Çomarland'de sıradan bir gün daha..
Ne olmasını bekliyorduk ki.. Erduvan'ın g0tunun gılıyıık diyen insanlarla bir tutuluyoruz.. Zamanında bir manken vardı unuttum adını.. Dağdaki çobanla benim oyum bir mi diye.. O zaman o kadar tepki çekmişti ki bu söylem..
Ama şimdi bakıldığında o kızın ne kadar mantıklı bir şey söylediğini düşünüyorum.. Bir değil abi.. Bu memlekette haberi A haberden, gündemi yandaş gazetelerden, internetteki hiçbir şeyi takip etmeyen insanla ben bir değilim.. Verdiğim oy'da bir olmamalı..
Gercek darbeyi yasiyoruz...
Yasi benim gibi 42 olanlar artik bu duzenle yasar. Yani bugun gitseler bile temizlenmesk 10-15yil gecer.
Gelecegimizi kurtarabilicekmiyiz? Yazik...
az önce son dakika geçti diyarbakırda terör saldırısı olmuş 2 si polis8 kişi hayatını kaybetmiş
RTE reisim herşey okey de whatsapp olmadı daha da oy vermem xd
bir gün bizim pkk sempatizanı yanıma geldi abi apoya idam kararı çıkmış haber son dakika yazmış dedi,,saçmaladıgının farkıydaydım hani nerde yazıyo bakıyım dedim adam facebooktaki resmi gösteriyo bana adam baya bir inanmış. işte internet bunun gibi cahiller yüzünden kapatılıyo
Bari whatsappa gireydik
Çoğu site duzeldi ama teche girerken problem yaşıyorum. Psiphon uzerinden giriyorum.diger tum siteler normal face haric.whatsapp icin onerisi olan varmi
Sen kimsin peki ? Nobel ödüllü memeleketimizin bir bilim adamı felanmısın ? Gündemi PKK'lı Cumhuriyet gazetesinden okuyor amcam dibine kadar da solcu ve kemalist, bu bağlamda onunda beyni terörist propaganda ile yıkanmış olmuyor mu ? Güzel ülkemin nutukları atmakla bu iş olmuyor sen insanları ötekileştirerek zaten kendin ayrışmışsın. Bak hocam yıllarca bu memleket solcuların ellerindeydi yani bizim. Ben, ailem, sülalem ve tüm köyüm Chp'den başka bir partiye şimdiye dek oy atmamıştır. Düşün ne kadar sosyalist olduğumuzu ama bu adamları başa getiren bizleriz, zamanında millete o kadar yukarıdan bakıyorduk ki şimdi başımıza çıktılar.
Yukarıda linki verilen Gülse Birsel'in yazısı, üşenilmeyip okunulası kıvamında...
Kürtlerin arasında 2 yıl kaldım nasıl bir millet olduğunu bilseydiniz internetin kapatılmasına hak verirdiniz.
Örn : adam Mehmetçiği kundakda ki bebekleri öldürdu diye biliyor. Veya Surdan sen bi fısıltı yay selo asilcakmis koşun kurban meclis basicaz de hiç sorgulamadan binlerce kişi gelir. İşin özeti biraz değişik millettir bir şeye inandı mi gözüyle görse vaz geçmez.
Bu sebepten ötürü int yavaşlatılmasini doğru buluyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)