User Tag List

Sayfa 6/16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
288 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Görünüşü

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şehir olarak Bursa Sakarya yazıyor ben sakaryalıyım bursadada askerlik yaptım depremden sonrası için ufak bir örnek vereyim

Depremden sonra sakaryada alınan karar ile 2 kat üzeri hiç bir yapıya izin verilmeyecek yer zemin etüdü mutlaka yapılacak zemin olarak sıkıntı olan yerlere asla yerleşim yeri bina vs. yapılmayacak dendi sonra ne oldu ilk önce 2 kat 3 sonra 4 oldu çark deresinin kenarına yerleşim yeri olmaz batalıkda orası dünya kadar site yapıldı onuda geçtim eski şeker fabrikası yıkılacak yerine AVM yapılacak dendi sonuç hala ne olduğu belli değil biz arabacı alanı mahallesi arka kısmında kocaman kavaklık alan vardı ortalama 10 dönümden fazla yer şu anda 5 katlı siteler var
    Bahsettiğiniz arsa bizim , site vs yapılmadı..Kavaklar uygun olmadığı için kesildi komple ceviz ağacı ekildi
    Depremden sonra o bölgeye 1tane 5 katlı bina yapılmadı.. Ama rant uğruna canım verimli toprakları mahvettiler..Suç devletin değil bizim insanımızın..(o bölgelerin yarısı benim yakınlarımındı) İmar olan her arsayı müteahhite verirsen şimdi her yer bina oldu diye ağlarsın.. İnsanlar betonun huzur veren bir cisim olmadığını anlayınca herşey bitmiş olacak maalesef..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl ki şu an terörist ilan edilen kurum ele güne mükemmel ötesi gösteriliyorsa reisinizin çevirdiği dolaplar yaptığı anlaşmalar vs vakti geldiğinde yüzünüze vurulacak. İşte o zaman sizde bilmiyorduk dersiniz. Kandırılmaya devam.
    Vakti geldiğinde derken ? Bu site üzerinden tehdit mi savuruyorsunuz ?
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanımız toplu taşımaya binmeyi çomarlık olarak gördükleri sürece bu trafiği çekmeye mahkumuz. Modernleşmeyi arabayla gezmek sanan insanlar topluluğuyuz malesefki.
    Toplu taşımaya binmek çomarlık değil de içindekiler Çomar.
    Erkek erkeğe dayanıp üstüne dayıyor diyorum ben sana, sen tutmuş toplu taşımaya binme durumunu çomarlık olarak tanımlıyorsun.
    Buckingham Sarayında doğmuşlar meğerse fortçu pezevenkler de haberimiz yok.

Çocukların yanında emmeli gömmeli küfürler edilen, çocuklara küfür öğretilip ve bununla eğlenen toplumlarda fortçuların varlığı önemsiz olarak görülür ve otobüslere binmeyenler Çomar ilan edilir.
    Sen de haklısın.

Eğitim başkaaa öğretim başka.
    Eğitimi sadece beden eğitimi olarak görenlerin olduğu memleketlerde çok normal senin zihniyetindekilerin olması.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz arsa bizim , site vs yapılmadı..Kavaklar uygun olmadığı için kesildi komple ceviz ağacı ekildi
    Depremden sonra o bölgeye 1tane 5 katlı bina yapılmadı.. Ama rant uğruna canım verimli toprakları mahvettiler..Suç devletin değil bizim insanımızın..(o bölgelerin yarısı benim yakınlarımındı) İmar olan her arsayı müteahhite verirsen şimdi her yer bina oldu diye ağlarsın.. İnsanlar betonun huzur veren bir cisim olmadığını anlayınca herşey bitmiş olacak maalesef..
    o arsa tam olarak nerede madem sizin arabacı alanı denilen mahalle baya büyükte sokak ismi falan verirsen daha güzel olur 5 katlı bina yapıldı nereden biliyorsun dersen imar izinlerini veren benim amca oğlumda ondan.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bence olay bu

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toplu taşımaya binmek çomarlık değil de içindekiler Çomar.
    Erkek erkeğe dayanıp üstüne dayıyor diyorum ben sana, sen tutmuş toplu taşımaya binme durumunu çomarlık olarak tanımlıyorsun.
    Buckingham Sarayında doğmuşlar meğerse fortçu pezevenkler de haberimiz yok.

Çocukların yanında emmeli gömmeli küfürler edilen, çocuklara küfür öğretilip ve bununla eğlenen toplumlarda fortçuların varlığı önemsiz olarak görülür ve otobüslere binmeyenler Çomar ilan edilir.
    Sen de haklısın.

Eğitim başkaaa öğretim başka.
    Eğitimi sadece beden eğitimi olarak görenlerin olduğu memleketlerde çok normal senin zihniyetindekilerin olması.
    Benim söylediğimde muhalif olduğun şey nedir anlayamadım. Benim zihniyetimin ne olduğunu anlayarak yazdığını düşünmüyorum.

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşverin gene birbirinizi üzeceksiniz. imkanı olan varsa çıksın istanbuldan. imkan yoksa zaten bahane çok ister trafik olsun ister trafik olmasın.
    turbocuk istiyoruz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kimse toplu taşımaya binmek zorunda değil.. kimse araba almak zorundada değil emin olabilirsinizki o toplu ulaşımı kullanan insanların çoğunun ikinci elde olsa araba alabilicek imkanları vardır almıyorlarsa sevmediklerinden yada giderlerini gereksiz bir para olarak gördüklerinden falandır..

taşıma algımızı değiştirmek zorundayız..

ben sarımsaklı çorba içip binmişsem o otobüse yada grip isem etrafa mikrop saçıyorsam kimse benden dolayı hasta olmak zorunda değil kimse benim pis kokumu çekmek zorundada değil ha keza bu ben değil bir başkasıda olabilir bende onun pis kokusunu çekmek zorunda değilim..

bizde toplu taşıma adabı gelişmedi oturmadı oluşmadı bu bir gerçek.. oluşdu diyen varsa buyursun benle metrobüse ..
    erkeklerin hepsi değil ama ne yazık ki çoğu o koltuğa otururken evinin salonundaki koltukda otuyormuş gibi iki bacağı sonuna kadar açıp oturuyor.. altını çiziyim hepsi değil.. bir çayı elinde uzakdan kumandası eksik yanında bayan varsa iki büklüm rahatsız oturmak zorunda kalıyor o koltukda..

kimse bu mecburiyette değil kimse araba sürmek zorundada değil.. alternatifleri arttırmalı bakış açımızı genişletmeliyiz..
    50 kişilik otobüsün içine 150 kişi sıkıştırmak toplu ulaşım değil toplu sıkıntı bana göre.. böyle yapmayanlar üstüne alınmasın diyicemde bende mozambikde yaşamıyorum.. doğma büyüme istanbulluyum.

motorsiklet ,3 tekerlekliler, smart , yeni twingo, scion iq, seat mii tarzı şehir dostu az yakan emisyon olarak havayı nerdeyse hiç kirletmeyen park yerinde az yer kaplayan şeritlerde az yer kaplayan haliyle trafiği rahatlatıcak araçlara devletin teşvik vermesi lazım.. ayrıca şehir içinde pozitif ayrımcılık yapılsa belediye ve emniyet tarafından .. insanlar yönelir..

gerekirse ötv almaması lazım gerekirse ilk 3-4 sene elektrikli araçlarda olduğu gibi mtv almaması lazım..

şu anda yeni twingoyu avrupada ayda 130 euro taksitle veriyorlar.. 10-12 bin euro da gibide satış fiyatı var avrupada opsiyonlarına göre değişiyor.. renault türkiye yerli üretse o maliyet iyicene diplere düşer .. devlette ötv almasın görün satış fiyatı 20-30 bin tl lerde gezsin görün bakın peynir ekmek gibi nasıl satıyor.

Bakış açısının vizyonun değişmesi lazım insanları bir yerlere tıkıştırmaya sıkıştırmaya çalışmak toplu ulaşım değil bence..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yol cok guzel olmus kendimi bir an Avusturya otobaninda sandim.
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanımız toplu taşımaya binmeyi çomarlık olarak gördükleri sürece bu trafiği çekmeye mahkumuz. Modernleşmeyi arabayla gezmek sanan insanlar topluluğuyuz malesefki.
    Bahçeşehir yazıyor, komşu sayılırız. Bahçeşehir'den kalkan otobüslerde bile ne kavgalar, ne çomarlıklar gördüm. Hesapta geliri yüksek insanlar aynı otobusün ekspres olmayanı ter kokuyor. 96 senesinden beri burada oturuyorum. Çokça bindim yani okul falan. Şuan arabam var. İş saatinde bahçeşehirli çomarla otobüste bilmem ne kavgası yapmak yerine ıspartakule gişelerde arabamın içinde beklerim.
    Ben otobüse binmeyi seçmeyince çomar mı oluyorum. Yoksa beni bu aptal seçime süren o otobüsü kullananlar mı oluyor ?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Japonya, İngiltere, Avusturya, Fransa, Rusya, St. Petersburg, Portekiz ve Hollanda'da metro kullandım, toplu taşıma kullandım, yahu hiçbirinde İstanbul'daki metro ve metrobüs durağına ulaşım mesafesi kadar yol yürümedim, kanter içinde kalmadım, ertesi gün hasta olmadım.
    Aktarma işareti olan yerde bir üst kata çıkıyorsun otobüse, taksiye neye istiyorsan oraya kendini aktarıyorsun. İstanbul'da hele şu Ünalan durağında kendimi metrobüse aktarmak istediğimde dünyanın yolunu yürüyorum. Yaz-kış leş gibi terleyip metrobüse biniyorum sonra bir ufak rüzgar ile ertesi gün kesin hastayım. Birkaç kere eşime metro ve metrobüs ikilisi ile süreyi kısaltırsın daha rahat gelirsin beraber eve gideriz cümlesini herhalde demediysem en azından 5 kere demişimdir her seferinde farklı bir macera ile karşıma çıktığı gibi herbirinde de durak içinde yürümekten serviste geleceğinden daha beter yorulmuş şekilde duraktan çıkmıştı. Üstelik zamandan falanda kısaldığı da olmamıştı. Hamile olduğu dönemde metro ve metrobüste bir tane insana denk gelmeyince bende sonuç olarak bırak bir daha binme ben seni götürür getiririm demiştim.

Metro duraklarının olduğu güzergahta minibüsler kaynıyor, yıl olmuş 2016 röleli kornasıyla minibüsler halen karayollarında, adamlar kartal gibi, el edeni daha evden çıkmadan görüyor ulu orta basıyor frene lap diye duruyor. Arkadan kim geliyor kim gidiyor umurlarında değil. İnsanlar üst üste biniyor, ne eğlenceli.

Metrobüs durağı da anasının köyünde geçiyor. Ne anladım o işten, bin otomobile git daha akıl karı.

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aralıkta avrasya tüneli açılacak sabah, aksam işe gidenlerde baya rahatlarlar.
    20 Aralık'ta inşallah geçeceksiniz.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köprüye radar uygulaması olabilirmi acaba..

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Japonya, İngiltere, Avusturya, Fransa, Rusya, St. Petersburg, Portekiz ve Hollanda'da metro kullandım, toplu taşıma kullandım, yahu hiçbirinde İstanbul'daki metro ve metrobüs durağına ulaşım mesafesi kadar yol yürümedim, kanter içinde kalmadım, ertesi gün hasta olmadım.
    Adamlar taipei gibi kocaman teknoloji başkentine metro yapmışlar. Yukarısı o kadar sıcak ve nemli ki yürürken terliyorsunuz. Ancak metrolar çok soğuk , seferler çok sık olduğundan oldukça rahat , yeterli sürtünme yok ısınma olmuyor. O yüzden yukarıda ter aşağıda soğuk hasta ediyor. Bizim toplu taşımada iç dış sıcaklık aynı. Siz bu noktayı kaçırıyorsunuz.

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bunun dışında kim niye yollara köprülere karşı olsun.. saçma bir mantık bunun ideoloji parti ilede ilgisi yok.. sadece doğayı mahvetmeden katletmeden yap.. o kadar oda çok zor bir şey değil..

O mantık bu ülkede o kadar çok ki..

Tünele ziyarete gelenler (basın dahil) firma sahibinin koyu Chp'li, hatta eski Chp istanbul milletvekili olduğunu duyunca afallıyor

Adam yaptığı ettiği eleştirileri bi tarafına sokuyor hemen.

Bu ülkede siyaset kafası olduğu sürece büyük bir kesim olduğu yerde saymaya devam edecek.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben pazar gunu rivadan dudulluya geldım 20dk da. işime yaradı ama köprüye gidiş yolunu karşı şeridi görünce şok oldum. Trafik felç. Meğersem köprüde selfie çılgınlığıymış. Allahım bu nasıl bir iştir dedim. Gerçekten böyle bişey varmı. saatlerce trafik cek, Arabadan in selfie yap.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm dünyaya karşıdan karşıya geçmeyi öğrettik resmenn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 Aralık'ta inşallah geçeceksiniz.
    Usta çimentoyu bol koyun eksik etmeyin k
    Dr.ECU

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda toplu taşıma için okadar geç kalındıki , en basiti kendimden ornek veriyim ben toplu taşıma kullanarak evimden işime gidemiyorum (giderim ama bolca yürüyerek yada 2 vasıta yaparak) iyide ne anladımki ben bu işten

toplu taşıma cazip olsa kimse o trafiğin kahrını çekmez sanmıyorum okadar piskopat olsunlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler