Bende hline passat alıp comfort veya trend jantlarını takarım hele hele trend çok konforlu oluyor..
Vw 5 yıl sonrada paranın değerini korur.
Printable View
Bende hline passat alıp comfort veya trend jantlarını takarım hele hele trend çok konforlu oluyor..
Vw 5 yıl sonrada paranın değerini korur.
Passat b8 1.4 tsi manuel pederde var. Bende de bir polo tdi dsg bir de yaris dizel var. Poloyu alacak karşılığı aldım, passatı peder kendi gitti aldı laf dinletemedik.
Passatın beyni değişti 2000kmdeyken. Şu an 14 binde. Bekliyoruz bakalım.
Bizim ne f20 118ide, ne f30 316ide sorunumuz oldu. İkisi de yazılımlı ikisine de ayı gibi binildi yıllarca. Şimdi poloyla yarisi bir satıp yine bir 316i alma derdindeyim. Yine yazılım yapıp yine bineceğim.
Her vwa kalitesiz diyenin hayatında vwa binmediğini düşünmek çok güzel bir bakış açısı.
İçin rahat edecekse boşver benim bindiğim ya da binmediğim araçları, ben söyleyeyim için soğusun:
Biz fakir insanlarız, sizin gibi hali vakti yerinde insanların bindiği vwa binemiyoruz, o yüzden ulaşamadığımız ciğere mundar diyoruz.
B8 passat 1.4 tsi comfortline manuel araç 2000kmlerdeyken yolda kalmasıyla doğuşa çekildi. Servisten bize gösterge bozulmuş benzin bitmiş dediler. İmkanı yoktu çünkü yeni benzin aldık. Sonra parça bekliyoruz dediler servisten. Dedik ki ne parçası bekliyosunuz? Dediler ki elektronik parça. Dedik ki tam olarak hangi elektronik parça? Biz size bilgi vereceğiz deyip kapadılar.
İki gün sonra dediler ki gelin alın, gittik aldık herhangi bir ücret ödemedik. Yedek anahtar kapıları açmayınca uyandım ben. Aradık dedik ki böyle böyle, bakım hediye ettiler hemen.
2000kmde böyle yapan bir aracın 100binde ne yapacağını bilmiyorum.
Daha benim golf anılarım var eski, abao. Oralara hiç girmeyeyim.
:-) hocam siz biraz talihsiz mişsiniz açıkcası vw den yana yüzünüz gülmemiş
Çok yakın bi tanıdığımızın e250 cdi ı var 2011 model -5 derece de kilit mekanizması komple dondu en son küfür ediyordu aynı aracın deri döşemesi de yırtılmaya başladı
Sıfır a6 Çorum yolunda elektronik arızasındsn dolayı yol da kaldı
Herkesin başına bu tarz olaylar gelebiliyor hocam f30 un kronik sorunları tüm piyasayı sallarken sizin başınıza hiç gelmemiş
tempra sxak 2.0 alırdım.. o zaman ferrariye binen adam bile sıradanlaşırdı..
SuperB , hem de laurin klement paket ve 4wd olanından :)
Pardon doğru o detayı atlamışım :)
O zaman LK olmayıversin ne yapalım , ama superB olsun en üst paket :)
1-Bizde filo olarak kiralama var (avis) 3 yıllık anlaşmalı,Hepsi TDI DSG(PAssat) şu ana kadar beyin falan değişen olmadı...Bu demek değilki hiçbir modelde olmayacak.Alt kısımlardada 1.4 TDI Polo bağlarda çalışanlarda ise Duster var.En dandirik Duster'dan Polosuna daha beyin değişen görmedim ben :) Birde araçlar kiralık olunca nasıl binildiklerini anlatmama gerek yok sanırım...
2-F20 ve F30'un sizde sorun çıkarmaması diğer insanlarda çıkarmayacağı anlamına gelmiyor.Sıfır LCI F20 alıp klima kompresörü ve kasnağı değişen var kendisinde foruma üye görürse yazar.Stobu düşenden giderken kapısı açılana kadar bunlar olabilir.Birinde olması herkeste olacağı anlamına gelmez.Sizde olmamasıda kimsede olmayacağı anlamına gelmez
3-Her Volkswagen'e (VWa sizin deyimle) kalitesiz diyenlerin binmediği düşündüğümü nerden çıkartıyorsunuz anlamıyorum.Şu anki kullanıcı Golf7 kullanıyor ve passattan bundan kaliteli bir araç.VW'nin D sınıfı en kaliteli araçlarından birisi.Burda 105binlira bütçesi,güncel olarak Golf7 kullanan kişiye passat kalitesiz demek çok garip onu söylüyorum.Passat kalitesiz ise Deri ön göğüslü Yeni E serisi alması lazım min kullanıcının...
4-Benim içim neyden rahat edicek banane ya,neye binersenizde banane beni ilgilendirmez.İster Tofaş'a binin,ister Bentley'e banane...
5-Aman abi sen ulaşma ciğere falan Allah daha çok versin ciğerden direkt antrikota - gerdana falan ulaşırsın inş.
Yani bende bu saatten sonra benzinli araba almam haklısınız birde uzun bir süre biniceksiniz.Kullandığınız Golf DSG'dir umarım,birton *** atanlar olur eğer DSG ise biliyorsunuzdur azçok nasıl çalıştığını ve güzel olduğunu o yüzden DSG'ye sallayanlara aldırmayın.Birde sıfır araba alıcaksınız,ne olursa olsun garantili bir sorun çıkarsa hertürlü müdahale ediyor.2009 model arabanın bile servis bakımlı diye cüzzi bir miktara Kavramasını değiştirttiysek 0 km arabanın herşeyi değişir.
Marka takıntısı yoksa Superb'yede bakılabilir ama gırtlak Rline Passat ta çok güzel bee :)
Araç dsg hocam ön arka gti tampon difüzör var :-) cam tavanımı da azıcık kaldırır yoluma bakarım
Peder de 2008 caddy var bayi den çıkardık 1 kere turbo çufladı onun dışında bi sıkıntı yaşatmadı kendim 1.5 senedir dsg golf r biniyorum korkarak aldım ilk defa otomatik araç kullanacaktım 8-8.5 arası yakıyor dizel araç daha dsg bi kere beni üzmedi
Gönül isterdi e serisi deri kaplamaya binelim :-) ama şartlar gırtlak dolu r line 19 jantlı bi passat diyorsa yapacak birşey Yok
Param yetse 160 a 520i m paket de almak isterdim ama 50 bin tl fark var
Superb olabilir fiyat olarak da 90-100 arasına çakılı dolu superb oluyor ama 5 sene sonra satarken sıkıntı olur mu onu
Bilmiyorum
Her arac sorun cikarabilir yahu :) takilmayin bu kadar..
Sorunsuz olsun isteniyorsa en güzeli araç almamak olur :))
type r- leon cupra- astra opc olurdu heralde 3 ünden biri
Millet Vw den sorun yasayinca kisisel talihsizlik oluyor , Sorun yasamayinca ne buyuk firma ve kaliteli araba oluyor.. Cidden anlamiyorum..
Satiş , satis sonrasi hizmet ve politikalarindan herkes memnun mu?
Konfor olarak SuperB güzel ancak full dolu passat varsa (gelişmiş gösterge - rline) passat tercih ederdim. SuperB'nin geleceğide parlak ayrıca bence tasarımı daha hoş. 3 serisi de alınabilir c ama hem fiyat hemde genişlik konusunda biraz daha darlar. Ayrıca dizel seçenek var iken benzinli biraz daha sonraki tercih. Benzinli alınır mı dersen alınır aralarında öyle ahım şahım bir fiyat yok ama zevk olarak benzinli daha iyi. Ses ve bakım konusunda.
Burada bu laf bana değil mi? Bu beni aşağılamaktır benim gözümde.
Ayrıca bir araç kötü demek için illa daha iyisine mi binmemiz lazım?
Benim amacım tartışma çıkarmak değil, genel yapım itibariyle tartışmadan çatışmadan kaçınırım. Ama buna karşılık vermese miydim?
konuyu açan arkadaş 5 yıl sonra rahat satılabilecek araba kriterinden de bahsedilmiş siz avensis demişsiniz, avensis'in üretiminin dünya pazarında passatın gölgesinde kaldığından duracağı söyleniyor, sorunsuzluktan bahsetmişsiniz sonra da f30 a yazılımdan bahsetmişsiniz motor kıranları falan duymadınız sanırım ayrıca bmw'lere beyinden yapılan herhangi bir uygulamada kaydediyor ve direk garanti dışı kalıyor iyi araştırın
Yeni octavia geliyor , o da beklenebilir mesela daha uygun bütçe için
Benim f12 berlinetta'm gtr'ım s class maybach'im lamborghini aventador'um lexus lfa'im, aston martin db11'im bentley mulsanne'm s2000 im r34 üm supra'm, lexus ls'm toyota camry'im nissan maxima'm honda civic'im honda accord'um bmw m5'im mercedes amg'm olsa dahi bu ülkede yaşamak istemiyorum ne kadar zengin olsamda huzursuz ortam beni sıkıyor, birtane honda accord'um olsun daninarka kanada isveç olsun :)
Hayalet göstergeli fln R-Line dizel full passat alınacaksa ve diğer alternatifler ile arada 50.000tl fark varsa çokta düşünmeye gerek yok. Hayırlı olsun diyelim al gel ve güzel fotolar ile seyre başlayalım bizde...
Aynısını vw için söylemekte mümkün. Hiç sorun çıkaran vw duymadınız mı?
Bmwnin garantisi zaten 2 yıl. 2 yani. Toyota gibi mazda gibi honda gibi 6 yıl 10 yıl garanti vermiyor ki almanlar. 2 sene sonra yapılır yazılım ne olacak ki.
Ayrıca avensis hakkında yazdığım ne tam olarak?
Sadece sorunsuzluk isteniyorsa avensis, ama ben bile almam, çünkü sadece sorunsuzluk var araçta başka hiç bir şey yok lafında neyi atladığınızı ve benim illa avensis al dediğimi nereden çıkardığınızı anlayamadım.
Superb Laurin&Klement alır tek olurdum.
superb candır fakat 5 sene sonra değer kaybı nasıl olur bilmiyorum. vw de değer kaybı çok zor Türk milleti seviyor volkswageni.
C200d exclusive ötv den muaf 122 civarıydı sanırım, elimizde yok şu an onun için net fiat veremiyorum. :(
5 yıl sonra gönül rahatlığı ile binecekseniz ben C200d alırdım.
Burada önemli olan sizin düşünceniz bence hepsini test edin ona göre karar verin.
Mercedes 1.5 motor piyasaya sürdüğü andan itibaren tamamen nakite göre satışını planladı, baktığımızda bu konuda ciddi anlamda başarılı olmuş görünüyor.
Ayrıca c200 d 1.6 motor :)
Modeller
Aile olarak kalabalık bir aile söz konusu ise bence süperb sizin ihtiyaçlarını karşılar ;)
Gülme işi abartı olmuş istem dışı klavyede kullanmışım kusuruma bakmayın.
Saygılarımla.
Eğer aile kalabalıksa süperb sizin isteklerinizi karşılar diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bu engelliler için ötv'siz fiyat hesabını nasıl yapıyorsunuz, ya da fiyat aldığınız kurumlar nasıl yapıyor ?
Peki tek gözü görmeyen biri % kaç rapor alır sizce ?
Örnek olması açısından yazıyorum.
A 180Style Benzin 66.384 TL 50% 118.500 TL (fiyat güncel mb sayfasından alıntıdır) A-Serisi
Yukarıdaki rakam normal bir vatandaşın aldığı rakam.
Engelli vatandaş ise (engeli %90 ve üzeri ise) ötv ödemeden 66.384+kdv olarak satın alabiliyor yani 78.333.12 TL (KDV dahil fiyat)