akp döneminden önce hep 3 lü koalisyon olarak hükümetler kuruldu , tabiki liderlerin şuçu var ... 3 lü koalisyon döneminde hiçbir zaman biz hata yaptık vs ben hatırlamıyorum olsa zaten akp yanlısı arkadaşlar onlarıda afişe ederdi , şunu çok net hatırlıyorum 98 kral tv müzik ödüllerin de ahmet kaya kürtçe konuştuğu için baya olay olmuştu , baya da gündemde kalmıştı çatal , bıçak fırlatanlar oldu vatan haini falan diye nasıl böyle bişey olur vs gibisinden sene 1998 ...Düşün şimdi akp iktidar da kürk halkına bi ton hak tanıdı resmi kanal bile kuruldu sen adamların ağzına bi ton bal çaldın şimdi de adamları bi gecede göz altına alıyosun ve millete diyor ki ; En çokta buna gülüyorum'' Vatan Haini Lanet Pkk'lıları Terör Yanlılarını içeri attı'' arkadaş bu adamlara bu hakkı kim verdi , bu adamlara verilmeyen haklar hangi hükümet zamanında verildi , paralel paralel diyosunuz neyin paralali allasen 3 sene öncesine kadar paralel mi vardı ? hoca efendim şöyle hoca efendim böyle yalarım hocam yutarım hocam , aman hoca efendime öyle laf edilirmi amerkada hoca bizi deslekliyor vs vs eeee sonra 10 sene önce feto derdik vayy amq denirdi sen nasıl dersin vs şimdi feto için yapılan küfürler capsler vs noldu peki , daha dün putin ile köpek resmini yanyana koyan hükümet yandaşları abd ile kıçımızı dönünce köpek dediğin putin ile tekrar uzlaşmaya çalışıyosun , terörist diye yargıladığın ergenekonculardan yardım istiyosun
mız ne artıyor ne düşüyor, bunun sorumlusu seçmen mi yoksa o partinin başındakiler mi ?[/QUOTE]
Birkaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim.
Dün siyasete yırtık ayakkabı ile başladım diyerek bu gün milyarlık servete sahip olma konusunda ne düşünüyorsun ?
17/25 çıkan ses kayıtlarını kendi tabanını montaj diye reddederken başka bir parti başkanının belli belirsiz kasedine "özel değil bu genel genel" diye meydanlarda yuhalatmasını nasıl değerlendiriyorsun ?
E.Bağış'ın dini sömüren "bakara,makara" ses kaydını dinlediğinde ne hissettin ? Sonra aynı Zat'ın mecliste "ak" lanırken pis pis sırıtıp zarf'ı atışında ne düşündün ?
Şuan tutuklu olan bir arkadaş var sarraf hani, onun önüne yatan bakanlar vardı hiç garip gelmedi mi neden böyle bir şey yapıldı diye.
Miiletvekilinin 40 maaşı ile alabileceği bir saati hediye edilmesi sence karşı tarafın salt sevgisinden mi çıkarından mı ?
Laiklik bir tren istediğim yerde biner istediğim yerde inerim demek ne demektir.
T.C ifadelerini ve ATATÜRK Fotoğraflarını kitaplardan, kurumlardan kaldırırken sorun yoktu da 15 temmuzda mı bu bayrak bu millet denildi cumhuriyet düşkünü olundu bir anda demokrasiyi savunmak için meydanlara indirildi millet?
Sonradan suçu günahı olmadığı anlaşılan 100 lerce subay onlarca gazeteci suçsuz yere içeri atılırken yandaş gazeteler çarşaf çarşaf bağırırken (Baransu vb.) hiç mi için sızlamadı ?
Milletin orasına koyan müt. lere ihaleler dağıtılırken birileri git gide zengileşirken zengin fakir makası her gün açılırken hiç mi rahatsız olunmadı ?
Devralındığı dönemdeki terör hareketli va zayiatları istatistiki olarak mevcut gelinen nokta belli iken hala neyine oy veriyorsunuz ?
Millet kIcını yırtıp kpss çalışırken x ler y ler 120 netler yapıp yerleştirilirken "adalet" lafını ağzından düşürmeyenlerin adaleti neredeydi.
Bi taraf olan bertaaf olurken mevcut durumu korumak için mi güçlü ama haksızdan yana taraf olunmalı ?
Ne isteyip te vermediğinizde ortaya çıkan durumu "kandırıldık" diyerek AK lanmaya çalışırken neden sadece bazılarının kandırılması meşru ve kabul gördü de diğerleri görmedi.
Daha yazarım ama gerek yok. Şu yazdıklarımın 10 da 1 ini herhangi muhalefet partisi yapsa şimdiye tarihin tozlu sayfasında yerini alırdı.
Bu biat kültürü , sorgulamamak bu akıl tutulması bu aymazlık bu körlük nasıl bir şey ben anlayamadım. Anlatırsan aydınlanırız belki.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
O şahsın adı geçince bak şunu bir vakit ayır oku derim.
Yılmaz Ozdil: Din Baronu’nun Kazları – Sozcu Gazetesi
Bak bu da oldukça güzel bir yazı olmuş.
Yılmaz Ozdil: Başkan – Sozcu Gazetesi
Destan yazmanın anlamı yok.
Pkk chp hdp el ele, pkk hdp ye koyuyon chp bağırıyor.
Bahçeli, erdoğan iyi sallıyor.
İngilizlere'de iyi çaktık, ne güzel bir cuma, hayırlı cumalar müslümanlar
Okuduğunu Anla Sonra Gel Karşılıklı Tartışalım.
Vatandaşın Birisi Söyledi Diye Bu Herkese Mal Edilemez. Bakmakla Görmek Arasında ki Farkı Biliyorum Merak Etme. Okuduğunu Anlasaydın Zaten Yukarıda Yazdım Bu Görüntülerin ve Bir Kaç Şeyin Yanlış Olduğunu ve Savunduğum Bir Nokta Yok O Kısımda. Son Cümlene Birşey Yazma Gereği Duymuyorum İşine Gelmediği İçin Goy Goy a Vurmuşsun.
Öncelikle O Kadar Güzel Yazmışsın ki Bu Tutumun İçin Teşekkür Ederim Hakaret Etmeden de Güzel Sorular Sorulabiliyormuş. Evet Bu Yazdıklarında Noktasından Virgülüne Kadar Haklısın. Hepsinde Hak Veriyorum Yazdıklarına. Bir Tane Bile Savunacağım Bir Kısmı Yok. Ben de Diyorum ki Bu Yanlışların Bir Çoğundan Dolayı Oy Vermedim. Gayette İçim Rahattı Ama Pkk nın Siyasi Uzantısıyla Kutlama Yapılınca Kendime Bir Sordum Doğru mu Yaptım Acaba Diye ? Benim de Demek İstediğim Bazı Arkadaşların Ağzında İki Üç Şey Var Sürekli Yazıp Yazıp Duruyorlar. Ak Partiye Oy Vermiş Herkesi Aynı Keseye Koyuyorlar. Kardeşim Sen Bi Dur Bana Bu Şekilde Anlat Bakim Ben de Seni Dinlim Haklıysan Çek Beni Yanına Ama Bu Hakaretle Olmuyor. Bu Şekilde Ak Partiyi Silemezler. Bunun 2 Nedeni Var.
1. Muhalefetin Yetersiz Olması
2. Ak Partiye Oy Vermemiş Olanların Karşı Tarafı Hakaret Ederek, Küçümseyerek Tekrar Kendi İçine Döndürmesi.
8. sayfaya kadar tüm yorumları okudum ve son sayfayı okudum. Forumda bile bazı yorumlar var ki insanı çileden çıkarır cinsten. Bizim halkımızın tek sorunu herşeyi çok bildiğini sanması ve karşısındakini tanımadan bilmeden bizden değil diye ötekileştirmesi.
Siyaset yapmak güzel şey ama bizim ülkemizde değil. Çünkü gelişmemiş toplumların bir sorunu olarak her konu kavgaya ve hakaret etmeye dönüyor. Birlik olmadıkça ve ötekileştirenlerden oldukça yozlaşmadan,cahillikten ve bölünmeden kurtulamayız.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
1. sine %100 katılıyorum.
Ama 2. sinde karşılıklı taraflar içinde birbirini manipüle eden çok kişi var. Facebook'um da koyu akp liler de koyu solcular da var paylaşımlarına bakıyorum
"ötekileştirip, hakaretten öteye gitmiyor" Benim kızdığım nokta halk yani ben yani sen ezilirken birilerine yamanan birilerini pışpışlayanların hakkımı yemesi.
Ve maalesef yakın siyasi tarihte bu dönemdeki kadar büyük ölçüde eşitsizlikler yaşanmadı. En kızdığım ise adaleti ve kalkınmayı savunanların (hepsini kastetmiyorum halisane niyet ile hareket eden muhakkak vardır) adaletsizliği ve eşitsizliği, geriliği savunması ve bunda ısrar etmesi.
Bunu hangi siyasi oluşum yapsa tavrım yine aynı olurdu. Cahil bir toplum olduk, eskiden kahvelerde pişpirik oynarken şimdi face den twitter dan ülke kurtarıyoruz.
Bilim, eğitim , hukuk , ekonomi hep geriye gidiyor. En son bir ekonomik veri de yolsuzlukta dünyada ilk 5 içerisindeyiz diye sonuç açıklanmıştı.
Söylemler ile eylemler birbirinin zıttı , nerede adalet ?
Hepsini geçtim "hukuk , adalet , adil yargılanma " hepimize lazım. Birisi isimsiz bir ihbar yapıp seni - beni evimden alsalar kime ne açıklarız ?
Eleştirecek çok şey var maalesef. Onlarca can gitti, şehit oldu yazık değil mi bu vatanın evlatlarına. Ne uğruna kocaman bir HİÇ.
Demem o ki okuyup araştırıp doğruyu bulmak insanın elinde ama lisans üstü seviyesinde bir ankette %44 "hiç kitap" okumuyorum çıkıyorsa bir ülkede içimizden g0t kılları daha çok çıkar.
Son olarak özgür olduğunu düşündüğüm bir ülkede stratejik gerekçeler hariç yayın yasağı, yavaşlatma kabul edilemez.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
benim değil senin gelmiyorki yönetime ağlanıyorsun.
1- burası özel bir kuruluş/forum/alan ne dersen artık, el atmak zorunda değil belki adamın hosuna gidiyor sen yada ben yada x biri begenmiyosan secim onun girme zorululugu yok.
2-istedigimi mal ederim istedigimide yazarım hatta sürekide yazarım burada keyif benim, nede olsa demokratik bir ülkedeyiz,
bir yerde bir sorun, bir yaran varda üstüne alınıp gocunuyorsan oda senin problemin oluyor.
3-begenmiyorsan sol altta ünlem içinde sikayet butonu var basabilirsin buda yine senin hür özgür iradene kalmış.
1881 - 193∞
Ben hayatımda iktidar partisine oy vermiş birine gerçekleri anlatmayı olan yolsuzlukları hırsızlıkları çarpıklıkları anlatmayı beceremedim..
Ben anlatıyorum karşı tarafın olayı valla kime oy verelim,olsun bunlar bari müslüman,o kadar yol yaptılar be vb cümlelerle savunmaya geçmesi milisaniye sürüyor
Ben bıraktım ne yazıyorum ne anlatıyorum
Tavsiye ederim,
Hayırlısı olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)