User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
183 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Trafikte nefret ettiğiniz durumlar.Başınıza gelenler vs...

TheIllest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 şeritli boş yolda sağdan usul usul giderken arkamdan tam gaz gelen insan müsveddesinin sol dikiz aynama sıfıra sıfır makas atması...

Dün akşam saat 9 gibi misafirlikte olan annemi ve babamı aldıktan sonra eve dönerken başıma geldi bu olay.
    Şöyle ki: evimize varmadan önce ki son ışıklardayım. Artık eve ulaşmam için bi 3-4 km daha gidip yolun sağ tarafında kalan evimizin dönemeçine girmem gerekiyor.Ve ben 4 şeritli yolun en solundayım 40 saniyelik kırmızı ışık süresi boyunca sağ şerite sinyal verip yol isteyerekmi geçmeliyim yoksa hızlı kalkıp mı geçmeliyim ikilemi arasında kan ter dökerken ( Evet kan ter zira 2 yıldır trafikte aktif araba kullanmama rağmen yanımda peder bey varken kullanmamaya özen gösteriyorum kullanmak zorunda kaldığım durumlarda ise peder beyin bagajda eli kolu bağlı şekilde seyahat etmesini tercih ediyorum zira normal gündelik yaşantısında sakin ılımlı anlayışlı melek gibi olan o adam nedense arabaya binince içindeki canavarı ortaya çıkarıyor ) Işığın kırmızıdan sarıya dönüşünü görür görmez ani bir kararla hipodrumda önünden engeli kalkmış arap atı gibi herkesten önce sağ şerite doğru atıldım. 2. viteste 6 bin devire gelince sağ koltukta ki peder beyin arabanın anassı... diye mırıldanmalarını duydum ve önce 3 sonra 4 derken arkamdaki arabalardan yeterince uzaklaştım kanısıyla sağ şerite girip 5. viteste usul usul hafif tatlı frenleyerek kendimi evin dönemeçine girmeye hazırlarken bir anda sol tarafımdan tam gaz şekilde ciddi manada camı açıp yanağımdan makas alacak mesafede sıfıra sıfır geçen accenti görmemle elim kolum birbirine dolandı. Peder bey yan tarafımda en güzide küfürlerini dökerken ben vitesi küçültüp ileride bu denyoyu yakaladıktan sonra vites topuzuna oturtmaya yeltenecektim ki annemin gece gece itmi kopukmu boşverin demesini duyana kadar. Onu duyunca üstelemedim döndüm eve geldim.

Lakin geldim gelmesine ama sinirim hala geçmiş değil bu denyoya.4 şeritlik bomboş yolda yakın geçerek neyi kanıtlamaya çalışıyorsun lan. Bak sen beni geçtin ama ben senin yanından sıfıra sıfır geçtim seni götlere getirdim mi demeye çalışıyorsun. Önüme kaldırımdan biri atlasa aniden sola kırsam ben o yolda sen o hızla ne götüm refleksin varda kaçabileceksin acaba. Aptal cesaretinden başka birşey değil bu yapılan. Hani cahilin cesareti çok olur derler ya o hesap. Zira kendi canını düşünmediği gibi bizim canımızı da düşünmüyor bu şerefsiz 4 şeritlik yolda itliğine tam gaz dibimden geçiyor... Ah o akşam yanımda ailem olmayacaktı da ilerde seni yakalayıp kulaklarından asırlık iran halısı gibi fırlatacaktım. yerden yere vuracaktım

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acele becele önüme geçip, geçtikten sonrada uyuz gidenler deli ediyor beni, yol verme desen oda yok, sağından solundan makas atıncada cidden çok pişman oluyorum, insanların hayatını tehlikeye attım diye korkuyorum.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sol şeridi kapatmış 70-80 ile giden trafiğin seyrine hiç dikkat etmeyenlerin sağ aynasına sıfır geçip önüne kırıp ufak bi panik frenle telaşa sokmakta benim trafiğe verdiğim rahatsızlık oluyor genelde.

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şerit çizgilerini çocukların oynaması için çizilmiş zannedenlerden gıcık alıyorum. Sağından geçecek oluyorum sağa yanaşıyo , sola geçip selektör yapıyorum görmüyor.
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Yolun ortasında mal indirmeler bindirmeler.. Özellikle dar muhitlerde maalesef zorunlu gibi bir durum..
    -1dk. kazanmak için diğer insanların hakkına giren, benzin istasyonu içinden kestirme giden hırbolar..
    -Tersten gelip üstüne selektör yapanlar..

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gün geri geri yanaşırken yanındaki arkadaşıyla kahkaha atarak sohbet eden ve az kalsın arkadaki çocuğu ezmek üzereyken farkettiğim kadın şoföre camı açıp var gücümle bağırarak bir miktar saydırdım. Hoş birşey değil " nefret ettiğim " durum kategorisinde anlatmış olayım.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün akşam üstü arabayı yıkattım.Sonra arkadaşıma gittim yolda inşaatın sularından geçtim.Sonuç bu... 2 tarafta böyle. Gelde küfür etme birader.

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harfiyat kamyonların yolun ortasına parketmeleri, kamyonu yolun ortasına parkedip yol kapatmaları, aşırı hız yapmaları, yolların deliş deşik kazılıp öylece bırakılması

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde cuma günleri ***** kişi köprüden geçicek diye yolları kapatmaları binlerce araba birikmesi ve trafikte kontak kapatmak

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelde cuma günleri ***** kişi köprüden geçicek diye yolları kapatmaları binlerce araba birikmesi ve trafikte kontak kapatmak
    edit geri gelsin m a l u m

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sol seritte agır gidenlerin gecesini gündüze ceviriyorum uled lerimle
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makas atarak ilerleyen ağır abinin süreci devam ettirirken camını aralayarak yanan sigarasını atması, (hem makaslıyorum hem içiyorum çok rahatım imajı vermek)

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikteki malların genel mallıkları haricinde, en ayar olduğum durum;

Önü tıkalı olduğu halde yeşil ışık yanıyor diye yol ağzını kitleyen akılsız zekasız menfaatçi benciller. Gram beyinleri yok.

cdaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milletin enteresan yerlerde fren pedalını gereksiz kullanması
    Sellektor ü gurur meselesi yapması..

Daralıyorum sabri bunalıyorum...

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    E5 te otobanda araba kullanır edasıyla teee 3 km öteden selektör atan tiplere gıcığım lan zaten trafik ilerde yavaşlıyor geçen yine böyle bir golflü arkadaşa her arabaya selektör atmasına gerek olmadığını acı şekilde gösterdim Birde öndeki araçtan yol alamayıp oda gitmiyor nasılsa diye sol şeritte kuyruk yapanlara kılım. Son kez kavşaklarda dışardan gelip veya trafikte içerde kalmanın artısına erişip yolun dışına atmaya çalışanlar dün sağ olsun biri arka çamurluğumu alıcaktı.

Yaa birde trafik değil ama sıra sıra park eden arabanın tamponunana yaslamak neyin fantazisidir oturduğum sitede 2 komşu var ikiside aldınca darlıyor anlamıyorum amaçlarını az kaldı araç kiralayıp hapis edecem arabalarını 1 hafta
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34 plakalı fluencelerın, symbollerin ve focusların aşırı makas atma ve sıkıştırma tutkusu

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34 plakalı fluencelerın, symbollerin ve focusların aşırı makas atma ve sıkıştırma tutkusu
    hepsinin ortak noktası : şirketlerin çalışanına verdikleri arabalar ve büyük ihtimalle kullananların ilk otomobilleri.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okadar çok şey yazılabilirki.

ama arka sis yakanlara iflit oluyorum

suhade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ofset çizgilerini hiçe sayarak, sapaklara kafadan girmeye çalışanlar beni deli ediyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler