Ulan hadi faceyi youtubeyi Twitter anladım watsap niye yaa kıskanmasın benim neyim eksik demesin diyemi. Sanki sms yok![]()
Türkiye'de söz sahibi olabilmek için illa nobel ödülüne mi ihtiyaç var ?) Sıradan sade bir vatandaşım. Ve özgürce bu veya başka platformlarda istediğimi yazıyorum..
Ben başkalarını ötekileştirmedim.. Defalarca bu yandaş insanlara oturdum anlattım.. Kaç kere hemde.. Gerek internetten, gerekse yüzyüze.. Adam gelmiş karım reisimize helal olsun diyor.. Sende diyorsun ki bunu ötekileştirme, ayrıştırma..
Bu saatten sonra oturup insanlara Akp'nin ne kadar suçlu bir yapılanma olduğunu anlatamayız.. En azından inanmış bir kitle var.. O düşünceyi kırmak çok zor.. Ya adamın ne belgeleri çıktı fetoyla didişirken.. Kimi montaj dedi.. Kimi de gerçek olduğunu düşünüp çalıyo ama çalışıyo dedi.. Ben bu zihniyete ne anlatayım.. Ötekileştiririm de berikileştiririmde siktiri çekerim de..
Siyasi tartışmalardan sıyrılıp bi son dakika geçelim : İdris baluken tutuklanmış.. Darısı diğerlerine
SKODA SIMPLY CLEVER
Çünkü Türkiye'yi öyle bir hale getirdiler ki.. Millet vazgeçmekten korkuyor.. Çok sevdiğim çiçekli bir esnaf abim var.. Hiç hazzetmez, ne akp'den ne tayyipten.. Ama gel gör ki belediyenin işlerini yapıyor diye oy atıyor.. Gerekçesi de şu.. Bana en çok işi bunlar veriyor.. Bunlar başımızdan giderse ben aç kalırım.. Yerine gelecek olan adam kendi çiçekçisiyle iş yapar..
Sistem kuruldu.. Bakma sen burda bu kadar böyle konuşuyoruz ama, burada akp'ye sövüp oy pusulasında evet diyen çok adam vardır..![]()
İlk Seçim Zamanından Beri Ak Partiye Oy Veren Birisi Olarak Bu Tutumunuzu Anlamıyorum. Hüloğğğ - Koyun - *** Kılı Vs Yazarak Siz Zaten Ayrıştırıyorsunuz Milleti. Hele Ak Partiye Oy Attı Diye Küfür Yiyen İnsana Sahip Çıkmayan Bir Yönetim Var Şu Anda Bu mudur Sizle Aynı Görüşe Sahip Olmayana Küfür Etmek, Hakaret Etmek. Sizin Yanlış Gördüklerinizi Biz Görmüyor muyuz ? O Dağdan İndirilen Şerefsizleri Karşılamayı Biz Görmüyor muyuz ? Veya Açılım Sürecinde Doğuyu Nerdeyse Onlara Teslim Etme Sürecini Biz Bilmiyor muyuz ? Yanlışa Yanlış Demesini Biz de Biliyoruz. Ülke Ekonomisinin İyiye Gitmediğinin Bizde Farkındayız veya Bende Farkındayım Öyle Söyleyeyim.
Yanlışa Yanlış Demeyi Ben de Biliyorum Ama Karşımda Sürekli Hakaret Eden Birini Görünce Ortak Nokta Bulamıyorum.
Madem Bu Kadar Şeyi Görüyorsun Neden Hala Oy Atıyorsun Diye Soracak Olursanız. Sizin Bu Ayrıştırmanız dan Dolayı. 7 Haziran Seçiminde Oy Atmadım. Pkk lı Siyasiler İle Pilav Dağıtanları, Kutlama Yapanları Görünce İnsan Kendine Kendine Soruyor Lan Ben Ne Yaptım Diye. Meclise Ak Parti Soktu Diyorsunuz Evet Doğru. Peki Kılıçdaroğlu nun Seçim Barajını İndirin Dediğinde Bu Engellenmiş Olacak mı ?
Bu Ülkeyi Yönetenler Bu Kadar Yanlışa Rağmen Nasıl Bu Kadar Oy Topluyor Diye Sorarsanız Biraz Kendinizi Sorgulayın ?
Son Olarak Ak Parti den Öncede Durumumuz Çok Şükür Yerindeydi Şimdide Yerinde. Makarnaya Kömüre Oy Satmadık Çevremde de Görmedim Açıkcası.
Günün Konusuna Gelecek Olursak. Umarım Girdikleri Yerden Çıkmazlar.
Insanlar topraktan degil , analarının karnindan cıkarlar dunyaya @MK8800 bu yuzden irkciliga dayali milliyetcilik hos degil. Zararin neresinden donersen don kârdir.. Erdogan soyle yada boyle Atatürkten sonra bu ulkede en yuksek hakimiyet kuran bir Cumhurbaskani. Bagimlilik derecesinde seven insanlarin kiliyim demesini karsi gorustekilerin sanki herkesin kil oldugunu lanse etmeside yanlis.Fetoyu temizlediginiz gibi pkk yida temizleyin diyorlardi.. Ee simdi onu yapmaya calisiyorlar. Peki ne yapmalilar ? Yada siz olsaniz ne yapardiniz ?
Adres,telefon vermeye başlarsak konu kilitlenir yapmayın arkadaşlar güzel güzel konuşuyoruz.
imzasız..
Fetoyu temizlemek miYıllardır beraber çalıştı bu insanlar.. Her açılışta ey hocaefendi gel bitsin artık bu hasret dendi.. Biz o zamanda fetoya oç diyoduk, bugünde.. Çıkarları çatıştığı için feto hain, tayyip kahraman oldu.. Ve koskoca cumhurbaşkanı ''kandırıldık xD'' dedi..
Dini kullanıp, Allah kitap diyip oyları toplayan bir adamı kusura bakma ama Atatürk ile aynı cümleye koyman bile hata..
-bilmem neremin kılı diyen biz siz ocu bucu değil direk oyverenin kendisi oldunun farkıdasındır umarım
-bakmak görmek arasındaki farkıda biliyorsundur heralde
-mevzu girmek yada çıkmak, değil vpn kullanmak heyoo yasagı deldimde değil. madem bunları alıcan ne s.kime yalandın da soktun zamanında ,sayfalar once resimlerini koyudm dolmabahce gorusmeleri ıvırı zıvırını yaptın diye sorarlar ama
ne güzel memleket ya işinize gelince dömökrötök bör ölködöyöz işinize gelince yönötöm görmöyömö
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)