boya mevzusu gelişen teknoloji boya ölçüm cihazlarının çok ucuzlayıp vatandaşın kendi ölçümlerini yapabilmesi eksptertiz olaylarının aşırı yaygınlaşması digital bilgisayar sistemlerinin yaygınlaşması bence yeni nesilde bu boya değişen takıntısını nispeten azalttı..
ilerki zamanlarda çok daha azalıcakdır..
bu boya değişen daha çok 50-60 yaşlardaki insanlarda çok yoğun eski mantıkda olan yeni çağa ayak uyduramamış kendini güncelleyememiş insanlarda çok var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
boya takıntısının sebebi ne satıcılar ne galericiler , yalancı ve sahtekar insanlar.Adam satarken boyası soluktu yenilemek için boyattım diyor meğer araç kaza yapmış , pert olmuş vs vs vs böyle o kadar çok kazıklanan salak yerine koyulan insan oldu ki doğal olarak insanlar boyalı araç istemiyor.Haklılarda.Ama insanımız temiz olsa gururlu olsa şerefli olsa herşey bir yana dürüst olsa , boyanmış aracı gözün kapalı alırsın bilirsin ki temizlik boyası için rahat olur.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
yollar dar, arabalar dip dibe geziyoz
Arabacı Ağır japon..
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
+1
Benimde zerre kadar boya degisen takintim yok. 335 imin kaputunda ufak bir eziklik var diye komple boyattim o arada yenisi denk gelseydi alirdim. On ve arka tamponlarimi kac kere degistirdim hatirlamiyorum. En son sol camurlugum degisti bir hayvana carptigim iicn ama umurumda degil. Bazi takintilari asmak gerek. Tr de bulunan 99 model a4 umu birkac parca boyasi var diye almayan ve almayacak olan mal dolu ulke.
Cunku òn panjurdan cıtcıtli ceki halati midir nedir onu sallandirinca guzel gozuktugunu saniyoruz, nizam ve zevk yok.
bizim ankaranın bir yolları var görmeniz lazım her yer delik deşik gece boş yolda zikzak yaparak gidiyorum yolun ortasında rögar çukurları var ne arıyosa yolun ortasında.bu çukurlara düşen arabalara acıyorum çünki ciddi hasar verebilecek çukurlar
çoğu kişi kaporta boyacılardan, mekanik ustalarından ve yollardan dem vurmuş. Doğru haklısınız ancak içi ahıra dönmüş arabalardan da bunlar sorumlu değil herhalde ? Aracın iç trim parçaları kırık dökük olan, derileri kumaşları yırtık pırtık olan , tozdan konsolu görünmeyen arabalara ne diyeceksiniz ?
Komple boyalı arabada alırım,Günes yanıklıda alırım,Bakarım baktırırım alırım ne almıcam ya kafadan arkadan patlamadıgı sürece sorun yok camurluk degismiş kapı sacı degismiş,Simdiki aracımda etek altı boyalı komple boyatıcam almayan almasın sorun yok benim gibi anlayan biri gelir alır
Arabaya ne zaman cila çeksem bir yerini çiziyorlar kaput çocukların karalama defterleri gibi oldu böyle adamlar olduğus sürece çizik ezik arabalara binmeye devam
havasından mı toprağından mı bilmiyorum batı avrupada araçlar kirlenmiyor, insanlar da araçlarına temiz bakıyorlar, ama amerikada kir de çamur da buralar gibi, kırılan tamponun bantlamak cırtcırtla tutturmak da burdaki gibi.
yukarıda bir mesajda "görgü" denmiş ki son noktadır. Evimiz, caminin önünde yani hareketli bir sokağımız var. Geçen hayvanın birisi vurup kaçtı ki polis bile bunda bi şey yok, tutanağa bile gerek yok diye söylene söylene tuttu tutanağı. Camiden çıkan bazı terbiyesizler, arabalara yaslanarak ayakkabı giymeye bayılıyor, aracımdaki gamzelerin çoğu bütün yükünü arabaya verip yaslananların yüzünden oluştu. Bir tek ehliyeti ilk aldığımda tamponun sol arka köşesini sürtmüştüm onun izi durur, yaptıramadım. Bir de mahalle çocuklarının sanatsal ruhla çizdikleri bir kaç küçük eser var tabi. "Boyatma, sonra fiyat düşer" diyen bir kaç büyük de olunca evde araç çizik içersinde yaşamaya devam ediyor.
Avrupa'da bir çok yer gezdim kısa süreli geziler olduğundan çok net konuşmayayım ama Amerika'da 1,5 yıldır yaşıyorum, arabaların durumu çoğunlukla Türkiye'den daha beter
Yeni-eski fark etmeden neredeyse hepsinin içi çöp doludur, nadiren yıkanır, balata tozu jantlara zamanla yapışmaktan pasa döner, biraz eskidikçe arabanın ucuzlayıp tamir işçiliklerinin pahalı olmasından dolayı çizik, kırık tamponlarla gezer herkes. Ona göre de fiyatlar daha da düşerek el değiştirir arabalar. Boya işçiliği desen berbattır,, yağ bakımı olayı düzenli yapılır o da hakikaten TR'den bile ucuzdur TL'ye çevirsen bile ki yerel parayla neredeyse bedava. Yetkili serviste kampanya denk getirince veya dışarıdan herhangi bir yere yaptırsam bile yağ-yağ filtresi değişimi $100'ı geçmiyor mesela. Benzin de iyi olunca arabalar hem yüksek km gidiyor, düşük km araba pek kalmıyor mesafeler de uzun olunca. Kimse de bunu dert etmiyor o yüzden km düşürmenin yaygın bir şey olduğunu görmedim/duymadım.
Güncel bir örnek vereyim, arabanın arka çamurluk ağızları patlamış paslanmaya başlamıştı dışarıda duran çamurluğa vuran eski jantlardan dolayı, tampon ağızları patlamıştı. Ben de gittim arka çamurlukları ve tamponu komple boyatıp yerine oturttum, boya tonu güzel ama işçilik pek de iyi değil, portakallık vs fazlaydı. Buna $900 ödedim, araba zaten 7-8k. Genelde kimse bu parayı arabanın yarısını boyatmaya vermez burada.İkinci elde de zaten boya soran yok, geçmişinde kaza yoksa, dışarıdan bakınca temiz duruyorsa yürüründe problem yoksa arabalar el değiştiriyor. TR'deki gibi gereksiz takıntılar yok.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)