Orta şeritte giderken soldan hayatında ilk kez 160+ hızlara çıkmış olduğundan heyecanlanıp sürekli selektör atanları var bir de bunların. Çok abartırlarsa sinyali yakıp çok ince sola kırıyorum 5cm 10cm falan, akılları gidiyor.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Hafasonu İstanbul - Ankara gidiş/dönüş yolculuk yaptım. İkisinde de akşam saatleriydi. Öncelikle şöyle bir tespit vardı olmaz öyle diyordum ama ne kadar F30 varsa hepsinin ön ve arka sisler açıkBir tanesiyle çok uğraştım, arkasına geçip uzun süre selektör attım, sonunda önüme geçip fren yaptı, camı açtım sisleri kapatmasını söyledim, işe yardı
1 saat sonra tekrar karşılaştık kapalıydı sisler
Benzer durumu bir de range rover'a yaptım, o da kapadı ama ilerde ne olur bilmem.
Bir de bazıları en sol şeridi tapulu malları zannediyorlar, adamlar ankaradan istanbuldaki adama selektör atıyor, hiç trafiği kontrol etmek yok adam sollama yapıyor belli, az sabret yol vermezse selektör at, ya da çok acelen varsa makas at yani nedir bu saygısızlık. Tabi ben yine sinirimden bu tiplerden birine yol verdim, sonra arkasına geçip bana yol veremeyeceği 2-3 durumda kendi yaptığının aynısını ona yaptım. Bir süre sonra bu araba ile de tekrar karşılaştık, bir süre izledim kendisini bu hareketini kesmişti ama bilemiyorum tabi alışkanlığı durur mu
İnsanların çoğu düşünmeden hareket ediyor, bence onlara bir şekilde iyilikle ya da zorla göstermek lazım yaptıklarının yanlış olduğunu, normalde eğitim ve trafik cezaları bu işin ilacı ama ülkemizdeki durum belli.
arka sisleri yakana sövmekle kalmayıp bir güzel dumanlamıştım..
Sis intikamı) - YouTube
Crm performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)