Mükemmel cevap, tebrikler.
Ben burada devam ederim. Eleştiriler işine gelmeyenler ergen forumlarından devam edebilir pekala.
Printable View
Kovası olan varmı ?
Usta bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta, öğrencisini uğurlamış. Çırağına "Yaptığın son resmi, şehrin en kalabalık meydanına koyar mısın?" demiş.
" Resmin yanına bir de kırmızı kalem bırak. İnsanlara, resmin beğenmedikleri yerlerine bir çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmeyi de unutma" diye ilave etmiş.
Öğrenci, birkaç gün sonra resme bakmaya gitmiş. Resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasının yanına dönmüş. Usta ressam, üzülmeden yeniden resme devam etmesini tavsiye etmiş.
Öğrenci resmi yeniden yapmış. Usta, yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş. Fakat bu kez yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını söylemiş.
Yanına da, insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı bırakmasını önermiş. Öğrenci denileni yapmış. Birkaç gün sonra bakmış ki, resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş.
Usta ressam şöyle demiş:
"İlkinde, insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.
İkincisinde, onlardan müspet, yapıcı, olumlu olmalarını istedin. Yapıcı olmak e ğ i t i m ! gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi."
- Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın.
- D e ğ e r bilmeyenlere sakın emeğini sunma.
- Asla bilmeyenle tartışma...
Hiç bir şey başaramayan insanlar başkalarının başına gelen kötülüklerle mutlu olur anca..
Madem hikaye ile devam ediyoruz. Bende küçük birşey paylaşmak isterim.
bir çömlekçi ustası ve bu ustanın bir çırağı varmış. çırak ustasının yanında yıllardır çalışmaktaymış. her türlü şekilde ve ebatta testi ve çömleği çok büyük bir maharetle yapabilmekteymiş. ancak ne zaman ustasına "usta, ben artık ayrılmak istiyorum" dese, ustası hep "olmaz, daha işin püf noktasını öğrenmedin" diyormuş...aradan uzunca bir zaman geçmiş bizim çırağın canına tak etmiş ustasıyla helalleşip yanından ayrılmış ve kendi atölyesini kurmuş. çok güzel şekilli, her ebatta testiler yapmaya başlamış fakat yaptığı bütün testiler su sızdırıyormuş ve dolayısıyla kimse ondan alışveriş etmemiş. bir türlü de bunun sebebini bulamamış. en sonunda kös kös ustasının yanına geri dönmüş. ustasına sormuş, "usta usta, nedir bunun püf noktası?"..usta anlatmış: "bak oğul, testiye şekil verdikten sonra testinin içerisine üflersin. üflediğinde testinin üzerinde kabarcıklar gözükür. işte onlar püf noktalarıdır. o noktaları kapatırsın." ..işte bugün deyimlerde yer eden püf noktası bu püf noktasıdır.
Önce ustalık ögrenecen sonra çömlek yapacan. Ne güzel demişler
Hikayelere devam
Bir zamanlar Istanbul'un kayıkçıları arasında çapkınlıgıyla meşhur bir kayıkçı varmış. Adam o kadar çapkınmış ki kayığına binen her hatunla bir macerası olurmuş. Bunu duyan dişli, kendine güvenen bir kadın; kim bu adam görelim bakalım bana ne yapabilecekmiş" diyerek inmiş iskeleye. Araştırıp sormuş ve kayıkçıyı bulmuş. Hemen kayığına binmiş ve denize doğru açılmışlar. Kayıkçı bir kürek çekmiş ve "derlerrr" demiş. Bir kurek daha cekmiş yine "derlerrr" demiş, bir kürek daha cekmis - "derlerrr" diyerek devam etmiş.. Kadın dayanamamış sormuş "bey söylesene Allah aşkına ne derler" kayıkçı şöyle bir bıyığını burmuş ve "sen bu kayığa bindin ya" "artık vermesen de verdi derlerrrr..."
Hikayeyi kendini "otopark kitlesi" olarak gören 8-14 yaş arası fanlara uyku öncesi olarak anlattım :)
Hazır konu Focus RS'ken bu otomobil hakkında en sağlıklı ve en doğru bilgiye sahip olmak isteyen Motor Trend'in şu bölümünü izlesin;
2017 Ford Focus RS vs. 2017 Volkswagen Golf R - Head 2 Head Ep. 80 - YouTube
(eng)
Drift modunun amacını ve nasıl çalıştığını da anlatmış.
Görende bizde dergi çıkarıyoruz ama sinek avlıyoruz her seferinde ulan adamlar gittiler bizden önce otomobili kaptılar diyoruz. Çok kıskanıyoruz bildiğin gibi değil, yatıp kalkıp RS düşünüyoruz, kıskançlığımızdan da çatlayacağız :D :D :D
Akşam akşam ne güldüm ya :D :D :D
Taa bigpara da editörlük yaptığın zamanı hatırlarım opcden, and a karşı öfkeni anca kıskançlığa bağlıyorım başka türlü bir insan yaklaşık 20yıldır tanıdığı birisinin başına kötü bir olay geldi diye bu kadar sevinmez Hakan, hayattaki en büyük başarın olan detailing moderatörlüğünde başarılar
otopark kaza ile açıklama yapmış kendi sitelerinde :)
O editörlüğü Üni.'nin başında ve hiç para almadan yaptığımı da biliyorsundur o zaman. Burada editörlüğü sağolsunlar bana teslim ettiler, istersen sor benim bir başvurum olmadı. Moderatörlük versinler diye paylaşımlarda bulunmuyorum, moderatör olmasaydım da aynen devam ederdim. Ayrıca, detailing ile ilgili bana sponsor olan da yok, And ile 1-2 merhabam var onun dışında görüşmüşlüğüm bile yok o yüzden 20 yıldır tanımıyorum. 20 yıl tanıyabilmem için zaman zamanda olsa görüşmüş olmam lazım. Haliyle o da beni tanımıyor.
Öfke, kin ve nefret gibi duygular besleyebilmem için de aramızda birşeyler olmuş olması lazım o da yok. Fark ettiysen Top Gear'ı eleştiren yok çünkü benim gibi çoğunluk dergiye elini sürmüyor. Standlarda görmesem aklıma bile gelmiyor. Kanallarına aboneliğim de yok, forumlarına da üye değilim.
Dur ne kaldı geriye, ha biriniz sektörde ne yaptınız diye sormuştu onun cevabını verdik. Sende detailing moderatörlüğünü başarı olarak görmüşsün eyvallah o zaman asıl sen bu durumu epey kıskanıyorsun ki bunu benim hayatımdaki en büyük başarım olarak görmüşsün. Moderatör olarak buradan bir gelirim yok bunu başarı olarak değil daha çok benim ile aynı kafa yapısındaki insanlara elimden geldiğince destek vermeye çalışmak olarak görüyorum ve bu göreve getirilmiş olmaktanda gayet mutluyum. Kardeşim sana ihtiyaç kalmadı deseler de değişen birşey olmaz, ben yine burada paylaşımlara devam ederim.
Demekki birini eleştirebilmek için senin düşüncene göre de bir başarı elde etmiş olmak lazım. Sen neyi başarı olarak görüyorsan söyle varsa kariyerimde ben sana söylerim. Yoksa da kusura bakma, beğenmediğim şeye eyvallah demem yine eleştiririm. Ben öyle ağzına fermuar takıp herşeye olur diyenlerden değilim.
Ah yalana bak, gidin bakın bu aykı dergilere bakın bakalım hangisinin kapağında Focus RS var. Bingo Topgear.
Alıntı:
Tüm bu kişi ve kurumlardan özür diliyorum. Bilhassa aylık dergilerin yayın haklarına saygımızdan ötürü, araç tamir edilip onlar tarafından teste alınmadan ve yayınlanmadan önce elimizdeki içeriği paylaşmayacağız.
Bunlar herkesi kendi forumlarındaki gibi zannediyor sanırım. Orada ne yazıp söyleseler inanan bi kitle var nasılsa.
''M5'i dsc kapalı kullanıyom taam mı, überim ben, en çok ben test edicem, en çok ben pert edicem. Kıskançsınız kıskaanç.''
Hazır göremediği tds kayıtlarına değinmişken şu kaza videosunu da yayınlasaymış keşke. Stiğ'in über şoförlüğünü bir kez daha görmüş olurduk.
Yaptığı açıklamaya iyi güldüm ya :D Yolda giden arabada vitesi P'ye çeken Stig'di herhalde :D
İki sene Destination Nürburgring‘e katılıp süperspor kovalamak sürmeyi bilmemekse, beş sene DSC kapalı M5 kullanıp tek kaza yapmamak tecrübesizlikse ya da 230 km/s’yle spin atan 500 küsur beygirlik bir 911’i tek hamlede piste geri sokmak acemilikse doğrudur, öyleyim Zaten benim sürücülüğümü değerlendirmek, direksiyona 1 metre uzaktan araba kullandığını sananlara ve spor otomobillerle tek teması NFS oynamak olanlara kaldıysa, bu işi bırakıp internet cafe de açabilirim.
"Gıybet edenler bile emin olun, yeni araba alacağı zaman bizim testlerimizi izleyip ona göre karar verecek"
Bu kısma kesinlikle katılıyorum, yarın Golf ile test sürüşüne çıkacagım, 90 km ile giderken vitesi Pye atıp 3 pedal yapacagım,kontak kapatıp egzoz patlatıyor mu diye bakacağım. Şayet araba burnout yapıyorsa benim için kalite bir arabadır.
Haaaayyıır kırmızı ışığa yaklaşırken frene basmışlar ya diyen bi @carmaniac vardı.Fren lambasının nasıl yandığını öğrettikten sonra bi daha uğramamıştı buralara.
Şimdi gitmişler kendi forumlarında sıkmışlarda sıkmışlar.
http://i.capsspot.com/s/24/5/1041258.jpg
@Grimlord
Dashboard'u, trimleri falan da mıncıkla. Beyle dokununca kımıl kımıl olması lazım.
Umarım İstanbulPark kamera görüntüsü yayınlanır.
O zaman ne yapıyoruz geçerli zamandan itibaren spin videosunu izliyoruz. O virajlara 230km/h ile mi girmiş ? 250 ile frene oturuyor sonra 230km/h ile kendi deyimiyle bağlama yapmaya çalışıyor. 250km/h ile giderken seramik frenli Porsche cayır cayır lastik sesleri çıkarıyor ama anca 230km/h'a düşebiliyorlar, madem direksiyonun kuvvetli amdem işi şova döktün hadi bize 230km/h ile bir spin at, o sırada suratın bembeyaz olmasın, ellerin birbirine dolanmasın ama, sonrada tek seferde piste geri dön.
TEST | Porsche 911 Turbo S [English Subtitled] - YouTube
Açıklamayı okudumda ben küçükken bizim mahallede fiber body kitli vectracı abi vardı onun gibi anlatmış olayı ben aslında şöyle söförüm şöyle dragcıyım der dururdu o da
5 sene dsc kapalı m5 sürmek.
dsc tuşuna tövbe etmiş beyler üstüne gitmeyin.
abi ben porsche de de anladım spin atılmasının nedenini. 5 sene dsc kapalı m5 kullanınca, esp açık araba kullanınca olmuş sannırım :( 23:45 a alırsanız esp açık muhabbeti
VLOG | BMW M5 'Çift Cam' - YouTube
Bu videoda kendi diyor M5 ile üç senede sadece 10.000 km anca yapmış okadar az kullanıyor yani.Yukardaki yazısındada öyle bir yazmışki sanki 5 sene boyunca hergün dsc kapalı m5 ile gazlamış.
11. viraj çıkışında yaptığı hatayı söylemiş sanırım.
Yapılan açıklama And ın herzamanki gibi kendini övmesi, kuru laf kalabalığından ibaret. Sadece Techturkey ailesine cevap vermeye çalışmış kendince :) Çok güldüm yazıda ki 2-3 açıklamaya. Araba almak isteyenler mutlaka ama mutlaka Otopark videolarını izleyip araç alsın. Sanki herkes video izleyip araba aldı şimdiye kadar tövbe tövbe. Ukalalığın daniskası. Son olarak;
HE And HE. S....tın bari sıvamasaydın bay çok bilmiş.
m5i dscsiz kullaniyorum kismi cok ergence olmus. ne gerek var be abi boyle seylere ben utandim okurken
Yılda 10.000 km yol yapmayan adam "ben araba kullanıyorum" lafını bence dememeli!!!
Ama And'ın yaptığı yol, tabi sadece kendş aracı ile sınırlı değil, o sebeple kendisini o kapsamda görmüyorum.
Araba sürüşü konusunda ekibinde en iyisi olmadığı belli, çünkü öyle olsaydı zaten clio cup'a sinan değil, and katılırdı. Ama sonuçta and'ın da bu konularda dünkü çocuk veya acemi biri olduğu söylemek de ancak hasetle açıklanır.
And, kendince bir şeyleri açıklamış. Sonuçta şu an hiç kimse And'ın söylediklerinin aksini ispat edemez, çünkü o anda sadece o oradaydı, biz değildik.
Bir de, istanbul park yönetimi falan kaza videosunu yayınlasa ne olacak ki? Belli ki and bir şeyleri yanlış yapmış ve kaza olmuş. Video ortaya çıksa sanki daha az veya daha çok mu hatalı olacak? Video yayınlanırsa, youtube'de yayınlanan milyonlarca kaza videosuna sadece +1 eklenmiş olacak, o kadar...
İstanbul parkın en yavaş virajına 230 ile girip bir yarım spin mi atmış bu arkadaş ahuhahshdhd sipin atmak şöförlükse evet biz şöför değiliz. Gerçekten çok küstahca ve atmasyonca yazılan bir açıklama olmuş.