Ben lukoil den aliyorum her alisimda %2 indirim + carsamba ve cumartesi gunleri halk gunu %7 indirim var daha bi sikintisini gormedim menzil de gayet iyi...
Molayi hic duymadim ama danki samsun bafta alacam git gel yaparken gordum gibi gozum bi yerden isiriyor...
tabiki ucuz mu diye değerlendirmek lazım ama, yakıt işi şakaya gelmez. Dizel araçların enjektörleri inanılmaz pahalı. Ben olsam hiç riske etmezdim. Ortalama bir depo 60lt olsa 1000km menzil gider min.,lt başı 10kuruş fark olsa 6tl yapar o yüzden ben hiç riske etmezdim. Bir enjektör şu anda 700-800tl civarında.
ucuz etin yahnisi yenmez diye boşuna demiyorlar.şimdi bişey olmaz ilerde çıkar Allah korusun.aradaki fark bazıları için önemli ama benim için önemsiz.risk almaya gerek olmadığını düşünüyorum.bp/opet/shell alıyorum bende.
çok bilinmedik yerden almamak bence de en iyisi ama her ucuz yakıt kötü değildir![]()
bursa yalova yolu class dan alıyorum zam gelmeden once tam 30krs daha ucuzdu az buz değil.
uzun süredir kullanıyorum daha bir ses değişimi, performans kaybı vs. yaşamadım.
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Alısmısa kudurmusa kılıt olmaz. Sırf fatura olsa ıyı. Kacak tank gomme,sınırdan kacırılan akaryakıtı satma,vergı yolsuzlugu,otv yolsuzlugu.... Vs vs vs... Alana manı olmam.
LPG konusunda nerelerden alıyorsunuz, memnun kaldığınız istasyon varmı? Total gas kullanıyorum 2.47 den aldım... 2.21 gibi fiyatlara satanlarıda görünce acaba alsam mı diyorum?
Saygılarımla
Bir çok firmaya milangaz veriyor diye biliyorum, o yüzden ankarada uygun fiyatlı milangaz gördüm mü kaçırmıyorun
Milangaz fazla sirkete vermez,zaten buyuk sirketlerin kendi gaz dagitim sirketi var.
Mesela PO'nun tum karadeniz-marmaranin dogusu-dogu anadolunun ve ic anadolunun kuzeyin deki istasyonlarina gazi ben satiyorum...
Neyse siz belli sirketlerden sasmayin- buarada mikangaza fazla guvenmeyin,demiroren sonucta.
Bolgesel gaz satisi oluyor. Mesela diyorum ki sana burdurda gaz vereyim sen bana afyonda ver diyorum. İkimizde nakliyeden kazaniyoruz. Ayrica ikmal ankasnasida olabilir.
Samsunda bizde gülhan petrolden alıyoruz, şantiyede tankerede gülhan petrolden doluyor. Yakıtı güzel makinalar mazottan dolayı hiç problem yapmadı çok şükür. Habza giderken "mola" var geceleri kuyruk oluyor. Şirketin normalde Petrol ofisi ile anlaşması var araçları PO alıyorum 2 senedir çok memnunum.
bende 1.7 dti icin genelde totalden aliyorum ama total bulamazsam shelden aliyorum. Ben totalde bi sorun yasamadim. Total nasildir nedir ne degildir? bilgisi olan var mi acaba ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)