirse bende hemen gidip şimdi alırdım.. sevdiğim bir araç ama sadece sevmekle alınmıyor ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Başkan düşünürsen fiyat konusunda yardımcı olurum, bilinçli kişiler tarafından kullanılmış, bakımlı bir araç, mesaj atman yeterliayrıca Q7'de var düşünürsen, ben Range yerine Q7 öneririm
İstanbul'da tepesine beton mikseri düşen Bentley Flying Spur toplanmış ;
Yalnız açıklama harika ; TAVAN HARİÇ KUSURSUZDUR 790 BİN KAYIT VARDIR
Hasar kaydına bak, 790.000 TL![]()
araştırmışdım bir ara niyetlenmişdimde ebayda bile parçası yoktu doğru düzgün.. türkiyede sanıyorum zaten yoktur.. bir farın patlasa nerden tedarik ediceksin ya japonculardan sipariş geçiceksinki rakamı düşünemiyorum bile yada internet üstünden bir siteden ki gene rakamın ucuz olucağını sanmıyorum çünkü çokda satan bir araç olmadı dünya çapında olsa zaten ebayda bolcana parçası zebille olurdu.. çıkması sıfırı..
onları düşününce diyorum kim alıyor acaba .. fiyat azda değil hiçde düşmedi tribeca ların fiyatları kaç yıldır hep yüksek.. hani 20-30 olur anlarım adam riske girmiş almış derim ..
vardır öyle insanlar kaderci başımıza geldimi düşünürüz şimdi onumu düşünücez sür gitsin tarzı.. başına geldimide ya araba 10 ay yatar sanayilerde yada oturur ağlar çok para çok para diye oda ayrı mesele...
rakam o riske girilebilicek rakamlarda değil 70-80 binler ciddi rakamlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
25 civarina alinirsa tam fiyat/performans arabasi olur.
25 bine yuksek model/dizel kombinasyonu.
Ozellikle Istanbul gibi sehirlerde A sinifi aracin tadi bi baska. Koca koca sedanlarin, SUV'lerin giremedigi sokaklara, parkedemedigi yerlerde kafalamasina girmek cok zevkli![]()
"Korkmadık, savaştık"
Linki koymayi unutmusum
2009 dizel Ford KA
İlan No: 405948533
"Korkmadık, savaştık"
Pejo rcz
Audi tt km cok iyiymiş
çok değışık arabalara bınesım var abı..
Citroen C6
aynen kanka öyle bı düşüncem var ama şu kafama daha çok yatıyor..
S600L
mınıbüsten devşırme Stream'ı bır türlü sevemedım..
kardeşım oto yıkama ışletıyoruz genelev değıl..![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)