Arkadaşlar merhaba
tarafınızdan yapılan opel yorumlarını okudum ve gerçekten açıklama gereği duydum. Yaklaşık 9 yıldır bu markada çalışıyorum yapmak istediğim şey marka fanatikliği değil asla bazı şeyleri size sormak ve konuyu genişletmek istiyorum.
Bu yazılanların tamamını da Opel yönetimi ile paylaşıyor olacağım.
Bu marka da çalışmaya başladığım da satış danışmanıydım. satış müdürlüğü yaptım ve şu an Satış sonrası hizmetler operasyon müdürü çalışmaktayım. Yorumları okuduğum da söylenmemiş söz kalmamış evet çok özel bir marka değiliz müthiş çizgileri çok radikal araçlar sunmuyoruz ama yorumların bilip bilmeden zafira üzerinden başlayıp ağır olduğunu düşünmekteyim. tasarım noktası göreceli olduğu için onun dışında tek haklı bulduğum kısım reklamların almancadan türkçeye çevrilmesi.
Bizler de yöneticiler olarak aynı konudan şikayetçiyiz. Ama bakıyorum da en fazla wolksvagen ile kıyaslanmaktayız ya da kıyaslanacaksak şartların eşit olması gerekmekte. mesela arkalarında bulunan medya gücü gibi garanti bankası gibi finansman gücü gibi 30 tane daha sıralayabilirim. Bu iş sizin sadece gidip otomobil almanız gibi bir planlamayla yapılmıyor üretimden lojistikten stok maliyetinden ve finansmandan gümrüklemeden tutun da onlarca sebebi bulunmakta.
evet ülkemiz de şu an 5 model satmaktayız ve bu yıl hedefimiz 65,000 araç baktığınız da sanırım örnek gösterdiğiniz wolksvagen 110,000 araç hedefliyor hafif ticari araçları ile çok başarılı bukadar güçlü olmasına rağmen 11 farklı model ile. Örneklerden Hyundai den daha fazla bir rakam bu Peugeot,citroenin toplamı Hondayı rakam olarak saymıyoruım. Vag grubu skoda veya seat dan daha iyi sonuç rakamlar iyi bilerek yorum yapalım lütfen.
insanlar bütçelerine göre otomobil seçiyorlar bu ülkede benim kanımca yada wolksvagen alanlar yada diğerleri diyelim. golf ile aramızdaki Rakam astra da 10,000 tl civarında paket karşılaştırmalarında ha birde sizi showrooma geldiğiniz de insan yerine koyuyor bizim arkadaşlarımız

birde 8 litre yakan dizel otomatik yorumu okudum 136 hp dizel otomatik aracımız daha bir yıllık evet ama hiç 8 litre yakmadı araç no; ben günlük kullanıyorum hatta hafta sonu 620 km yaptım tam 112 tl araçta mokka 1,6 136 hp dizel motor ayrıca. Bu arada biçok marka gibi kronikleşmiş sorunumuz da bulunmamakta

en azından şu an için. Bir konu da bu araçları kullanan insanlar binlerce çalışanı var onları küçük duruma düşürmeden yorum yaparsak sevinirim