User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
157 sonuçtan 153 ile 157 arası

Konu: Millet neden arka sis lambasını yakıyor?

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dasemert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde juke larda öndeki tüm farları açanlar var.arkadan tır geliyormuş gibi görünüyor ve cidden aynaya bakamıyorum 10 juke dan 8 i böyle denk geliyor.Normal en üstteki farlar görüşe yetmiyor mu acaba bilmediğimden soruyorum kasa olarak da hoşuma giden bir araç
    en üsttekiler park.. ortadakiler far

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orta şeritte giderken soldan hayatında ilk kez 160+ hızlara çıkmış olduğundan heyecanlanıp sürekli selektör atanları var bir de bunların. Çok abartırlarsa sinyali yakıp çok ince sola kırıyorum 5cm 10cm falan, akılları gidiyor.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orta şeritte giderken soldan hayatında ilk kez 160+ hızlara çıkmış olduğundan heyecanlanıp sürekli selektör atanları var bir de bunların. Çok abartırlarsa sinyali yakıp çok ince sola kırıyorum 5cm 10cm falan, akılları gidiyor.
    Bence yapma. O heycanla ne yapacagini bilemez fren gaz direksiyon derken adami tretuardan toplarlar sende bir omur o vicdanla yasayamazsin...
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

HPMania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafasonu İstanbul - Ankara gidiş/dönüş yolculuk yaptım. İkisinde de akşam saatleriydi. Öncelikle şöyle bir tespit vardı olmaz öyle diyordum ama ne kadar F30 varsa hepsinin ön ve arka sisler açık Bir tanesiyle çok uğraştım, arkasına geçip uzun süre selektör attım, sonunda önüme geçip fren yaptı, camı açtım sisleri kapatmasını söyledim, işe yardı 1 saat sonra tekrar karşılaştık kapalıydı sisler Benzer durumu bir de range rover'a yaptım, o da kapadı ama ilerde ne olur bilmem.
    Bir de bazıları en sol şeridi tapulu malları zannediyorlar, adamlar ankaradan istanbuldaki adama selektör atıyor, hiç trafiği kontrol etmek yok adam sollama yapıyor belli, az sabret yol vermezse selektör at, ya da çok acelen varsa makas at yani nedir bu saygısızlık. Tabi ben yine sinirimden bu tiplerden birine yol verdim, sonra arkasına geçip bana yol veremeyeceği 2-3 durumda kendi yaptığının aynısını ona yaptım. Bir süre sonra bu araba ile de tekrar karşılaştık, bir süre izledim kendisini bu hareketini kesmişti ama bilemiyorum tabi alışkanlığı durur mu
    İnsanların çoğu düşünmeden hareket ediyor, bence onlara bir şekilde iyilikle ya da zorla göstermek lazım yaptıklarının yanlış olduğunu, normalde eğitim ve trafik cezaları bu işin ilacı ama ülkemizdeki durum belli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka sisleri yakana sövmekle kalmayıp bir güzel dumanlamıştım..

Sis intikamı ) - YouTube
    Crm performance

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler