senin kafa tıpkı benimkinin aynısı, işin zor kardesimallah kolaylık versin.
senin kafa tıpkı benimkinin aynısı, işin zor kardesimallah kolaylık versin.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
@MCN21 sanırım beetle 2013 model ve sonrasında bağımsız süspansiyonmuş.
Baran'ın zenci beetle canlı olarak çok gösterişli, 1.2tsi diye ön yargılı olmayın, şaşırtıyor. Şahsen 160'lık led ve tavanlı beetle'ı rocco'ya tercih ederim...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
208 gtı dusunulebılır bence de.ayrıca yeni Fiesta ST de bakabılırsın sıfırı o fıyatlarda sanırım.mc gecıtte bulusuyoruz arasıra bılırsın o gruptan arkadas aldı bıgun gelırsın yorumları ıcın..
TeKS@S
ben de sizin gibi 65 civarı tek kapı arac arıyordum ve 2-3 ay arastırdım ve en mantıklı arac leon sc idi.
bi kere ne olursa olsun boş arac almayın. bu nedenle f20ye hic bakmayın derim cunku bu butceyle hem temiz hem dolusu yok.
scirocco, bence artık apaci aracı. kasa yenilenmedigi surece de boyle olacak. muhakkak vardır efendi efendi roccocu ama oldukca azlar ve toplumda roccoya karsı bi önyargı olusmaya basladı.
bettle, 160lık mantıklı bi arac bence. ama butceye uygun mu bilmiyorum, cunku ben arac bakarken temiz bir tavan+led li bettle 75-80bin tl civarında diye biliyorum.
proceed gt, güzel ama piyasası yok denecek kadar agır.
megane coupe, 1.6 dizel gt line olursa güzel. ama sunroof yerine camtavan olması ve iç dizaynı bence dezavantaj.
astra coupe, 1.4t motorların yakıtları yüksek oldugunu, yaktıgı kadar da gitmedigini duydum. acıkcası cok arastırmadım cunku ilanlarda donanım olarak zengin bir astra coupeye hiç denk gelmedim.
a3, ben güncel kasayı bütceme uygun olmadıgı icin almadım. benim ilk tercihimdi. fakat 65 civarına 1.4tfsi 2011-12, yani bir önceki kasa, tertemiz dolu tek kapı bulunabiliyor. tabi 125lik olması senin icin dezavantaj olabilir.
benim altenatiflerim arasinda 1.6d volvo c30 da vardı ama sana önermiyorum, yürüyen bir arac istedigin icin.
tüm bu alternatifleri degerlendirince bana leon sc mantıklı geldi.
dizel, dsg, sunroof ve led. bence bir aracta olması gereken tum temel donanımlar mevcut. arkalar bagımsız degil evet ama hergun pist kasmıyoruz viraj kasmıyoruz, hatta ben hic kasmıyorum. arka biraz savuruyor mu evet savuruyor ama sapıtma düzeyinde degil. hatta ben biraz eglenmeye bile basladım yonca kavsaklardaayrıca aracın gidisi de gayet tatmin ediyor. etmemeye basladıgı yerde dp+yazılım devam
sc fr larda dsg yok, hepsi manuel. benim kriterlerimde dezavantajdı ama senin icin ne kadar önemli bilmiyorum. 140lık tsi 160lık bettle rocco kadar yurumez belki ama her kafanı cevirdiginde göremeyecegin bir arac. ilanlarda 660tane rocco ilanı var suanda, SC ilanı ise 11![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)