gece gözümü alan beyaz far lambalarından tanırım;apaçilere göre o beyaz lambala bi xenon. umarım arkadan bi xenon selektörü yediklerinde rüyadan uyanıyolardır
gece gözümü alan beyaz far lambalarından tanırım;apaçilere göre o beyaz lambala bi xenon. umarım arkadan bi xenon selektörü yediklerinde rüyadan uyanıyolardır
harbi bu direksiyona yapışıp araba kullananları anlamış degilim bu tarz sürüşü çogunlukla 106 larda görüyorum tofaşlardada varda 106 larda daaha çok gibi
Tüm pozlarında topuktan birleşik ayakları arasındaki açının 90 derece olmasından da belki tanınabilir
Işıklarda beklerken, genelde beyaz renk aracı ile yanıma yaklaşıp; Cümlesine "Başkan! " öznesiyle başlamasından tanırım.
ben apaçiyi kafasının yanlar sıfır numara tepeler betonla ince sıva atılmış gibi olan saç şeklinden tanırım
CAN CEYLAN
Düğün konvoyunda otobanı kesip sıfır çekmesinden tanırım...
O değilde 5 araba yanyana gelince nasıl bir özgüven geliyor bu nasıl cahilliktir.
Hiçbir trafik polisi bunu hadi görmedi diyelim videosunu izleyip nasıl ceza yazmıyor.
dikiz aynasındaki amerikan bayraklı kokusundan tanırım. ( aynı koku aynı markada turuncu coconut olarak da satılıyor çünkü![]()
Caddede bangır bangır müzik açıp üstüne birde vanalı eksoz kullanıp gazlamasından tanırım. bak yine sinirlendim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)