User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
82 sonuçtan 77 ile 82 arası

Konu: Arabalarımız neden bu kadar ezik ?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ordada yollar bozukmu nasıl birde diger şehirleri bilmiyomda ankara tozlu gibi arkadaş, 4 5 gün arabayı yıkamayım araba sanki 1 aydır yıkanmıyo görüntüsü veriyo
    Doğu yakası leş, çok işlek olan her yer berbat, aralarda nispeten az kullanılan yerlere girince çok güzel yollar var tabii.

Bu arada kasis mevzusundan bahsedilmişti, Amerika'da da değişen bir şey yok her an her yerde bir tümsekle karşılaşabiliyorsun

Batı'yı da gezmiştim oraların da gerçi çok farkı yok işlek yerlerde yine yollar leş

Toz faktörü ilginçtir ama 1 yıl arabayı yıkatmayan insanlar var (birisi kuzenim) yine de bizim 1 aylık araba gibi. Yağmur yağınca sövmüyorum artık, arabanın kabası temizlenmiş oluyor otobanda kullansan bile

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İtalya'dayken çok temiz bir e30 gördüm bir gün... sanki bayiden dün çıkmış gibiydi, inanamadım... sonrasında eski araçları daha iyi inceler buldum kendimi, gerçekten çok temizlerdi, hurdaya çıkan araçları bile al bin, o derece... ülkede çok fazla carwash yok, benzinliklerde belki, ara ki bulasın... adamların şehirlerinde toz toprak çamur yok ki! her yer taş zaten, yağmur bile temiz yağıyor, bütün arabalar yıkanıyor mis gibi...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da da yağmur yağmaya görsün. Araba çamura batmış gibi oluyor. Ayrıca, her araç yıkatmamdan sonra kendimi enayi gibi hissediyorum; keza her ne olursa olsun araba en geç 3 gün sonra bi karış toz içinde.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim milletimizin %80 i arabayı sadece ulaşım için kullanıyor. Arabaya değer veren insanlarda var ama azınlıkta.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Tüm yedek parçalar bakım için kullanılanlar herşey ithal dolayısıyla pahalı ve alım gücümüz parmızın değeri düşük olduğu için yan sanayiye yönelmek zorunda kalıyoruz.

2. Bizde usta çok olduğu için her işten anlayan ve çok iyi oldukları için bir işi en kısa zamanda en kolay yoldan halletmek gibi bir alışkanlık var. Yapılan işin kuralları önemli değil oldumu oldu aynı işi görüyormu evet tamam devam et.. estetik yada güvenlik önemli değil.

3. Özen göstermiyoruz, arabayı fırcaya sokup yıkanınca tamam temizmi temiz.

bu gibi şeyler olduğu için araçların ağzı yüzü kayıyor işte

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Berkerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurt dışında benim en fazla dikkatimi çeken şey saygı. Millet arabayı "Sen vermezsin lan o yolu! Ben alırım Hmına..." mantığıyla kullanmıyor. Yollardaki arabaların tamamı videolardaki gibi değil ama her halükarda genelleme yapınca bizim bayaa üstümüzdeler...

O kadar fazla etken var ki, yazmakla konuşmakla bitmez. Kültür, saygı, anlayış biçimi, maddi engeller, yasal zorunluluklar vs. vs. en basitinden 3 aydır başımda olan mevzu... Kıçı kırık bi Hilux'u yükseltip dodik şnorkel sepet jant lastik vs. kendi çapımda bir offroad'a giriş yapayım dedim arabanın başına gelmeyen kalmadı. Sanayide her usta kötüdür demiyorum ama iyisine de güç yetmiyor yada kaprisli oluyor.
    06 Toyota Hilux 2.5 4x4

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler