User Tag List

Sayfa 19/55 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
1038 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Yeni Focus Rs Kaza Yaptı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adamı itin g*tune sokup çıkarmicaz da kimi çıkarcaz ?

Şu olayı anlamıyorum. Adam kırmızıda geçsin, gazlaya gazlaya piste gitsin, sonra bi de arabayı pert etsin, sonra desin ki gaza geldim araba güven verdi patladık p ye alma mevzusu, mokka , turbo s ohoo. Bu And'in yanında ki Sinan olmasaydı kesin patlatırdı turbo s'i de . Komedi ha bide bunu savunanlar var. Nesini savunuyorsunuz adam test aracını ne olduğunun, ne anlama geldiğini bilmiyor veya test sürüşünde ne yapılır ondan haberi yok çıkmış oraya şarlatan gibi abidik gubidik espirikler, itici itici tiplemeler, şu clio rs için de panpaaa kankaaa diğer çığırması, daha neler neler.... Ben bu adamın videosuna 30 sn dayanamıyorum izlemeye sonuna kadar izleyen varsa helal olsun.

Birisi de demiş ki top gear' a en yakın Türkiye de ki program D jeremy clarkson Türkçe bilip bunu okusa adam intihar ederdi

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoda 9.30dan itibaren trafiğe açık bir alanda, sürüş dinamiklerini inceleme amaçlı saçma sapan hareketlerinden sonra videolarını takip etmeyi bıraktım.
    Foruma epeydir giremiyordum, kaza yapalı 1 hafta olmuş sanırım geçmiş olsun.

UberJager
    Misafir
    Burasi techturkey mi yoksa memurlar.com sitesimi. Roll yaparken 2 boy fazla atayim diye arabasina yazilim cakanlar, bagdat caddesinde sokaklari inletmek icin varex baglayanlar, kirmizi isikta gecti diye baskalarini eleştirebiliyorlar. Vay kurban olayim ben size...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı UberJager Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burasi techturkey mi yoksa memurlar.com sitesimi. Roll yaparken 2 boy fazla atayim diye arabasina yazilim cakanlar, bagdat caddesinde sokaklari inletmek icin varex baglayanlar, kirmizi isikta gecti diye baskalarini eleştirebiliyorlar. Vay kurban olayim ben size...
    Buradaki herkes bu dediklerini yapsa memur arkadaşlar bir yerimize sokar bu forumu

İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen çok yanlış geldin. Ayrıca onları yapanlar olsa bile ara da bir gaza gelip KENDİ MALIYLA yapıyor, bunlar gibi daş.ak gecer gibi paylaşmıyor elin arabalarıyla yaptıklarını .

UberJager
    Misafir
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen çok yanlış geldin. Ayrıca onları yapanlar olsa bile ara da bir gaza gelip KENDİ MALIYLA yapıyor, bunlar gibi daş.ak gecer gibi paylaşmıyor elin arabalarıyla yaptıklarını .
    Evet kendi mallariyla sokaklarda BAŞKALARININ CANINA KAST ederek drift rol ve makas atiyorlar. Bravo tebrik ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu adamı itin g*tune sokup çıkarmicaz da kimi çıkarcaz ?

Şu olayı anlamıyorum. Adam kırmızıda geçsin, gazlaya gazlaya piste gitsin, sonra bi de arabayı pert etsin, sonra desin ki gaza geldim araba güven verdi patladık p ye alma mevzusu, mokka , turbo s ohoo. Bu And'in yanında ki Sinan olmasaydı kesin patlatırdı turbo s'i de . Komedi ha bide bunu savunanlar var. Nesini savunuyorsunuz adam test aracını ne olduğunun, ne anlama geldiğini bilmiyor veya test sürüşünde ne yapılır ondan haberi yok çıkmış oraya şarlatan gibi abidik gubidik espirikler, itici itici tiplemeler, şu clio rs için de panpaaa kankaaa diğer çığırması, daha neler neler.... Ben bu adamın videosuna 30 sn dayanamıyorum izlemeye sonuna kadar izleyen varsa helal olsun.

Birisi de demiş ki top gear' a en yakın Türkiye de ki program D jeremy clarkson Türkçe bilip bunu okusa adam intihar ederdi
    Müthiş ya! Güne daha güzel başlayamazdım... 😂😂😂😂😂

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet kendi mallariyla sokaklarda BAŞKALARININ CANINA KAST ederek drift rol ve makas atiyorlar. Bravo tebrik ederim..
    Sayfalarca ne demek istediğim anlatıldı zaten, sen anlamak istediğin gibi anlıyosun. Tamam çok güzel yapmışlar test araclarıyla ısıklarda gecsinler pistte yemek arasında anasını bellesinler giderken p ye taksınlar asıl biz tebrik ederiz elit apaciler.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    And her mesaja para veriyorsa bende dahil olurum

İban göndereyimmi
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

UberJager
    Misafir
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayfalarca ne demek istediğim anlatıldı zaten, sen anlamak istediğin gibi anlıyosun. Tamam çok güzel yapmışlar test araclarıyla ısıklarda gecsinler pistte yemek arasında anasını bellesinler giderken p ye taksınlar asıl biz tebrik ederiz elit apaciler.
    Ben And'a değil yada sana değil, Kırmızı ışıkta geçti muhabbetine taktım. Bana çok komik geldi. Çünkü şu forumdaki ne yazılar ne makaleler ne videolar gördüm. Şimdi bir kırmızı ışıktır gidiyorsunuz. Tuhafıma gitti. Yani ben çoktan esas konudan koptum

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben And'a değil yada sana değil, Kırmızı ışıkta geçti muhabbetine taktım. Bana çok komik geldi. Çünkü şu forumdaki ne yazılar ne makaleler ne videolar gördüm. Şimdi bir kırmızı ışıktır gidiyorsunuz. Tuhafıma gitti. Yani ben çoktan esas konudan koptum
    Kırmızı ışık konu için bir sembol yani şöyle açıklim siz anlamamışınız tüm kuralları çiğniyerek kullandığını anlatmak için basit bir kırmızı ışıkta bile durmadı diye. Yoksa bu forumda tabikide ışığı kaçıranlar oluyor veya fren mesafesi olmadığı için duramayan ama bu konuda ışık bir sembol şahir orda günah gecesi olduğunu vurguluyor
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O dediklerin yıllar önceydi hatta 1 boy için komple tayyar söken kardeşlerimizi de biliyoruz.

Şimdi o adamların hepsi kendi arabaları ile İstanbul parkta gazlıyo

Hee gelipte kimse abi araba boş kalmasın diyipte sağda solda da patlamıyor.

Sizin derdiniz ulema gibi gördüğünüz adamın aslında bi işe yaramayan sağda solda bu forumun kullanıcılarının yaptıklarını tii ye almayan çalışan bi pinokyo olduğunu öğrenmeniz.

Hadi şimdi selametle.
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aklıma geldi geçen zamanlarda bi insikniyaaa forumuda aynı şeyi yapmıştı

UberJager
    Misafir
    Alıntı oğuzubillahimineşşeytanirracim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O dediklerin yıllar önceydi hatta 1 boy için komple tayyar söken kardeşlerimizi de biliyoruz.

Şimdi o adamların hepsi kendi arabaları ile İstanbul parkta gazlıyo

Hee gelipte kimse abi araba boş kalmasın diyipte sağda solda da patlamıyor.

Sizin derdiniz ulema gibi gördüğünüz adamın aslında bi işe yaramayan sağda solda bu forumun kullanıcılarının yaptıklarını tii ye almayan çalışan bi pinokyo olduğunu öğrenmeniz.

Hadi şimdi selametle.
    Gayretin için teşekur ederim, biz kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.
    Saygılar.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yanlış 1 doğru yaratmıyor maalesef... hukukta başkasının da suç işlemiş olması bireyi kurtarmaz, herkes gibi ben de aynı fikirde olduğumu belirttim, kazadır olur geçmiş olsun... ama başka forumlarla akıl sıra dalga geçmek demek, en ufak tökezlemede aynı muameleyi doğurur bunun neresi sürpriz? ayrıca ben şunu anlıyorum, o 'test' videolarını araçlar hakkında bilgi almak için değil, bu arkadaşların şovları için izleyen kitlenin oluşturduğu bir platform var, üyeleri de şovdan çok memnun, aracı pert de etseler, yolda P ye de alsalar çok gülüp eğleniyorlar, Allah neşelerini bozmasın...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gayretin için teşekur ederim, biz kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.
    Saygılar.
    Bizde kendimizi biliyoruz.

Saygılar.

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha yay kesen arabaciii tayfayı takip etmişin, ha bu adamları takip etmişin, benim için zihniyet olarak hiç bir farkı yok. Burada yapılan eleştirileri de alıp tekrar eleştirenlere kullanmaya çabalayanlar da bir zahmet sol şeritte 80 ile gitmesinler.
    CAN CEYLAN

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgili fanatikler saldırdığınız yere dikkat edin, kendi gözünüzle görmediğiniz bir kazayı da bukadar sahiplenmeyin gerek yok olmuş bitmiş olay...
    Bu Forum TechTurkey başka mecralara benzemez son kez uyarıyorum ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fake account açıp fanatik gibi davranasım var bu uyarıdan sonrasını görmek için
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler