fotoğrafı var mı aracın?
Printable View
fotoğrafı var mı aracın?
Iyi mal kapıda durmadı aracımızı bugün yeni rengi ile tertemiz şekilde Hakan Bey'e teslim ettik . Kesinlikle satılacak bir araç değil ben aynısından almak için sattım ; abim bugün satarım dese 3 lira fazlasına yine alırım . Ayrıca noter satışını da ''hayırlı cumalar'' mesajı sonrasına bırakalım diyerek bu yolda emin adımlarla ilerlememi sağlayan konsiye galeri ortağım abim Yiğit Bey'e de teşekkürü borç bilirim .
FARZ ET Kİ 8.VİRAJA GİRMEDİK HİÇ OTOMOTİV - GÜLAYLAR SİGORTA
KADIKÖY/TEFECİ GALERİCİLERİN BULUNDUĞU SOKAK - ISTANBUL
@Yigit-Y @imprezaWRC
Noter sonrası klasik fotoğrafımızı da koyayım ( MÜŞTERİ RİCAMİZ ÜZERİNE ARAÇ SEDANA ÇEVRİLMİŞTİR ŞASEDE OYNAMA YOKTUR )
http://i65.tinypic.com/4i0cnd.jpg
Rent plakalığı olmasaydı keşke :):):):)
araçta boya varmı ?
@MK8800
Daha çıkmadı herhalde plakalıklar modifikçi olarak takmak isterim plakalığınızı, adres versem kargolarmısınız?
AND ımız için baya makara dönmüz
Şaka bir yana Ford grubunu biraz tanıdığım kadarı ile çok net söyleyebilirim ki bunun faturasını ödetirler
Beyler araç malumunuz 8. Virajda güneşlendi bizde cilt bakımı filan yaptırdık
Dükkanda yeni aracı biraz fazla makyaj yaptırdık usta sedana çevirmiş
Teklifleri @MK8800 pm kutusu dolana kadar atın
:)
https://www.otopark.com/forum/attach...opark-jpg.639/
Sağlam video gelecekmiş ama ...
Arada sırada böyle konular olmalı konuşmayan arkadaşlar bile yazıyor ne güzel
Araçta kesinlikle gram boya yok. 2 parça keyfe keder değişen vardır.
ölücüler aramasın, sedana geçiş yapacağım için satıyorum.
Foto çekilirken sanırım araba boş kalmış, bak olmamış o.
Boş bırakmayın arabayı.
Test videolarının ü.t. diyen arkadaşlar özetlemiş konuyu.
İllaki otomobil test videoları izlemek isteyenler, otomobil dünyam (eren tekin) videolarına göz atsınlar. Üslubu ve samimiyeti olması gereken şekilde diye düşünüyorum.
Bu adamlar test ettikleri arabalarda canını alıyorlar ıclerınden bı arkadasda ls1 c6 vardı bır kac vıdeosunun ızledım en ufak bir gazlama sahnesı yok sadece konusuyor.. M5 videosu da genel olarak o şekilde.
Gel gelelim cupra veya polo gtı vıdeosu olması gerek adamlar el frenı cekıyordu.
Böyle samimiyet olmaz olsun.
Kazadır herkesin başına gelebilir, ne olursa olsun üzücü bir durum cana gelmemesi sevindirici üzücü bir durum.
Umarım ders olmuştur .
Sizce focus rs mi audi a7 mi? İsteğe göre ferro falan da ekleyebiliriz listeye. Ufak bi doviz bozdurma isi var da
Foto Galeri: Ford Focus RS | Volkswagen Golf R | OTOPARK
Fotoğraflara 10 saniyeden fazla bakınca arka fonda 'o eski halimden eser yok şimdi' çalıyor
Kişisel görüşüm şudur ki :)
And'ın kendi aracıydı sanırım m5 ile piste çıkmıştı pist tecrübesinin olmadığı bariz o videoda belli oluyordu Sinan taktik veriyordu hatta şöyle gir böyle çık virajlara gibisinden.
Neyse geçmiş olsun.
Focus RS e yazık olmuş yav.
İstanbul park körfez vb pistlerde falan pert olan kaskolu arabaları kasko şirketi masrafını karşılıyor mu ? yoksa pist sorumluluğu yokmu kasko şirketinin pistte patlıyan kendi cebinden mi yaptırıyor
Kasko, herhangi bir pistte olan hasarı karşılamaz
Pist, pist içerisinde olan hasarın sorumluluğunu almaz. Aksine, pistte herhangi bir zarar ( bariyer, asfalt, temizleme, pistin kapalı kalması, ambulans, safety car vs vs ) mevcut ise bunu talep eder
Araç sahibi hem pistin zararını hem de aracın masrafını cebinden ödemekle yükümlüdür.
Eyvah eyvah o zaman...
Çıkacak rakamı düşünmek bile ürkütücü.
açıklama yapacakmış zamanı gelince, sorumluk bize ait olsa sabahlara kadar konuşalım demiş. Sorumluluk kimde focus rs te mi, 8. virajda mı, ford türkiye de mi, babamızda mı yoksa :)
And sektörden çekildi deniliyor
Bundan sonra iett ve toplu taşıma ile takılacağını söylentisi hakim.
Ford Türkiyeden çekilmeyi düşünüyorda deniliyor
Zaytung.com :)
And Mehmet Çetin'in attığı tweet:
Bir musibet bin nasihatten iyidir. Benimse her musibetimi bin kişi kutluyor ve bundan iyisini düşünemiyorum :))
(abi otopark fanatikliği yapmıyorum görülsün diye attım gözünüzü seviyim giydirmeyin :D )
Satar M5i oder birsey olmaz.
Ben Andın yerinde olsam okur okur gülerim bu mesajları, adam hepinizden önce kullandı bu arabaları, bu olay muhabbetine de iyi ziyaret almıştır Otopark, bu mesajları atanların kıskançlığı da cok belli oluyor, ergen de degilim fan da bu arada.. Sadece kendinizi dusurdugunuz durum cok komik
Ama burada kimse pist boş diye buradan birinin arabasını alıp gazlamaz.