Faz1 olarak adlandırılan yani 2008-2009 yıllarındaki motorlarda hepsinde olmasa da risk var. Kulaktan kulağa anlatılan ve çok abartılan hikayelerde yok değil. Debriyajı 10.000 km'de bitirenler var, yağ diye kafasına göre yağ koyup krankı eline alanda var, var oğlu var.
Durduk yere bana direksiyon kutusunu garantiden değiştirdiler, neymiş boşluk yaparmış, ses olurmuş. Saat gibi çalışıyordu, burada onarılııp yapılan kutuyu garantiden değiştirdiler durduk yere boşluk yapan ve ses yapan kutum olmuştu, haliyle bir daha servise gözüküp bir daha kutu değişmişti.
Dizeller için 5w-30 yağ öneriyorlardı sorna Japonlar 0W-30 önermeye başladılar. Belkide yağın viskozitesi ile ilgili de bir sıkıntı oldu bilemiyorum.
Belirledikleri 12-13 (veya daha az veya daha fazla tam rakamı hatırlamıyorum) adet XV'de üst kapak garantiden değiştirilmişti hatta isteyenlere ücretsiz 0km sandık motor takılmıştı, motor istemeyen üsk kapak değiştirip devam etmişti. (2015 modellerde olmuştu bu sanırım, teyid etmem lazım)
Özet, 100.000km ve üzeri ilk nesil dizel Legacy, Forester, XV, Outback saatli bomba olabilir. Dikkat etmek lazım![]()
bmw m5
aracın rengi ve iç kombinasyonu cok hoş
parammm olsada benn alsammm
Sorry, you have been blocked
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
Peki H6 motor alsam, tüplü, çok üzer mi beni?
Süpriz çıkartır mı?
Babamın emektarın maşallahı var 04 model hala benzinli, hiç tüp takılmadı, hiç üzmedi.
Bende ikinci araba olarak outback düşünüyorum 3.0, tüplü tabikide
@XoR @Shadow_Dancer @imprezaWRC
2003 Volkswagen New Beetle
Reel favorilerimden. Araba almamış olsam kesinlikle düşünürdüm.
2004 Porsche Cayenne 4.5
POLO
YENİ BİR AKIM MI GELİYOR YOKSA![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)