Sıkıntı yok party hard.
ÖTV %45 bile olsa şuan bayilerde ne sıfır golf var nede leon
Seat forumda 2-3 kişi var araba alcaz bayi yok bekliyeceksiniz demiş kızıyordu.
Sıkıntı yok party hard.
ÖTV %45 bile olsa şuan bayilerde ne sıfır golf var nede leon
Seat forumda 2-3 kişi var araba alcaz bayi yok bekliyeceksiniz demiş kızıyordu.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bakanlar Kurulu'nun Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan kararına göre, elektrik motoru da olan ve elektrik motoru 50 KW'ı geçip motor silindir hacmi 1,800 cm3'ü geçmeyen binek otomobiller için yüzde 90 olan ÖTV oranı yüzde 45'e, motor gücü 100 KW'ı geçip motor silindir hacmi 2,500 cm3'ü geçmeyen binek otomobiller için yüzde 145 olarak uygulanan ÖTV oranı yüzde 90'a düşürüldü. (DHA)
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Abim, Volvo zaten 2 litre ötv sine tabi . Yani vergisi bildiğim kadarı ile %90 olarak alınıyor. Benim mevzuattan anladığım , sadece hybrid araçlar için 1,6 litreden 1,8 litreye kadar bir arttırım var. Aradaki 200 cc için de 1,6 litre altı ötv alacaklar. 2,0 cc - 2,5 cc için de aynısı geçerli. Araba hybrid ise ve sadece 2,5 cc ye kadar 500 cc için de 2,0 litre ötv si yani %90 alacaklar.
Bu durumda eğer Volvo 2,5 litrelik bir motor ile satılıyor olsa idi ötv si %145 den %90 a inmiş olacaktı. Fakat zaten 2.0 litre olduğu için ötv si %90 zaten.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ben Volvo için bekliyorum arkadaşlar. Sağlıklı bilgi alabilen olursa hem s90 hem xc 90 için fiyat alabilirim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
TR'yi o çirkin görünümlü prius ile donatmak amacıyla yapılan bir iş bu. Diğer araçları pek vurmayacak gibi duruyor.
Volvoya girip cay ictim cikiyorumMurat abinin yazdigi dogru. Indirim yalnizca Toyota Prius'u etkiliyor. Volvoda Bmw de ya da Porschede falan indirim yok
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)