Subaru / Impreza / 2.0 / Active / COK TEMİZ AİLE ARACI sahibinden.comda - 551269382
station fetişizmi başladı bende impreza 2.0 active hawk eye
Subaru / Impreza / 2.0 / Active / COK TEMİZ AİLE ARACI sahibinden.comda - 551269382
station fetişizmi başladı bende impreza 2.0 active hawk eye
Bunu sen ben düşünerek ancak kafayı yeriz. Ben esnafım hem izmit çarşıda bir mağzamız var toptan kırtasiye için ayrıca yurt dışından araç aksiyon kameraları getiriyorum. Piyasa her sene daha çok daralıyor kimse para harcamak istemiyor. Ben bu gidişata 5 sene öncesinden beri dur demeye çalışıyorum ama vatan haini bile oldum kaç yakın arkadaşımla konuşmuyorum sayısını bile bilmiyorum. Sen ben arabada almasak parada saklasak gıdada stoklasak uyuyan kesim uyanmadığı sürece napabiliriz. Biriktirdiğin parada biter stokladığın parada dayanmaz. Bu yüzden kimsenin naptığı ne aldığına gram laf söylemiyorum. Şuan paran varsa edinebildiğin kadar mal edinmek daha mantıklı ç kimine göre ve banada göre. Çünkü para biriktirmeye kalksam biriktirdiğim para her ay pul olmaktan başka bir şeye yaramıyor. Örneğin benim gelirim her geçen sene düştükçe bulunduğum semttki emlak fiyatları bir senede iki kat arttı. Durum böyleyken kimden mal sahibi olmamasını bekleyebilirsin ki. Bu yüzden bırakalım ooo 200 binlik araba almış 100 binlik araba almış bimlemkim diye çükü ben gibi herkes bıktı uğraşmaktan herkes kendi geleceğini bir şekilde garantiye almaya çalışıyor.
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama bayıldım. sedan araç bakıyordum ama aklımı çeldi sanki
Audi A6 Avant 2.0 TDI
Audi / A6 / A6 Avant / 2.0 TDI / BEYCE MOTORS 2012 AUDİ A6 TDI 4 KOLTUK ISITMA VAKUM CAM TAVAN sahibinden.comda - 541515521
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
şu retro galiba tüm araçları ilk sahibinden filan alıyor, ulan 53binde beyaz iES var ilk sahibinde, o da satmıyorum dedi deliricem. Daha fiyat bile teklif etmedim belki 45 verecem adam yok satmıyorum diyor.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Nissan Juke 1.6 Benzin/Otomatik: 2015 Nissan Juke 1.6 73.750 TL Sahibinden satılık ikinci el - 518817329
Bir bayan arkadaşıma Juke düşünüyoruz. Kroniği, yakıt tüketimi, lpg uyumu, genel kullanımı hakkında bilgisi/tecrübesi olan mevcut mudur?
"Korkmadık, savaştık"
Şehir içi için ideal bir araç fakat bagajı bir 911'in ön kaputunun altındaki alan kadar ve geri görüşü çok kötü.
Diğer yandan arkadaşınız kaza güvenliğine önem veren biriyse uzak durulmalı.
Köşeden aldığı darbelerde katlanıp giden zayıf bir karoseri var.
Bu neredeyse tüm Nissan'ların ortak problemi gibi. (Çok zayıflar testlerde.)
Videoda darbe esnasında sürücü havayastığının sürücüyü bırakıp yolcuyu kurtarmaya yönelik hareketlerini görmekteyiz:
Şanzımanı ve benzinli motoru hakkında bilgim yok.
Ortak 1.5 dci motorlarda ise sık sık enjektör sıkıntısı olduğunu biliyorum.
Juke'lerin iç mekanında kullanılan plastiklerin kısa zamanda aşındığı da bir gerçek.
Direksiyon, vites topuzu ve ufak plastik aksam parçaları bildiğin aşınıp eriyor yani...
Bunlar kronik. Bilgim bu kadar maalesef.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)