ilandaki araç için diyeceklerim;
iç dış s line olarak gözüküyor ama ön tampon s line değil. belli ki bir kaza vs olmuş s line tampon yerine standart tampon ile değişmiş.
cam tavan hariç bütün opsiyonlar vardır demiş, 3G MMI sistemi yok, jantlar 18" , 19" Y spoke ya da 20" rs4 jant yok. koltuk hafıza yok. cam tavan yok.
sadece keyless ,bang olufsen ve arka perde var.
bu mu dolu?
alacagimdan degilde bu ne yakışıklı arabadır...
e300 cabrio
Mercedes - Benz / E / E 300 CGI / AMG / Mercedes-Benz Certified - HASMER Ankara - 2017 E 300 CABRİO 25th sahibinden.comda - 583728361
c5 1.6 e-hdi
vagon sevenler dernegi
Citroen / C5 / 1.6 e-HDi / Dynamique / CITROEN C5 TOURER 1,6 E-HDI KAZASIZ BOYASIZ sahibinden.comda - 516403538
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
Volvo / C30 / 1.6 D / R-Design / VOLVO C 30 1.6 D D2 R-DESİNG sahibinden.comda - 583586874
geçen haftalarda bu aracı paylaşmıştım . Galeri satıyordu hatta paylaşır paylaşmaz yayında kaldırıldı . Tahminen 75 gibi rakamlara satıldı ve alan arkadaş işi hemen ticarete dökmüş.
2.el piyasasını ne devlet yükseltiyor,ne ötv vs. vs. . illa ki payı vardır ama böylesi zihniyetler yüzünden piyasa yükseliyor. '' Arz talep'' ''iyi mal iyi para'' ''herkesin kendi malı istediği fiyatı yazabilir.'' lafını söyleyenler gelir birazdan. Zaten bu yüzden polo'lar 100.000 küsüre satılıyor![]()
yazık yemin ediyorum,şimdi 87'yi gören başka araç sahibi ''la olm benim ki de fena sayılmaz 85 yazayım bak adam 87 yazmış'' diyecek .. Bi bakmışsın kötü c30'lar en az 70 bin lira olacak temizi 85-90 diyecekler
alan adamda da kabahat var,alma elinde patlasın 60'a satmak zorunda kalsın niye zor ediyorsun.
imzasız..
Malesef biz halk olarak böyleyiz. Ben birçok aracımı bu sitemiz üzerinden aldım. Satarkende neredeyse kupon olanların tamamını yine bu siteden arkadaşlarıma sattım. Sahibinden linki hep nerdeyse en düşük araç olmuştur araçlarım. Çabuk satılsın diye, ancak alan arkadaşlarım hep uzun dönemli kullanıcam diye alıp 2-3 haftaya benim sattığımın %20 üzerine ilanlar koydularHerkesi tenzih ediyorum, bunu herkes yapmadı ama baya bir çoğunluk yaptı. Araç araçta sayarım yani
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Büyümeyeceğiz abi gelişmeyeceğiz,bizden hiçbir şey olmayacak. Allah nasip ederse 10 sene sonra 20 sene sonra yine aynı lafı diyeceğim,söylediklerimin aksi olursa herkesden özürdileyeceğim. Kolay yoldan para kazanma,hep tüketim,hiçbir şey üretmeme hastalığından kurtulmadıkça ülke olarak bizden bir şey olmayacak.
Bu işleri önceden galericiler yapardı,yine şahıs olarak yapan insanlarda vardı. Şimdi 19 yaşında ki çocuk bile girdi bu sektöre . Ucuza da almıyor araba piyasa parasının üstüne alıyor ,kendi de aldığının çok üstüne fiyata satıyor. Alan da kabahat var en büyük zaten.
imzasız..
Volvo S40 1.6 D 115 Hp Drive - 183800270 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Volvo'dan devam. Volvo s40 1.6D
Km fena değil,expertiz raporu iyi donanım tatminkar,güzel bir pazarlık ile alınabilir.
imzasız..
c30 zaten o paraya satılmaz be abi boşver
boş geçmeyelim
f20 116i
BMW / 1 Serisi / 116i / M Sport / Sahibinden 2014 Bmw 116i M Sport sahibinden.comda - 580608275
20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE
Seat / Leon / 1.4 TSI / FR / 2012 LEON FR 59000 KM. sahibinden.comda - 569664311
tam dolu olmayanlarının 70 civarına satıldığını düşünürsek,pazarlık ile 60 civarına alınabilir.
mk2 leon fr
imzasız..
imzasız..
Artık memlekette şu 2. el araba fiyatlarına takılmayı bırakmak lazım. Hangi araba ederinde satılıyor ki ? Hangimiz bu araba ilanlarda şu rakam ama bu para etmez o yüzden 5 lira altına yazmalıyım diyor ? O yüzden yalandan trip atmayın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)