Yazarken sadece yazmış olmak için yazıyorsunuz.Yada vagı karalamak için.Yazdığım tüm satırları ailemizde 15 model 20ied m plus f30 a sahip olduğumuz halde yazıyorum.5 sene f30 sorun çıkarmayacak helal vallahi.Sadece biz 3 kere direksiyon vb saçma sapan sorunlardan servisle akraba olduk.
Öncelikle motor konusunda bilgilisiniz n13 motor hakkında bilgiye sahipsinizdir.Sırf forumumuzda bile sorun yaşayan insanlar oldu, blok kıran bir abimiz oldu.Su eksiltme sorunu olsun, deli gibi ısınması olsun, stock motorda avans vurması olsun daha nice sorunları var.
Ayrıca direksiyon titremesinden bahsetmiyorum bile, kendi 11.000'deki aracımızın bile gerçekten rezalet durumda.Gelen trim seslerinden, iç malzemenin kalitesizliğindende hiç bahsetmiyorum.
Forumlardada mı hiç okumadınız giderken stopu düşen, kapısı açılan vb nice saçma sapan sorunlar yaşayan.Yada canlı örnek forumdan tanıyan başka arkadaşlarda vardır çok yakın arkadaşımın bildiğiniz giderken bagaj kapağı açıldı seyir halinde aracın bırakıp söküp takılmayı en ufak boyası bile yokken.Gelmiş hala f30 sorunsuzluk diyorsunuz.
Ben demiyorum burada passat harika 4/4'lük ben passat alırdım, çok sorunsuz.
Ki ötv indirimi gibi bir şansımda olsa zaten, passat tercih etmezdim.Ama yazarken biraz bilipte araştırıpta yazın daha doğrusu karalayın.