Sen ne gûzelsin, burdan hastasï olan biri alir belki
1995 E200 sportline
Sorry, you have been blocked
VW PASSAT VARIANT 2.0 TDI -240 HP
Fiyata takılmazsak araba müthişşşş
Lexus GS 300 2JZ
2010 Infinity G37S Cabriolet
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Fenaymış
Bmw 5.20d
Bmw 5.20i
İki araçta alternatiflerine göre fiyat/performans olarak iyi. Biri dizel ve zincir problemi var ama baya dolu. Diğeri de benzinli ama çok temiz. Fiyatlar da yakın. kafam karıştı baya. A5 i satıp almak istiyorum (çok iyi bir araç bulursam satmadan da alabilirim).
Araç genelde uzun yolda kullanılacak. 5.20i lerin şehir içi 11 lt civarı gezdiğini duydum, uzunda nasıllar ?
Fiyatlar uçmuş yav, yaz başlamadan önce pert kaydı olmayan birkaç parça boyalı 2012 520d 150bin civarıydı.
Bu durumda yaptığınız km ye göre benzinli daha mantıklı. Dizeldeki zincir olayı çok korkutmasın gözünüzü bence. Araç bakımları ihmal edilmediyse ve düzgün kullanıldıysa zincir sıkıntısı olmaz zaten. Ya da aldığınızda siz değiştirirsiniz kafanız rahat olur.
@aybarsdnr F10 1.6 epey ekonomik uzun yolda, km yapacaksanz bakım masrafı da düşük olur dizele göre. Ben olsam hiç dizele bulaşmam artık şehir içi için bir araç bakmıyorsam.
Güzel bir esnaf kombin düşmüşken paylaşayım hemen
Ferrari F360 Tour de France Blue
Benzinlinin birebir aynısı abimde var , renk donanım vs. her şey aynı gibi belki tek tük farklar vardır.
Ek olarak donanım dediğiniz için oradan ilerliyorum ; Dizel de sizi cezbeden donanım ne var ? ben öyle aman aman bir fark göremedim.
Benzinliyi kesinlikle tercih ederdim, bizimkiler antep trafiğinde 10-11 litre arası yakıyor , uzun yolda 8.5-9 arası tabii kullanım kişiden kişiye göre değişir.
Benzinli 520i lerin bloklarının 2.0 ile aynı olduğunu yazılımla vs. 320i lere göre çok daha sağlıklı ve randımanlı güç alındığını da unutmamak gerekir , çevrede yaptıranlar aracın bam başka bir hal aldığını söylüyor. Performans olarak bizim biradere yetersiz geliyor şikayet ediyor oda yine göreceli kavram. Yazılım,chip vs. olayları antepte genelde bayiler yaptığı için yaptırmaması taraftarıyım oda yaptırmıyor , Ankaraya falan yolu düşünce onuda hallederse her şeyinden memnun.
Kaldı ki, arada 3 yıl ve 100.000 km fark var yarın bir gün satarken ki değer kaybı/yakıt analizi yaparsanız , sizin benzinli de verdiğiniz yakıt masrafını zaten değer kaybından çıkartacaktır dolayısıyla tercih benzin olmalı.
Ek olarak galerici değilim , öyle kolay kolay araba al-satta yapmam ancak dizel olanın direksiyon,kapı trimleri,koltuklar fazla yıpranmış geldi. Yine arkadan ve yandan çekilen güneş vuran fotoya bakarsanız araçta ki bir çok çiziği görürsünüz.. ciddi bir detailing'e ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum.
Tabi ki de yine tercih sizin..
ABO TRADING
STR
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)