Şa sanki siteye havkledi nebilim kod açığı buldu da ucuza almış. Altı üstü mette gezerken görüp aldığı telefon. Sanırsın heykır da site açığı bulmuş.
Şa sanki siteye havkledi nebilim kod açığı buldu da ucuza almış. Altı üstü mette gezerken görüp aldığı telefon. Sanırsın heykır da site açığı bulmuş.
Konu sahibi kendi dedi senet olarak diye bir ibare var diye sanırım üstünü kapadığı yerler arasında. Biz elden gidip aldığımız için ürünleri tam tutarlı fatura ile birlikte senetleri cartları hazırlarlar ama arkadaş internet üzerinden aldığı için sanırım ürünün ilk taksit tutarı olan miktarı aldılar. Fatura şekilleri kesinlikle yanlış ama yasal olarakta haklı çıkabilme ihtimalleri yüksek. Biz 55 tl tutara satıyoruz bu tutar 24 ay vaddenin ilk taksidi vb tarzı bir savunma ile ellerinde senet ibareli fatura varken arkadaşın şansı yok
Stok kodundan bu siteye eriştim.
SAMSUNG GALAXY S6 EDGE BEYAZ 32GB Cep Telefonu
Ama fiyatı düzeltmişler gibi![]()
Renault Sport
Buldum telefonu,doluşun.
En Ucuz Samsung Galaxy Cep Telefonu Fiyatları
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Ben de buldum gel gel
Samsung Galaxy S6 TechTurkey'e özel 55 TL
Arçelik konu ile ilgisiz açıklama yapmış![]()
55 TL'lik Samsung Açıklaması
Babam zamanında vatandan telefon aldığında kutunun üstünde banka yazıyordu bu ne dediğinde başka biri alacaktı fakat kredi çıkmadı dediler.Senet muhabbetinde ise cihazı başkası senetle alacaktır kutuya senet yazılmıştır fakat adam vazgeçince öyle kalmıştır
Yanlışın var. Ben de bazı faturalara not düşüyorum ''k. kartı ile tahsil edilmiştir'' şeklinde. Ön muhasebeyi kolaylaştırmak içindir o notlar.
Açık kapalı fatura olayı olabilirdi. O zaman da en fazla 55 lira talep ederlerdi, onun da ödemesi yapılmış zaten.
Bilemediğin hususlarda muhasebecini aramaktan çekinme. Ben ilk başladığımda en ufak şey için bile arıyordum. Böylece gereksiz cezalardan uzak durursun her zaman.
iyi de burada daha ucuz ? Senin verdiğin linkte normal fiyat gözüküyor
Acbak Samsung Galaxy S6 Edge
Siteden alışveriş yapmak için büyük ihtimal bir Satış Sözleşmesi Onayladın. Bu sozlesmelerin amacı zaten bu gibi durumlarda internet sitesini korumaktir.
Eğer böyle bir sözleşme onaylamadıysan onlar bu parayı senden temin etmesi çok zor.. hatta tam aksin örnekler internette başka alış veriş sitelerinde oldu ..
5 bin tl lik laptopu site hata yapıp 500 tl ye koydu adamım biri satın aldı site hatasının farkına vardı siparişi iptal etti .. adam tüketici heyetine başvurdu ve tüketici heyeti adamı haklı buldu siteye ürünü tüketiciye yollaması kararı aldı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)