onurdemir Nickli Üyeden Alıntı
Selçuk bence konuyu daha fazla uzatma ne dersin? Hepimiz bu camia içindeyiz. Sürekli aynı organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Sulhi 'Aaaa aracım tek başına kapak olmamış' demiyecek kadar olgun biri. Bu kapak sevdasını da zaten anlamış değilim. İnsanlar kapaktaki fotoğrafa mı bakarlar yoksa içindeki yazılara, içindeki fotoğraflara, içindeki konulara mı? Sulhi'ye 6 sayfa yer, kapakta yer alması ve poster olmasını sağladık. Yazısını bizzat sabahın 4ünde ben yazdım. 3 saat sürdü. Düzelttim, sildim, baştan yazdım. Özen gösterdim... Neden? Çünkü hem çok iyi bir araç hem de Performance Shop'un, Fedai ustanın ve Özgünün büyük emek harcadığı bir araç. Keza Sulhi de bu araç hazırlanırken en büyük eforu, masraf sergileyen kişi. Kapak konusunu bu kadar dert etmeyin dostlar, asıl güzel olan derginin içinde. Selçukcum seninle de ***** araçla ilgili konuşmuştuk. Telefonun halen bende yok. Özel mesaj yoluyla yazabilirsen iletişime geçebiliriz. Şu an şehir dışındayım ama İstanbul'a gelince görüşürüz. Konu içinde de tartışma olmayacağını düşünüyorum. Dergiyi eline alınca beğeneceğinede eminim Selçuk.