3.köprüyü yaptıkları gibi, yakında Dünyanın sayılı Havalimanlarından biri olacak 3.Hava limanını da yapacaklar

Size göre acı ama evet onlar, İmam Hatipliler yapıyor.
Ayrıca araştırın bakalım, dini eğitim alan bir insan ilim irfandan uzak sadece nazmaz mı kıldırabiliyor?
Osmanlı'da ki ilim irfan adamları medreselerde dini eğitim almışmıydı almamışmıy dı?
Ufuk, eğer gerçekten dini eğitim alan insan sadece namaz kıldırsın görüşündeysen inan buna bir çözüm bulman gerek.
Çünkü bu çok ciddi bir sorun. Dostça söylüyorum, bir kinaye vb. yok.
Evet, Eskiden vergi ödediğim halde yapılmaması, ama şuan en azından gözle görülür elle tutulur birşeyler yapılmasına şükrediyorum.
Övmek ve övülmek bizden uzak olsun.
Aslında burda bunu deyip bolca beğeni toplamak var ama içimize sinmez bizim...
Ben de bu Ülkede yaşadığım için tabi ki beni de etkiliyor.
Ama bu etkiyi Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a akşama kadar saydırmakla azaltamayız.
Bir de daha önce de söyledim, bir kesim fırsat verirse biz daha iyi şekilde eleştiririz(çözümü de sunarak) ama o fırsatı tanımıyorlar...
Vize konusu Avrupa'nın bir vaadiydi, üçkağıt yaptılar sonucunu hep beraber göreceğiz zamanla...
Japonya'da 48saat içinde tamir edilen yol 1 hafta sonra tekrar çöktü!
bu örneği/gerçeği verdiğin gün samimiyetine inanacağım dostum.
Hep beraber kaliteyi yükselteceğiz, küfür etmeden tartışmayı öğreneceğiz. Bu zamanla çocuklarımıza ve topluma yansıyacak.
Bilmemek değil öğrenmemk ayıp. Bak yukarıda ki konuşmalardan bir kitap ismi not aldım, ilk fırsatta okuyacağım mesela.