User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
183 sonuçtan 172 ile 183 arası

Konu: Trafikte nefret ettiğiniz durumlar.Başınıza gelenler vs...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben çok rahatım valla arabaya özel evede çıkarmıyorum hiç ucuz çin malı bir tablet aldım 9 inçlik birde tableti şarj etsin diye powerbank aldım.. misgibi ...

telefonu modem yapıyorum tabletten on numara takılıyorum vakitte su gibi akıp geçiyor.. hatta bazen bu foruma bile yazıyorum .. ) bagajda kettilım ve bez teflon termal buzdolabımda varda kullanmak nasip olmadı. onlarıda elbet kullanırız bir gün.. )
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az evvel basın ekspresse bağlanırken normal bir vatandaş olan ( yani başta öyleydi ) emniyet şeridinden geldi geçerken aynama çarptı, korna çaldığımda ise önümü kesip arabadan inen bir ayıya rastladım.

Ağzından salyalar fışkırtarak ne var lan ne var lan diye büyük abdestini yaptığı yeri yırtan delikanlı abimizi az gerisinden onu takip eden trafik polisi saygıyla selamladı

İlk olarak emniyet şeridinden cezasını yedi afiyetle ardından ise hem adama vuruyorsun birde önünü kesecek kadar ne içtin diyerekten adama alkolmetre çıkardı onu üfletti resmen içimin yağları eridi

Tartışma mevzusu uzamasın diyerekten polis abimiz beni gönderdi, görmeyecek muhtemelen ama kendisine çok teşekkür ediyorum ilgisine ve davranışlarına
    - Bize Her Yer TRABZON

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az evvel basın ekspresse bağlanırken normal bir vatandaş olan ( yani başta öyleydi ) emniyet şeridinden geldi geçerken aynama çarptı, korna çaldığımda ise önümü kesip arabadan inen bir ayıya rastladım.

Ağzından salyalar fışkırtarak ne var lan ne var lan diye büyük abdestini yaptığı yeri yırtan delikanlı abimizi az gerisinden onu takip eden trafik polisi saygıyla selamladı

İlk olarak emniyet şeridinden cezasını yedi afiyetle ardından ise hem adama vuruyorsun birde önünü kesecek kadar ne içtin diyerekten adama alkolmetre çıkardı onu üfletti resmen içimin yağları eridi

Tartışma mevzusu uzamasın diyerekten polis abimiz beni gönderdi, görmeyecek muhtemelen ama kendisine çok teşekkür ediyorum ilgisine ve davranışlarına
    Kadir gecesi doğmuşsunuz yani başka birşey isteseniz ancak bu kadar olurmuş. Bende ilk sinirlendim sonra polis geldi yazınca içimin yağları benimde eridi. Harika denk gelmiş.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sanayiide dukkanin önünde araci cihaza baglamistim kapi açıktı.o sira bi jeep geldi sanayii mudavimlerinden tabi farketmedim. Baktim kafayi uzattı.dur kapiyi kapatayim dedim dinlemedi ayagim sıkışıyordu. Hesaba katmadigi şey cihaza bağladığım araç trafik polisiydi sonrasi *****

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34 plakalı fluencelerın, symbollerin ve focusların aşırı makas atma ve sıkıştırma tutkusu
    trafikte uzun saat geçirdikleri için sabırsız oluyor olabilirler. mesela bende her türlü angutluğa ve hataya tahammül edebiliyorum anlayışlıyım ama önümdeki sürmedi mi bende çılgına dönüyorum. yavaş gideceksen sağdan git arkadaşım değil mi ? adam ışıklarda birden ikiye çekene kadar ışık sönüyor nerdeyse (mübalağa)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zaten trafiği kişisel mevzuya çeviren insanlar bu hale getiriyor.. adam namus davası yapıyor trafiği çok kişisel alıyor herşeyi.. zannediyorki herkes herşeyi onun için yapıyor herkesle savaş halinde falan.. eğitimsizlik cehalet sinir stress hepsi 3 şerit üstünde birleşince çok doğal..

kavga çıkartanları saygısılık yapanlara özel bir saygızıslık cezası kesilse trafikde bir Allahın kulu bu kadar ciddiye almaz.. herkes amman der oturur bekler araba içinde kendine bir uğraş bulur.. bu kadar kafayı yolla yolladakilerle bozmaz..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otobuscu ve taksiciler.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafikte uzun saat geçirdikleri için sabırsız oluyor olabilirler. mesela bende her türlü angutluğa ve hataya tahammül edebiliyorum anlayışlıyım ama önümdeki sürmedi mi bende çılgına dönüyorum. yavaş gideceksen sağdan git arkadaşım değil mi ? adam ışıklarda birden ikiye çekene kadar ışık sönüyor nerdeyse (mübalağa)
    Dediğin gibi hayatları trafik içinde geçiyor, hak veriyorum kesinlikle. Ama gel gör ki Ankara'da özellikle Eskişehir ve İstanbul yolunda insanı çileden çıkarıyorlar. Takip mesafesi falan hak getire, yakıtı bakımı vs falan şirket veriyor diye çoğu b.kunu çıkarıyorlar maalesef.
    Ankara'da çoğu yerde en akan şerit sağ ve orta şerit zaten, bizim milletimiz seviyor sol şeritte 30 ile gitmeyi

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecenlerde başımdan geçeni anlatmak istedim bu başlıkta;

Akşam 6:25 civarı falan istanbul basınekspres den kuzeye doğru yol alıyorum Mahmutbey Gişelere gideceğim. Sağ şeritteyim sağımdan gelip geçenler selektör korna çalanlar,
    İbneliğine darlıyorum bunları, keyif alıyorum zaten milletle uğraşmaktan ( Kendini akıllı zannedenlerle uğraşıyorum) Neyse bi süre sonra sinirlenmeye başladım bi Passat darlamaya kaltı falan üzerime kırdı.
    Ben yermiyim lan yemedim tabi, azına kırdım bunun bu anladı ki korkum yok vurucam arabayı tıstı Girmedi neyse devam ediyorum bu sefer nasıl oldu anlamadım Mahmutbey sapağının orada 2.sıradan sanki dıştan girmeye çalışıyormuşum gibi yani 2. şerit olmuş zaten artık.
    Giriyorum Önümde bi Accent Era var onun önüne bi MBenz Konsolos arabası darladı kafayı sokacak, Bende kendi kendime konuşuyorum verme yolu aslanım s.kerim konsolusunu falan, Neyse Era geçti beni darlıyor.
    HEeehh tam yerine geldin Goççum dedim ve elimi sıvazladım. Bu sokuyorda sokuyor kafayı solu tam refüzün üçgenine kalacak yada beni darlayacak. Sağlı sağlı geliyor ben onun ön kapı hizasındayım ön tamponum.
    Bu zorlamaya devam ediyor tabi milim milim ilerlediğimizden biraz uzun sürüyor, en sonunda önümüz açıldı bu sokacak oldu kafayı, Tabi erel durur mu ? DURMAZ durmadım (şuan anlatırken avucuma tükürmüş gibi yapıp elimi arkadan sanki 1. vitese sokar gibi sallıyorum) yapıştırdım bende Buna sağ ön kapıdan bi yerleştirirsin bu tabi farkında değil ta ki ben sola çevirim gitmeye devam edinceye o sağ geliyor ben sola itiyiorum. Ön kapıdan başladım arka çamurluğua kadar.
    Bir takmışım buna geçtim yanına açtım camı alkışlıyorum bunu yüzümde piç bir gülümseme Neyse biraz önüm boş yola çapraz çektim indim arabadan afferin sana diyorum. Buda indi geldi benim tampona bakıyor bişey yok bişey yok falan diyor
    Bende ne birşey yok öpücüklemi düzelecek okuyup üfleyincemi falan söyleniyorum gittim bi baktım MBenz'e dizineindirmişim arabanın sağı ezik ve kırmızı hahahahaah
    Arabada konsolos var diyor s.kerim konsolosunu burası Türkiye falan bana mı konsolos falan atıyorum, Şöför tabi ekmeğinin peşinde onunda ekmeğini o konsolosunda ekmesini s.kerim. Adam gibi Kazansınlar. Neyse Mercedes'i öyle görünce neyse dedim tamam daha cırlamıyım i.nenin oğluna girdi zaten diyorumda nereye girecek konsolos ülkesine giydirecek olacak bitecek.
    Benim tamponun boyası gitti zaten boyanacak mayısda diye çok s.klemiyorum. Neyse kuruldum buna yine arkamda a.ın evladı. çakarlar söndü kedi gibi geliyor.
    sağımdan geçecek vermiyorum yolu kuruldum bi daha vururum yani o derece neyse dedim Erel s.et gitsin falan gişeleri geçtim falan yol açıldı. Altın şehir viadüğüne doğru ilerliyoruz. Bi baktım bit yavrsu açmış yine çakarları soldan milleti tamponluyor.
    Ulan dedim EREL lucifer'e uy hadi bakalım 6 da 90 la gidiyorum çektim 3 e tam orta şeritte bir araba var bunu ağzına makas sıkıştıra sıkıştıra biraz geçtim ortada fren yaptım durdum.
    Bir anda yine çakarlar söndü bekliyorum gelsin diye darlıcam, ama o az önceki haşin çakarlı yol isteyen şöför gitmiş bir anda şeridinde seyir edden bir emekli amca gelmişti.
    Ben hazır gazımı almışken başladığım makas yarım kalmasın dedim bari yapıştırdım gittim.
    İşte benimde trafikte 1 günüm böyle geçti

Sürçü lisan ettiysem canım sağolsun

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kendimi arıza zannederdim
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyle koltuklarda bir mekanizma olsa. Trafik kurallarina gore calissa uymayana alttan parmak atsa ittirse mekanizma kurallara uymayan kalmaz sadece i..neler disinda

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni bu mersinde suriyeliler darliyor. Iki arabanin rahat gecebilcegi yol da oyle zaman oluyor yol vermek gerekiyor oyle rahatlar. Gecen gun annem yanimdayken bi tanesi denk geldi. Normalde annem yanimdayken de yapmam boyle seyler ama o gun milliyetci damarim mi tuttu noldu bilmiyorum. Evin oldugu sokaga dondum sokak gayet genis iki araba duzgun giderse sikintisiz geçebilir. Bu baktim yola ortalamis geliyor sonradan anladim ki baska biseyle ugrasiyomus. Lan yaklasiyoruz saga yanassa is bitecek yok yanaşmıyor plakaya baktim 33 sab bilmemne dedim gel aslan parcasi. Arabayi bende bi tik sola yanastirdim dedim vur da su tamponda yenilensin bende seni bi kalayliyim. Arabalar epey yanasinca karisi bisey dedi yandan bu saga yanasti bu sefer. Durdurdum arabayi suriyede de boyle mi araba kullaniyosun dedim abi gormedim diyor ulan bana bakiyosun nasil gormuyosun dedim. Kusura bakma falan dedi . Dedim cekil git surdan . O sirada annem laz sivesiyle de bana basladi Eve gelene kadar durmadi. En son *** alcagim sana araba dedi bitirdi
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler