User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
115 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: ÖTV ödemeyecek olsanız hangi aracı alırsınız ?

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendim engelli plakalı araç sahibi olarak konuşayım.

Ben 16 yaşımdan beri hep iki kapı ve eski model araçlara bindim. Seviyorum çünkü.
    2010 yılı gibi anneannemin durumu çok kötüleşti. Ben de araçlarımdan birini satıp 4 kapı dizel bişey alayım dedim, engelli plaka ile gidip bir yaris aldım. Araç görevini çok güzel yerine getirdi, 2014te vefat etti anneannem ama araç daha duruyor. Zaten vefat olsa bile 5 yıldan önce satmak için ötvyi vermek gerekiyor.
    Bu yüzden alınacak aracın durduk yere sorun çıkarmaması ve kendinden bıktırmaması gerekiyor. Bu yüzden de vag grup olmaması lazım.

Ben max. 90bin tl para verebileceksem boş olsun gider 320ied alırım. En boş paket. M'e kendim çeviririm, bi koltuk takamayız zaten. Bir de fren. Tamponu kaplaması oyu buyu ben bindiririm. Onu da bizim kendi bmwlerimize yaptığımız gibi Ümit'in yanıba gider yazdırırım(remaps) binerim. Sorun da çıkarmaz, kendinden de bıktırmaz.

Eğer sürüş zevki hiç önemli değil sorun çıkmasın yeterse sadece mecbur avensis alınacak, ama o hem 90binleri bulmayacak çok daha ucuz kalacak, hem de ben bile almam yani onu, sadece sorunsuzluk var başka hiç bir şey yok araçta.
    Yazarken sadece yazmış olmak için yazıyorsunuz.Yada vagı karalamak için.Yazdığım tüm satırları ailemizde 15 model 20ied m plus f30 a sahip olduğumuz halde yazıyorum.5 sene f30 sorun çıkarmayacak helal vallahi.Sadece biz 3 kere direksiyon vb saçma sapan sorunlardan servisle akraba olduk.

Öncelikle motor konusunda bilgilisiniz n13 motor hakkında bilgiye sahipsinizdir.Sırf forumumuzda bile sorun yaşayan insanlar oldu, blok kıran bir abimiz oldu.Su eksiltme sorunu olsun, deli gibi ısınması olsun, stock motorda avans vurması olsun daha nice sorunları var.

Ayrıca direksiyon titremesinden bahsetmiyorum bile, kendi 11.000'deki aracımızın bile gerçekten rezalet durumda.Gelen trim seslerinden, iç malzemenin kalitesizliğindende hiç bahsetmiyorum.

Forumlardada mı hiç okumadınız giderken stopu düşen, kapısı açılan vb nice saçma sapan sorunlar yaşayan.Yada canlı örnek forumdan tanıyan başka arkadaşlarda vardır çok yakın arkadaşımın bildiğiniz giderken bagaj kapağı açıldı seyir halinde aracın bırakıp söküp takılmayı en ufak boyası bile yokken.Gelmiş hala f30 sorunsuzluk diyorsunuz.

Ben demiyorum burada passat harika 4/4'lük ben passat alırdım, çok sorunsuz.
    Ki ötv indirimi gibi bir şansımda olsa zaten, passat tercih etmezdim.Ama yazarken biraz bilipte araştırıpta yazın daha doğrusu karalayın.

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ww sasmayın 5 yıl sonra zararsız satıcanız hatta ker ediceniz bir araba hem saglam hem konforlu hiç düşünmeyin bence..
    gariban 106 gti....

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-Passat kalitesiz diyen acaba gunluk hayatta neye biniyor,S class falan herhalde merak ettim.Ben Golf7Passat B8 surekli kullaniyorum.Oncelikle Golften kaliteli onu soyleyebilirim.Kendi aracinizda Golf imis ona gore kiyslarsiniz...
    2-5 Yillik araci VAG almam demekte komik olmus biraz,su anda passat b8 2015 model sifir olmasina ragmen 60.000kmde , 2 sene sonra 150.000kde gorusuruz 3 yil 150kda neler oluyormus gormek isterim arabaya...Birazda kullanima bagli...
    3- 2009dan yani 8 yildir CAY dizel motorlar piyasada kronigi varsa soyleyin bilelim? 5 yildirda CLH motor piyasada,varsa kronigi soyleyin bilelim? 40.000kmdir yazilimli killaniyorum ayrica
    4-Bu arada bana sorucak olursaniz ben 320i yada C180 alirdim.Ha illa dizel olucaksa passat veya superb bakardim

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-Passat kalitesiz diyen acaba gunluk hayatta neye biniyor,S class falan herhalde merak ettim.Ben Golf7Passat B8 surekli kullaniyorum.Oncelikle Golften kaliteli onu soyleyebilirim.Kendi aracinizda Golf imis ona gore kiyslarsiniz...
    2-5 Yillik araci VAG almam demekte komik olmus biraz,su anda passat b8 2015 model sifir olmasina ragmen 60.000kmde , 2 sene sonra 150.000kde gorusuruz 3 yil 150kda neler oluyormus gormek isterim arabaya...Birazda kullanima bagli...
    3- 2009dan yani 8 yildir CAY dizel motorlar piyasada kronigi varsa soyleyin bilelim? 5 yildirda CLH motor piyasada,varsa kronigi soyleyin bilelim? 40.000kmdir yazilimli killaniyorum ayrica
    4-Bu arada bana sorucak olursaniz ben 320i yada C180 alirdim.Ha illa dizel olucaksa passat veya superb bakardim
    Hocam söylediklerinize kesinlikle katılıyorum
    Dizel almayacak olsam 100 bin e 318 Çakar geçer chip attırır her köşe de yanlardım ama günümüz şartlar benzin ortada
    Dizel de kafam rahat açıkcası açıkcası çok performans takıntım Yok garaj da bi adet gsxr yatıyor o hırsımu alıyor

Benzinli alacak olsam e 180 beklerdim gibime geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende hline passat alıp comfort veya trend jantlarını takarım hele hele trend çok konforlu oluyor..

Vw 5 yıl sonrada paranın değerini korur.
    Dr.ECU

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Passat b8 1.4 tsi manuel pederde var. Bende de bir polo tdi dsg bir de yaris dizel var. Poloyu alacak karşılığı aldım, passatı peder kendi gitti aldı laf dinletemedik.

Passatın beyni değişti 2000kmdeyken. Şu an 14 binde. Bekliyoruz bakalım.

Bizim ne f20 118ide, ne f30 316ide sorunumuz oldu. İkisi de yazılımlı ikisine de ayı gibi binildi yıllarca. Şimdi poloyla yarisi bir satıp yine bir 316i alma derdindeyim. Yine yazılım yapıp yine bineceğim.

Her vwa kalitesiz diyenin hayatında vwa binmediğini düşünmek çok güzel bir bakış açısı.

İçin rahat edecekse boşver benim bindiğim ya da binmediğim araçları, ben söyleyeyim için soğusun:

Biz fakir insanlarız, sizin gibi hali vakti yerinde insanların bindiği vwa binemiyoruz, o yüzden ulaşamadığımız ciğere mundar diyoruz.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende passatt alma arifesindeyim indirimli şekilde, passattan duyduğunuz veya kullanıp bıktıran ne sorun var? dsg dışında diyelim, manuel düşünüyoruz.
    B8 passat 1.4 tsi comfortline manuel araç 2000kmlerdeyken yolda kalmasıyla doğuşa çekildi. Servisten bize gösterge bozulmuş benzin bitmiş dediler. İmkanı yoktu çünkü yeni benzin aldık. Sonra parça bekliyoruz dediler servisten. Dedik ki ne parçası bekliyosunuz? Dediler ki elektronik parça. Dedik ki tam olarak hangi elektronik parça? Biz size bilgi vereceğiz deyip kapadılar.
    İki gün sonra dediler ki gelin alın, gittik aldık herhangi bir ücret ödemedik. Yedek anahtar kapıları açmayınca uyandım ben. Aradık dedik ki böyle böyle, bakım hediye ettiler hemen.

2000kmde böyle yapan bir aracın 100binde ne yapacağını bilmiyorum.

Daha benim golf anılarım var eski, abao. Oralara hiç girmeyeyim.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    B8 passat 1.4 tsi comfortline manuel araç 2000kmlerdeyken yolda kalmasıyla doğuşa çekildi. Servisten bize gösterge bozulmuş benzin bitmiş dediler. İmkanı yoktu çünkü yeni benzin aldık. Sonra parça bekliyoruz dediler servisten. Dedik ki ne parçası bekliyosunuz? Dediler ki elektronik parça. Dedik ki tam olarak hangi elektronik parça? Biz size bilgi vereceğiz deyip kapadılar.
    İki gün sonra dediler ki gelin alın, gittik aldık herhangi bir ücret ödemedik. Yedek anahtar kapıları açmayınca uyandım ben. Aradık dedik ki böyle böyle, bakım hediye ettiler hemen.

2000kmde böyle yapan bir aracın 100binde ne yapacağını bilmiyorum.

Daha benim golf anılarım var eski, abao. Oralara hiç girmeyeyim.
    :-) hocam siz biraz talihsiz mişsiniz açıkcası vw den yana yüzünüz gülmemiş
    Çok yakın bi tanıdığımızın e250 cdi ı var 2011 model -5 derece de kilit mekanizması komple dondu en son küfür ediyordu aynı aracın deri döşemesi de yırtılmaya başladı

Sıfır a6 Çorum yolunda elektronik arızasındsn dolayı yol da kaldı

Herkesin başına bu tarz olaylar gelebiliyor hocam f30 un kronik sorunları tüm piyasayı sallarken sizin başınıza hiç gelmemiş

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tempra sxak 2.0 alırdım.. o zaman ferrariye binen adam bile sıradanlaşırdı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SuperB , hem de laurin klement paket ve 4wd olanından
    Tesla Model Y Sr

jRMix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SuperB , hem de laurin klement paket ve 4wd olanından
    1.6 L&K yok kaldiki 4WD

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon doğru o detayı atlamışım
    O zaman LK olmayıversin ne yapalım , ama superB olsun en üst paket
    Tesla Model Y Sr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Passat b8 1.4 tsi manuel pederde var. Bende de bir polo tdi dsg bir de yaris dizel var. Poloyu alacak karşılığı aldım, passatı peder kendi gitti aldı laf dinletemedik.

1-) Passatın beyni değişti 2000kmdeyken. Şu an 14 binde. Bekliyoruz bakalım.

2-)Bizim ne f20 118ide, ne f30 316ide sorunumuz oldu. İkisi de yazılımlı ikisine de ayı gibi binildi yıllarca. Şimdi poloyla yarisi bir satıp yine bir 316i alma derdindeyim. Yine yazılım yapıp yine bineceğim.

3-)Her vwa kalitesiz diyenin hayatında vwa binmediğini düşünmek çok güzel bir bakış açısı.

4-)İçin rahat edecekse boşver benim bindiğim ya da binmediğim araçları, ben söyleyeyim için soğusun:

5-)Biz fakir insanlarız, sizin gibi hali vakti yerinde insanların bindiği vwa binemiyoruz, o yüzden ulaşamadığımız ciğere mundar diyoruz.
    1-Bizde filo olarak kiralama var (avis) 3 yıllık anlaşmalı,Hepsi TDI DSG(PAssat) şu ana kadar beyin falan değişen olmadı...Bu demek değilki hiçbir modelde olmayacak.Alt kısımlardada 1.4 TDI Polo bağlarda çalışanlarda ise Duster var.En dandirik Duster'dan Polosuna daha beyin değişen görmedim ben Birde araçlar kiralık olunca nasıl binildiklerini anlatmama gerek yok sanırım...

2-F20 ve F30'un sizde sorun çıkarmaması diğer insanlarda çıkarmayacağı anlamına gelmiyor.Sıfır LCI F20 alıp klima kompresörü ve kasnağı değişen var kendisinde foruma üye görürse yazar.Stobu düşenden giderken kapısı açılana kadar bunlar olabilir.Birinde olması herkeste olacağı anlamına gelmez.Sizde olmamasıda kimsede olmayacağı anlamına gelmez

3-Her Volkswagen'e (VWa sizin deyimle) kalitesiz diyenlerin binmediği düşündüğümü nerden çıkartıyorsunuz anlamıyorum.Şu anki kullanıcı Golf7 kullanıyor ve passattan bundan kaliteli bir araç.VW'nin D sınıfı en kaliteli araçlarından birisi.Burda 105binlira bütçesi,güncel olarak Golf7 kullanan kişiye passat kalitesiz demek çok garip onu söylüyorum.Passat kalitesiz ise Deri ön göğüslü Yeni E serisi alması lazım min kullanıcının...

4-Benim içim neyden rahat edicek banane ya,neye binersenizde banane beni ilgilendirmez.İster Tofaş'a binin,ister Bentley'e banane...

5-Aman abi sen ulaşma ciğere falan Allah daha çok versin ciğerden direkt antrikota - gerdana falan ulaşırsın inş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam söylediklerinize kesinlikle katılıyorum
    Dizel almayacak olsam 100 bin e 318 Çakar geçer chip attırır her köşe de yanlardım ama günümüz şartlar benzin ortada
    Dizel de kafam rahat açıkcası açıkcası çok performans takıntım Yok garaj da bi adet gsxr yatıyor o hırsımu alıyor

Benzinli alacak olsam e 180 beklerdim gibime geliyor
    Yani bende bu saatten sonra benzinli araba almam haklısınız birde uzun bir süre biniceksiniz.Kullandığınız Golf DSG'dir umarım,birton *** atanlar olur eğer DSG ise biliyorsunuzdur azçok nasıl çalıştığını ve güzel olduğunu o yüzden DSG'ye sallayanlara aldırmayın.Birde sıfır araba alıcaksınız,ne olursa olsun garantili bir sorun çıkarsa hertürlü müdahale ediyor.2009 model arabanın bile servis bakımlı diye cüzzi bir miktara Kavramasını değiştirttiysek 0 km arabanın herşeyi değişir.

Marka takıntısı yoksa Superb'yede bakılabilir ama gırtlak Rline Passat ta çok güzel bee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani bende bu saatten sonra benzinli araba almam haklısınız birde uzun bir süre biniceksiniz.Kullandığınız Golf DSG'dir umarım,birton *** atanlar olur eğer DSG ise biliyorsunuzdur azçok nasıl çalıştığını ve güzel olduğunu o yüzden DSG'ye sallayanlara aldırmayın.Birde sıfır araba alıcaksınız,ne olursa olsun garantili bir sorun çıkarsa hertürlü müdahale ediyor.2009 model arabanın bile servis bakımlı diye cüzzi bir miktara Kavramasını değiştirttiysek 0 km arabanın herşeyi değişir.
    Marka takıntısı yoksa Superb'yede bakılabilir ama gırtlak Rline Passat ta çok güzel bee
    Araç dsg hocam ön arka gti tampon difüzör var :-) cam tavanımı da azıcık kaldırır yoluma bakarım
    Peder de 2008 caddy var bayi den çıkardık 1 kere turbo çufladı onun dışında bi sıkıntı yaşatmadı kendim 1.5 senedir dsg golf r biniyorum korkarak aldım ilk defa otomatik araç kullanacaktım 8-8.5 arası yakıyor dizel araç daha dsg bi kere beni üzmedi

Gönül isterdi e serisi deri kaplamaya binelim :-) ama şartlar gırtlak dolu r line 19 jantlı bi passat diyorsa yapacak birşey Yok

Param yetse 160 a 520i m paket de almak isterdim ama 50 bin tl fark var

Superb olabilir fiyat olarak da 90-100 arasına çakılı dolu superb oluyor ama 5 sene sonra satarken sıkıntı olur mu onu
    Bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç dsg hocam ön arka gti tampon difüzör var :-) cam tavanımı da azıcık kaldırır yoluma bakarım
    Peder de 2008 caddy var bayi den çıkardık 1 kere turbo çufladı onun dışında bi sıkıntı yaşatmadı kendim 1.5 senedir dsg golf r biniyorum korkarak aldım ilk defa otomatik araç kullanacaktım 8-8.5 arası yakıyor dizel araç daha dsg bi kere beni üzmedi

Gönül isterdi e serisi deri kaplamaya binelim :-) ama şartlar gırtlak dolu r line 19 jantlı bi passat diyorsa yapacak birşey Yok

Param yetse 160 a 520i m paket de almak isterdim ama 50 bin tl fark var

Superb olabilir fiyat olarak da 90-100 arasına çakılı dolu superb oluyor ama 5 sene sonra satarken sıkıntı olur mu onu
    Bilmiyorum
    Aynı bu mantıkta düşünürdüm bütçem böyle olsa Boş highline yerine dolu superb belki düşünürdümde,Rline 19" verona jantlı passat varken düşünmeyin

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her arac sorun cikarabilir yahu takilmayin bu kadar..
    Sorunsuz olsun isteniyorsa en güzeli araç almamak olur )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    type r- leon cupra- astra opc olurdu heralde 3 ünden biri

Gearbox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet Vw den sorun yasayinca kisisel talihsizlik oluyor , Sorun yasamayinca ne buyuk firma ve kaliteli araba oluyor.. Cidden anlamiyorum..

Satiş , satis sonrasi hizmet ve politikalarindan herkes memnun mu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler