40. yıl hesabına dönmüş hahahahah :D 250 yi düzlükte görüp düzlükte frene basıyor, bunu yeni ehliyet almış biride yapabilir. 230 la hata yaptım diyo, hız max. 70-80 :D
Printable View
Aksini ispat edemez derken ?
Bak ne yazmış ve en yakın dergi satan yere git bak sonucu gör.
Alıntı:
Tüm bu kişi ve kurumlardan özür diliyorum. Bilhassa aylık dergilerin yayın haklarına saygımızdan ötürü, araç tamir edilip onlar tarafından teste alınmadan ve yayınlanmadan önce elimizdeki içeriği paylaşmayacağız.
Hani paylaşmayacaklardı ?
Arkadaşı tanıyan var mı sen tanıdın mı :) @cem
Hepinizden önce focus rs e binmis adamim kaale almiyorum hahaha
And'ın sahip olduğu platform otopark'tır, Top Gear değil. Top Gear'da söz hakkı Doğan'da. Hatta yüksek ihtimalle tam olarak Doğan'da bile değildir, İngiltere'den "bu ay bunu yazacaksınız" derler, onlar da içeriği üretip koyarlar.
Yani (en azından benim anladığım) And kendi sitesi için konuşuyor. Ama Otopark'ta içerik, diğer mecralardan önce paylaşılırsa, o zaman amenna, tükürdüğümü yalamasını bilirim.
yüklü seat leon hemen hemen aynı hızda 11'i dönüyor, bu neyin kafasıdır arkadaş?
şimdiye kadar hep üzülmüştüm de şu açıklamadan sonra üzülme gereği duymuyorum.
"İki sene Destination Nürburgring‘e katılıp süperspor kovalamak sürmeyi bilmemekse, beş sene DSC kapalı M5 kullanıp tek kaza yapmamak tecrübesizlikse ya da 230 km/s’yle spin atan 500 küsur beygirlik bir 911’i tek hamlede piste geri sokmak acemilikse doğrudur, öyleyim Zaten benim sürücülüğümü değerlendirmek, direksiyona 1 metre uzaktan araba kullandığını sananlara ve spor otomobillerle tek teması NFS oynamak olanlara kaldıysa, bu işi bırakıp internet cafe de açabilirim."
Burada şair hayal dünyasını anlatıyor. Eğer başka bi 911 kullanmadıysa benim gördüğüm İstanbul Park'ta viraj da spin atıyor ve aracı istop ettiriyor.
2 vrajı bağlarken gözlerine bakın and bile bağlamayacağını düşündü. Bala göte şu araba ile kaza yapmadı gelmiş laga luga yapıyor yazısını 2 paragraf okuyabildim. Hass... lan diye kapattım. Gördük usta şoförü arabaya zorla spin attırdı :D Sürerken direksiyon tepkilerine bakın. Özellikle bi viraja sert girip o yeşil şeylerin üstüne çıkar vee direksiyon disko topu gibi ışık hızında bir şağa bir sola dönüyor. Kendince bu hakareti kontra olarak yorumluyor değişik bir arkadaş .Evet usta şoförmüş :D
Erkegin kezbani da boyle oluyor sanirim. Dsc kapali, tek hamle, nfs filan :D
@rahmitanir
Topgear ile şifahen bir birliktelik söz konusu yani? Olumlu işler için ''biz çekiyoruz topgear yayınlıyor'' diye nasıl sahipleniliyorsa kendi laflarını da yemeyecekler madem. Diğer dergilerden önce yayınlıyorlar işte testi.
Otopark.com'un forumunda namlular TechTurkey'e çevrilmiş durumda. Resmen cephe almışlar. Rollcular, 130 hp arabaya uçuyo diyenler, fiber kaputçular, lüzumsuzlar tarzı hitaplar kullanıyolar
hahahah hiç olmazsa 250 ile viraj dönmedik :D Şahitleri var mı şahitleriii :D
https://www.youtube.com/watch?v=0njYnBWzlok
Esra Ceyhan'la Canlı yayında şok! Ucan Adam (Sabri) - YouTube
Double headshot
http://www.gifbin.com/bin/052012/133...e_headshot.gif
Şimdi Otopark.com prof olacaksa şu açıklama ile amatör lig de kalmaya devam eder malesef
yakışmıyor malesef
And yada başka sürücüyü aşalamak değil
prof değilsen yapmayacaksın
biz amatörler diye seviyorduk hataları görmüyorduk
ama bunların toto kalktı malesef durum RS PERT :D
Type-R testinde 11. virajı 190 km hızla dönüp supercarlar ile hemen hemen aynı hızlarda dönüyo denmesi saçma olmuş, bir çok yüklü orta sınıf spor araçlar bile orayı 200+ hızlarda dönüyo, supersportlara gelmedim bile daha...
Ayrıca otopark forumunda focus rs konusunda buraya baya giydirmeye başlamışlar.
Sinan Koça Ağzıyla vututututu yap diye haykıran kitleleri mi bize giydiriyor muş ? :D
"Baba 11.viraja 230'la girerken vitesi P'ye bi çektim böyle yan yan vutututu ;))) Siz NFS kasın biz M5 ve 911'le asfalt kurutuyoruz ;)))"
http://origin.komedi.com/vututu-vutu...uu_o_26272.jpg
Daha 1 ay önce kurulmuş bi forumu da fazla ciddiye almamak lazım, kapasite belli konulara girip bakınca. Bende otoparkcom'u takip ediyorum ama sadece eğlence amaçlı. Hele şu reis diye hitaplarını gördükçe forumda takipçi kitlesinden illet ettim iyice
Birşey dicem de hani Sinan clio cupda yarıştığı için istanbulparka çıkması yasaktı ?
Bütün pist videolarından bunu belirtiyolardı ?
Eee oraya bütün gün Sinan gazladı yazmışlar
Alıntı:
Ben hem aç olmadığım, hem de arabayı yeterince tanıma fırsatı bulamadığım (hareketli çekimler sırasında Focus’u çoğunlukla Sinan sürmüştü) için, RS’i alıp çıktım.
"Şu yikamaci subaru zaten herseyin altindan cikiyor. Zamaninda ne acisi varsa artik..."
ahaahhahahaha ne adamlar var abi ya yemin ediyorum ibretlikler. :D
Yalan ya m power söyledikleri nick istanbul lakaplı bir denyo var. laf geçirmeye çalışıyor muhtemelen m power yazıyor orda da :D
Cephe alanlar ekseriyetle buradan şutlananlar galiba. Artık nasıl ağırlarına gittiyse kişisel hesaplaşmaya dökmüşler işi. Konuyla alakası bile olmayan detailing muhabbetlerine başlamışlar.
Bu arada yalan yok, ben otopark'ı youtube testlerinden tanıyordum, forumları olduğunu bile bilmiyordum ilk başta. Kaza olduktan sonra ilk kez forumlarına göz atmış oldum. Hakikaten çocuk yuvası gibiymiş.
Aklıma gelen :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=O4vgELljRBw
İ10cu abimizde haykırışta bulunmuş :D Şaka gibi postlar var resmen.. Kurumsallaşamayan kurumsallaşma böyle oluyormuş demek :D 1 ay önce forum kur,biraz da kitle kur kendince sonra techtörki şöyle böyle de :D Bu forumun %1'i kadar tecrübeleri olmayan kitleyi kaale almamak lazım.Ünal turan vb türevi neyse benim gözümde otopark kitlesi o.
Kendileriyle kıyaslıyolar Tech'i bide ya yorumlarda :D
Arada güzel konuları var ama Allah için :D :D :D
http://i.hizliresim.com/1N0vy1.png
And resmen yazıyı tech de yazılan çizilen söylenenler için yazmış. Burayı takip etmesi güzel.
Valla sokağı caddeyi bilemem ama pistte kamil gibi otomobil kullanıyorsun. Bircok tecrüben olabilir ve birçok otomobil kullanmış olabilirsin ama ben yetenkliyim oraya buraya gittim eğitim aldım diyorsun. Kendi 458 ile pistte cıkıtıgın pistte kullandıgın araçların sürüşlerine bakabilirsin.
911 turbo s videosunda 11.viraja gelirken sinan sana 50 kere şurayı daha içten dön kapan diyor. Fakat hala kendi bildiğini yapıp patlamaktan son and şans ile kurtarıyorsun.
Ayrıca çizgi kasmıyorum eğleniyorum ve kaymasını sağlıyorum daha eğlenceli demen güzel evet gercekten eğlenceli fakat bunu Dünyanın tescillediği İstanbul Park'ın 8. virajında eğlenmek için birşeyler yaparsan (videoyu görmediğimiz ve senin yazdıklarınla varsayıyorum) artık ne yaptıysan kaza yapman olası olcağını tahmin edebilmelisin bu kadar eğitim vs aldıysan.
Ben acıkcası birgün patlayacıgnı düşünüyordum focus rs e denk geldi bence sende oturup bir düşünmelisin. Gercekten sürebiliyomuyum yapabiliyomuyum diye.
He ayrıca hala otoparkı izliyorum. Gelişiminizi de takdir ediyorum.
Bu adamların forumları bir kaç senelik değil mi neden 1 aylık diyorsunuz anlamadım ? Yoksa kurumsallaşıyoruz forumumuz olamaz diyip yılların forumunu kapatıp sonra ne yaptık biz diyip tekrar mı açtılar ?
Otopark.com kendine yazık etmiş oldu. And Çetin yazısında biraz kendini anlatmış.Hadi herkes hata yapar bende bir hata yaptım üzgünüm, pişmanım tarzı bişey de söylememiş. Aslında otopark yöneticileri değilde, forumdaki TechTurkey'e ağzına geleni söyleyen kitle TechTurkey'de konusu açılan arabaların hayaliyle yanıp tutuşmuş insanlar yanarım yanarım ona yanarım :D
Aslinda konu yapilan kazaya gecmis olsun denilerek baslamisti :D