Lan ben mühendisim ama asgari alıyorum köpek gibi çalışıp.
Printable View
Suriyeli insanlara ak arkadaşlarımız yardım etse daha faydalı değil mi ? Nasıl olsa rahatsız değiller hiçbir şeyden. Her ay maaşlarından belli bir kesim yapılsa suriyeliler için. Benim o ptt de yaşlı gariban türk teyzem oturmuş bunların arkasından sıra bekliyor. Türk olmak ne kadar suç bu ülkede.
Alkol ve sigaraya da zam . Ekonomik kriz yok ya hastaneyle havaalanı yapcaz aq
Köylere dönecen başka çare yok tv izlemicen elektrik kullanmıcan 2 tane inek alcan yaşıyacan gidecen.Pahalılığı ayrı dert vergisi ayrıdert trafiği dert.3. köprü olmasa 1 dakka durulmaz bu şehirde.
nalakasıvarya! Ne krizi...
Eskiden adı imam hatip değildi tabi.
Herşeyden önce;
Hemen herkes memleketin temel sorununun eğitimsizlik olduğunu biliyor.
Aslına bakarsanız tam tersi, cehaletin bu kadarı ancak eğitimle mümkün demekki.
Eğitim yolu ile insani bir sağduyu, refleks olan feraset denilen şey eğitimle yok edilince geriye canavarlar çıkıyor.
Eskiden alınan eğitim insanlık yararı için kullanılırken, günümüzde cinlik, fırsatçılık için kullanılıyor...
Tolga, ben seninle gün boyu da yazışırım, herkes senin gibi olsa hiçbir sorun çözümsüz kalmaz emin ol.
Sana çok açık yazdığımı düşünüyorum;
@tolga, bak tamda bahsettiğim durum budur;
Özeldekiler daha buraya yazmadan eleştirilmeye başlandılar, belkide bir süre sonra eleştiriler küfüre dönüşecek.
Adam eğitim cahilleri yetiştiriyor dedi ya la .
diğer yazılanlara cevap yok tabii,hakarette içermiyor oysa ki :D
evo34 takmıssın imam hatipe kaçtane imam hatip mezunu lisans kazanabiliyo bi bak bakalım %1 sadece.Kaçtanesi lys de barajı geçebiliyo.Tabi üni okumalarınada gerek yok işleri hazır devlet babada 4 5 bin maaşla memur yada imam olurlar.Keser döner sap döner bunuda unutmayın.Kenan evrenden beter olur sonu , bugun canımı verırım liderime diyenler bi zaman sonra ilk gırtlağına yapışan olurlar.
@Evo34 seni de istikrarlı tavrından dolayı tebrik ediyorum.
Şunu anla lütfen;
İnsan her yerde insan.
Hata her yerde hata.
Her hatayı siyasi bir oluşuma mal edersen, bu kez hatasız olan noktaları görmemeye/önemsememeye/küçük görmeye başlarsın.
Daha da acısı, sadece ve sadece eleştirirsin, neden, çünkü hatayı siyasi görüş ile ilişkilendirdin. Ondan ayrı düşünemiyorsun.
Tamam beşeri olarak siyaset kurumları hatayı yüklenmeli ama teknik olarak gerçekte bu işin böyle olmadığını biliyorsun.
Sonuç olarak, insan lokasyon bağımsız her yerde hata yapabilir. Önemli olan ders çıkarılması...
15 Temmuz'da gördük. Rahat ol Doruk ;)
Bunu son kez yazacağım;
Bir insanın dini eğitim almış olması, mesleğinin illaki imamlık olması gerektiği anlamına gelmiyor.
Dini eğitim içerisinde her türlü bilim dalı da gayet tabi öğrenilebilir...
Nacizane biraz olsun farkındalık yaratmaya çalışıyorum.
Klasik düşünceden eleştiriden ziyade ki bu kolay olan, neler yapabiliriz buraya gitmeye çalışan biriyim.
Burada birçok kişinin farkında dahi olmadığı olumsuzlukları ilk elden eleştiren biriyim.
Yeri geliyor hakareti küfürü dahi görmemezlikten geliyorum ama başladığımız noktaya göre iyi yol kat ettik.
Hep beraber kaliteyi arttıracağız.
%50 lik kısım konuşmak,tartışmak,çözüme ulaşmak, fikir alışverişi yapmak için değilde, sokaklara salınmak için var sanırım. @Evo34 abi söylesene arkadaşlara belki seni dinlerler sokağa değilde aramıza katılsınlar..
Nedir bu 15 temmuz beni artık rahatsız ediyo 15 temmuzdan sonra 15 temmuzdan önce 15 temmuz gunu 15 temmuz sabahı.Kendi beslediği çeteyle yaşadıkları olaylar beni gram ilgilendirmiyo benim gibi düşünende milyon vardır.Sen git 14 yıl bi gruba bedava imar ver arsa ver yardım yap ,öğrenci yetiştirt himmet diye para toplat bunlara göz yum sonra yok efendim bize darbe yapıyolardı.Kandırıldınız dimi oyuna geldiniz darbe lobisi faiz lobisi dolar lobisi gezi lobisi amariga bizi çekemiyo dimi avrupa bizim buyumemızı istemiyo :D Herşey normal dimi 3 milyon suriyeliye bakmak zorundayız?Maaş vermek zorundayız 1300 1500 çalışmayan suriyeliye bedava üniversitede okutmak zorundayız dimi?Çünki müslümanız.1 köprünün 90 100 lira olması gayet normal doların 3 4 olması çok normal.1 kilo etin 60 70 lira olması dahada normal.1 liraya mal olan benzini 5 e almamız çok normal.Kafayı yedim yicem yani ramak kaldı.
Kahrolsun Amarigaa! - Deep Web 6.Seviye | Facebook
dün cola dökenler
bugün fotokopi dolar yakıyor
Öncelikle söyleyeyim hiçbir partinin üyesi destekcisi veya şakşakçısı değilim. Futbol takımı tutar gibi bir partiyi desteklemek yanlışlarını savunmak altında iki sebep vardır biri cahillik ikincisi bu işten fayda, çıkar sağlamak. Kim bu ülke için iyi bir şey yaparsa alkışlar, aksi takdirde eleştiririm. Amam emin olun ki bu toplumu bekleyen en büyük tehlike ekonomik değildir. Bu topraklarda yaşayan insanlar çok krizler çok yokluklar gördü, görüyor ve görecek. Asıl tehlike şu an bu parti bu ülkenin dibine pimi çekilmiş el bombası koyuyor insanları ötekileştiriyor ve bunları aleni olarak meydanlarda dile getiriyor. Arkasına aldığı basın gücü ile de bunu meşrulaştırıyor. Kendisini eleştiren kim olursa olsun onu fetöcü, terorist diye etiketliyor ve %50'im dediği grubun önüne yem olarak atıyor. Körü körüne savunan arkadaşa soruyorum zerre eleştriyi kabul etmeyen bu kibir, bu bencillik, bu ayrımcılık hangi müslümanlıkta geçiyor. Bu durumdan memnun musun yada gelecekten ne kadar ümitlisin ? Yada hiç düşünmüyor musun gün gelip senin aleyhine bir yasa kanun engel çıktığında eleştiri dahi yapamayacağının, yaparsan da işte bu cehape zihniyeti bunlar hep parelellll diye seni ötekileştireceğinin farkındasın değil mi ?
adam açıklama yapmış,gene cımbızlamışsın :) :) :)
Türkiye gibi içinde yaşayan insanların vatandaş olduğu bir yer ile, özerk bir mal olan forumu kıyaslayacak/ yanyana koyacaj kadar cahil olman bir yana;