Onay olarak ISO veya TSE belgeli şirketlerin ürettiği E17 belgeli ürünler diye geçerli olacaktır. Bizde pick-up araçların camlı kasa kabinleri vb ürünleri üretiyoruz, bizde onay bu şekilde oluyor büyük ihtimalle buda öyle olacaktır.
Hortlatalım. Ekimde açılmış konu,ocağa geldik hala cam filminden ceza yiyenler var.
Nedir bu işin doğrusu ?
ben polis arkadaşla konuşmuşdum ekimde bu konuyu bize bir tebligaht gelmedi bu konuda dedi .. tebligaht gelmediği sürece ben ceza keserim dedi.. oda haklı .. tabi bende ekimde konuşdum belki şimdi yasa çıkmışdır pek sanmıyorumya..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
26 ekimde resmi gazetede yayınlandı ama daha bunla ilgili bir duyuru olmadı , şartlar vs herşey yazıyor ama net değil çünkü
mesela bakıyorum yayınlanan veriye
sadece TS 13347 ye gore hizmet yeri yeterlilik belgesi almış ve cam filmi imalatçıları/ithalatçıları ile sozleşmesi bulunan yerler montaj yapabilir diyor bunlar kimdir nasıl sozleşme yapılıcak![]()
cam filmi şartları bir şekilde karşılanır diğer kısmı oğrenmek gerek
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
burada cam filmi vergisini ödeyerek serbest. ancak yıllık mtv ye güzel bir ekleme yapıyorlar. türkiyede de öyle birşey yapılırsa şaşırmam. halâ netleştirmediklerine göre.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
şimdi biraz bakdımda TS 13347 iso belgesi bildiğin kuaförlerin kasapların dükkan açmak için aldığı yeterlilik ustalık belgesi gibi bir şey.. tek farkı bu ts numarası cam filmi ve cam değişim yerleri için..
hani berbere gidersin duvarda asılıdırya berberin usta belgesi kasapda öyle bundada aynısı..
onu alırlarda polis o farkı nerden bilicek yani o ayrımı nerden yapıcak o belgeyi almadığın bir yerden yaptırdıysan filmi onu nerden bilicek sonuçda 100 tl ye bile bugün merdiven altı film çeken hatta ustaya ne para vericem ben çekerim evimin önünde deyip aracına kendi film çeken insanlar var..
o iş öyle belgeyle kağıtlada olmaz onunda çakmasını sahtesini yaparlar.. kimsede işi gücü yok onun peşine düşmez.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
onunda detayı yazıyor , film için de onay alınıyor ben sadece o kısmı aklıma geldi yazdım
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...161026-3-1.pdf
116. sayfa
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Selamlar arkadaşlar aracın camlarına film çekmek istiyorum elimde cam filmi yeterince var kendim uygulama yapabilirmiyim ,daha önce aramızda yapan oldumu ?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aynen rezistans için söylemiştim, illa ki biliyorsunuzdur da gözden kaçar falan uyarayım dedim o derdi çekmiş biri olarak
Bende birsey sorucam
Bu cam filmi olayinda bizim polisler
Benim o yasadan haberim yok ben sana cezayi yazayim sen sonra iptal edersinmi modundalar
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)