User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: Moto Kurye Kazası Videosu ( Mehmet Cengiz'in oğlu)

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kask mont pantolon bot eldiven sirtlik bunlarin hepsi sart. yuksek suratte dusup sansimin da yardimiyla cok ufak yaniklarla kurtuldum. sadece kask olsaydi gecmis olsun. ama maalesef yurdum insani basina bisey gelmeden bunu anlamiyor. burada da kurye kardesimiz aci bir sekilde gitmis. kolunun seyirme hareketi aramizda motor kullananlara guzel bir ders olsun. alabildigimiz en iyi en cok korumayi edinip tevekkul edecegiz. turkiyede zor motor kullanip hayata devam etmek.
    abi kaskım montum eldıvenım ayakkabım bellıgım olmadan scooter a bınmıyordum yaz montu kıs montu her seyım vardı
    ama bu sevdadan vaz gectım ınan motordan artık korkmaya basladım

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk saniyeleri defalarca izledim çarptığı anı ve gördüm ki kendisi minibüse hiç vurmuyor motor vurmadan salise önce kendini sola doğru atıp kurtarıyor ama kask olmadıgından başının sol yanını ve ensesini "Güm!" diye yere vuruyor.Eğer kaskı olsaydı bu kazada bırak yaralanmayı ayağa bile kalkardı.(bacakları kırılmadıysa tabi tam gözükmüyor bacak tarafı belki vurmuştur)Bundan çok daha kötü kazalarda kendilerini yere atıp ayağa kalkanlar var.Yazık 3 kuruşluk kaskı takmamak hayatına maloldu hatta başka birinin daha oldu jeep deki kişi de artık hep bu olayı hatırlıcak unutamıcak...

Yıllar önce motor sevdalısı olduğum zamanlar bi abimiz vardı ona demiştim ben kask takmayı istemiyorum , çok kısa mesafelerde takmasam olur mu diye , oda bana bir arkadaşının hemde tecrübeli bir arkadaşının durmuş haldeyken motorunu park ederken yani sağa doğru düştüğünü kafasını kaldırıma vurup beyin kanamasından öldüğünü anlatmıştı.. durduğu yerde bırak gitmeyi... Kask , özel mont ,özel pantolon , dizlikler , özel ayakkabı bunlar olmadan binilmeyeceğini anladım bunlarlada binmem dedim daralırım diye 35 yaşına geldim en istediğim şey motor almıyorum ama Daralırım çünkü ben öyle.Araba en güzel t-shirtle geziyorum kış günü
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en sol şeritte çizgiler var jeep doğal olarak sağ şerite geçiyor takip filan olduğunu sanmıyorum önündeki minibüsü sağdan geçmeye çalışıyor son anda duran minibüsü görüyor ama kurtaramıyor. Allah rahmet eylesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rr sağa sinyal vermiyor mu ben mi yanlış görüyorum? zaten sola dönüş olduğu belli sanırım o yüzden sağa kaçtı. babasından bağımsız bir birey olarak yorumlarsak ben suçlu olduğunu düşünmüyorum.

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemoo89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rr sağa sinyal vermiyor mu ben mi yanlış görüyorum? zaten sola dönüş olduğu belli sanırım o yüzden sağa kaçtı. babasından bağımsız bir birey olarak yorumlarsak ben suçlu olduğunu düşünmüyorum.
    sola dönüş yok orada geride paylaşmıştım.sol taraf seni sağa yanaştırıyor şerit çizgileri 3 şerit 2 ye giriyor.tekrar bakabilirsiniz.Bilen bilir millet parkının orada şile yolu ayrılınca uzun düzlük hızlı tırmanılan bir yer genelde.Aşaağıda genelde otobüs minibüsler sağda yolcu aldığı için sol şerit kullanılıyor.motorcuda aynı mantıkla soldan gidiyordu.beyaz araç sola hamle yapınca buda kendini sağa attı ve maviye vurdu.range bence hızının kurbanı oldu.motora bir kastı yok bencede.
    Uskudar haritasında sokak panoramaları – Yandex.Haritalar

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim suçlu kim suçsuz şuan için beni pek ilgilenmiyorum.

Allah rahmet eylesin.çolugu çocugu ailesi varsa geride kalanlarına Allah sabır versin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler