User Tag List

Sayfa 18/19 İlkİlk ... 816171819 SonSon
354 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: 4 Kasım 2016 ݝnternetin Yavaşlatılması

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Youtube instagram facebook ve whatsapp

hala yavaş

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HalilMacit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Kürtlerle Ne Alıp Veremediğin Var ? Bizim Kürtler İle Sorunumuz Yok, pkk ya Destek Veren Hayvanlarla Sorunumuz Var. Bunlar Sadece Kürt Diye Sınırlandırırsan Yanılırsın. Kürdüde Var Türküde Var Suriyeliside Var İranlısıda Var Bu Şerefsizlere Destek Veren. İnsanları Ayrıştırmayın.
    Neden her kelimeye büyük harf ile başlıyorsun ? Sorunların mı var ?

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hocam sen daha kendi yazdığını anlamamışın bizim yazdıklarımızı açıklamaya çalışıyorsun kasma bence herkese laf sokmaya çalışıp.

Sen demedinmi interneti yavaşlattılar teröristleri ayaklandırmaya gerek yok diye ?

Biz de diyoruz ki interneti yavaşlatmanın bir anlamı yok bir avuç terörist için adamlar zaten cep telefonu ile ilçe başkanlıkları ile ayaklanıyor. Madem interneti yasakladın yayın yasağı getir o zaman her halta yayın yasağı gelirken dakika dakkika bilgi veriyorlar bu saçmalık ve anlamsız oluyor.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bermuda şeytan üçgenındeyım dıyarbakır urfa mardınin tam ortasındayız şuan bi olay vs yok buralarda
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

jRMix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sen daha kendi yazdığını anlamamışın bizim yazdıklarımızı açıklamaya çalışıyorsun kasma bence herkese laf sokmaya çalışıp.

Sen demedinmi interneti yavaşlattılar teröristleri ayaklandırmaya gerek yok diye ?

Biz de diyoruz ki interneti yavaşlatmanın bir anlamı yok bir avuç terörist için adamlar zaten cep telefonu ile ilçe başkanlıkları ile ayaklanıyor. Madem interneti yasakladın yayın yasağı getir o zaman her halta yayın yasağı gelirken dakika dakkika bilgi veriyorlar bu saçmalık ve anlamsız oluyor.
    E hocam bende diyorum ki zaten olaylar var. Yapılan işlemi desteklemesem dahi şuan çıkıp vay benim internetimi neden yavaşlattılar diye yazmama gerek yokki hatta şuan mesela o bile değil.

Yayın yasağı konusunda haklısınız. Eğer haber sitelerindeki haberler olmasaydı şuan birçok kişinin durumdan haberi olmayacaktı, keşke öyle olsaydı.

Siyasetin girdiği her ortam bence kirleniyor. Şuan bu muhabbetleri yapana kadar Yağ atan turbo intercoolerimden konuşabilirdik. En azından bilmediğimiz bir şey öğrenirdik.

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mobil veride hala sıkıntı çekiyorum whatsapp snap instagram facebook twitter yenilenmesi zaman alıyor ama wifi düzeldi bende..Sizlerde durum nasıl ?
    #eksikpazar

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı jRMix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E hocam bende diyorum ki zaten olaylar var. Yapılan işlemi desteklemesem dahi şuan çıkıp vay benim internetimi neden yavaşlattılar diye yazmama gerek yokki hatta şuan mesela o bile değil.

Yayın yasağı konusunda haklısınız. Eğer haber sitelerindeki haberler olmasaydı şuan birçok kişinin durumdan haberi olmayacaktı, keşke öyle olsaydı.

Siyasetin girdiği her ortam bence kirleniyor. Şuan bu muhabbetleri yapana kadar Yağ atan turbo intercoolerimden konuşabilirdik. En azından bilmediğimiz bir şey öğrenirdik.
    Konuş, tutan mı var?
    Burada, bu konuda vakit harcayacağına yağ atan intercoolerının konusunu aç madem çok rahatsızsın
    Yalandan show yapma burada bu muhabbetleri yapana kadar bilmem ne diye..
    Bilmediğin bir şey öğrenmekse amacın bu konuda işin ne? Zorla mı sokuyorlar seni bu konuya

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3g çekmıyor burda
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devletin bu uygulaması güzel olmuş. Gerekirse bir süre kullanmayalım internet hiç bir şey VATANIMIZ'dan daha önemli değil.
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdır terör bittiğine göre internete tekrardan merhaba.
    Yeni güne güzel başlayacağız demektir. Çünkü internet kesildi terör bitti,internet varsa terör yok. Yuppi

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açılım diyip boy boy fotoğraf çektirip,bir güzel insanları ayrıştırıp,başkanlık gelmezse diye güzel ülkemi tehdit edip,sonra boy boy fotoğraf çektirdiklerini içeri atıp insanları bir güzel salak yerine koyup başkanlığı diretmeye devam ediyorlar!,bölemiceksiniz bu ülkeyi başımızdaki yönetici(kendince)tehdit de etse bölemiceksiniz!!!
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ara düzelmişti internet, şuan tekrar yavaşladı.

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak öyle düşünüyorum. Şu zamana kadar yaptıkları tek bir yararlı şey yok. Üstüne dertleri hiç bitmiyor.

Sizin Tunceli, Bingöle veya Mardine giderken içiniz rahat olmuyorsa bunun sebebi Türk milleti değildir. Madem k*rt demem hoş olmuyor o zaman biraz daha hafifleteyim. Siz doğulu bir arkadaşın İstanbula veya Ankaraya gelirken içinde herhangi bir korku olduğunu düşünüyor musunuz ? Ya yolda durdururlarsa ya şöyle ya böyle diye düşünüyor mudur ?

Tamam belki küçük bir kısmı terörü desteklemiyor ama bu tüm durumu toparlamak için yeterli gelmiyor demek ki ben böyle düşünüyorum.
    Herkese gerekeni yazmış ama duramadım yazayım dedim.. 1-Bugün doğudaki arkadaşım çağırsa korkmadan giderim,yol keseni vb kürt değil onları biz hain o.ç gibi söverek anıyoruz. 2- Doğudan gelen kişi ankara istanbul vb nereye gidersen gitsin korkuyor.Neden ? O hain v.b (sövüyorum şu an) sıfatsızlar sivil asker dinlemeden her yerde terör estirdiği için.Şunu anla önce ; Türk kürt çerkez ve bir çoğu bu vatanda her daim iç içe saygı sevgi çerçevesinde idi,insanların bi hayat sevgisi vardı.Etrafına bak bakalım kaçı işler iyi,keyifim yerinde modunda.18 yaşınadaki genç delikanlı birey bile geleceğinden şüpheli.kürt v.b ayrımın hiç hoş değil.sağ sol kürt türk gibi bişeylerin taraflığını yapmak zorunda değilsin.İnsan olman yeterli.
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar tutuklandı falan ama hala internet aynı..

Ya açmayı unuttular..

Yada aç kapa yapa yapa bozuldu iyice.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1300 Tl maaş alıp altında 2015 model araba, cebinde iphone 7 olanlar var. Nasıl yapıyorlar merak ediyorum diye bi arkadaşımla takılıyorum 1 haftadır. O da asgari ücret ile geçiniyor akşam cafeye yanımıza geliyor 1 haftadır akşamları 1 çay 1 tane de su içiyor 3-4 saat boyunca. Arada nargilemizden otlanıyor ve selfi çekim swarmda çekin yapıyor 'anasonlu nargile' diye. Bi garip eleman, arabasının benzin işığı da hep yanık, geçen akşam hem benzini hem tüpü bitti adamın şaşırdı hangisini doldurayım diye.
    Haklısınız ancak şu şekilde bi durumda var eskiden bankadan kredi almak çok zordu şimdi kapıdan giriyorsun çayın bitene kadar kredin hesabında insanları sahip olmadıkları bi paraya borçlandırmaya teşvik ettiler kredi olaylarını kolaylaştırarak bunda bireylerin ne kadar suçu varsa devletinde var.Ötv mtv kdv oranları hak getire zaten yasladıkça yaslaıyor devletimiz ***** ekonomimiz süper.Amacım bi tartışma yaratmak değil bunlar sadece düşüncelerim alıntı yapmamdaki amaçta içimi dökmek

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devletin bu uygulaması güzel olmuş. Gerekirse bir süre kullanmayalım internet hiç bir şey VATANIMIZ'dan daha önemli değil.
    Eğer internet yavaşlatmayla vatan kurtuluyorsa, tamamen kapatsınlar tertemiz olana kadar da açmasınlar. Yurt çapında bu yavaşlamadan ötürü mağdur olan bir ton insan var. Bir memur olarak 2 saatlik yoldan gelmiş adama pazartesi gel demeye utanıyorum ki adamcağız pazartesiye tekrar aynı şartları oluşturabilecek mi şüpheli. Bu işin yolu bu değil. İnternet sadece sosyal medyadan ibaret değil. Memleketin bütün işi gücü internete bağlı.
    Nadide şeyler değerlidir.

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak öyle düşünüyorum. Şu zamana kadar yaptıkları tek bir yararlı şey yok. Üstüne dertleri hiç bitmiyor.

Sizin Tunceli, Bingöle veya Mardine giderken içiniz rahat olmuyorsa bunun sebebi Türk milleti değildir. Madem k*rt demem hoş olmuyor o zaman biraz daha hafifleteyim. Siz doğulu bir arkadaşın İstanbula veya Ankaraya gelirken içinde herhangi bir korku olduğunu düşünüyor musunuz ? Ya yolda durdururlarsa ya şöyle ya böyle diye düşünüyor mudur ?

Tamam belki küçük bir kısmı terörü desteklemiyor ama bu tüm durumu toparlamak için yeterli gelmiyor demek ki ben böyle düşünüyorum.
    Bu nasıl bir cehalet, nasıl bir ırkçılıktır yahu. Utanmadan ''biz gidemiyoruz onlar geliyor'' falan yazmış bir de. Memleket hepimizin, seni tutan mı vardı, gideydin bu yaşına kadar.

Diyarbakırlı bir çalışanımız askerde bizzat operasyonlara katılmış bi arkadaştı. Daha sivilken senin maçan yemiyor gitmeye. Evinden milleti terörist ilan ediyorsun.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmayın ama beni yetiştirenleri eleştirmek ne sizin haddinize nede bu forumun. Keşke dediğin gibi eğitim sistemimiz düzgün olsaydıda şurda iki kelam edebilseydik. Direk yargılamadan, eleştirmeden konuşabilseydik. Ama dediğiniz gibi seçilen yöneticilerin sayesinde bu durumdayız.
    "Ne haddinize" diye başlayıp, "dediğiniz gibi" ile bitirdiğin mesajında birde anlamakta zorluk çektiğini görüyorum.
    iyi okursan aldığın eğitimi sana sunan akepenin suçlu demeye çalışıyorum.
    Anana-Babana laf etmek ne haddime, zaten senin gibi bir ırkçı bir evlat sahibi oldukarı için zaten karın büyüğüne sahipler!
    Senin sanal gördüğün bu forumda bizim kürt arkadaşlarımız var, sohbetimiz olan, alışverişimiz olan, derdimizi dinleyen!
    Senin ırkçı söylemlerine uymamak için cevap veriyorlarsa ben bir Türk olarak cevap veriim s.tir git ırkçı söylemlerini başka yerde yap, edepsizlik yapma daha fazla!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler