User Tag List

Sonuçlar: Türkiye de ekonomik kriz varmı ?

Katılımcı sayısı
594. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Tabi ki var kura piyasaya bak

491 82.66%
  • 50 TL lik yakıt ve döviz alabiliyorum

103 17.34%
Sayfa 39/39 İlkİlk ... 29373839
737 sonuçtan 723 ile 737 arası

Konu: Anket: Türkiye ekonomik krizde mi?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu da güzelmiş...

You are being redirected...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün haber seyrediyordum A haber değil ... Spiker Kurlar 3.30'a indi milletin gücü vs. diyordu ama kurlar o anda 3.46 idi ki dün 3.5'e çok yaklaştı...

PTT dahil döviz satmayan kamu kurumu kalmadı, geçen hafta Mb rezervi 1.6 Milyar Usd eridi...

Şimdi dövizinizi satın derken, kurtlar o dövizleri ucuza kapmak için bekliyordu .. Bunu tahmin edememek nasıl bir zekanın ürünü çok merak ediyorum...

Devletin çökertildiği yerde düzgün ekonomi olmaz... 2017 Senesinde sayın Başbakanımızın söylediği gibi "Muazzam bir tasarruf yılı olacak" demesi aslında yeterli bir cümle sanırım.

Reis dövizinizi satın dediği anda gerçek meali şudur "aman satma satanların dövizini kap !!!"

Birde şu dolar alana vatan haini gözüyle bakan bir gurup var, sanki altlarındaki borç harç kredi ile bindikleri Bmw'leri dövizle alınmadı...
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim üniversite ilk yıllarımda ki halim gibisin, ki o yaşlardasın... Duygulandım...

Bu şekilde devam et korkusuzca... Vicdanen o kadar rahat olursun ki, bunun rahatlığını anlatamam...

Maalesef, ne İsa'ya ne Musa'ya yaranamayacaksın lakin... Çünkü "taraf" olamazsın bu mantıkla... Doğruya taraf olmak ise kimin umurunda? Umarım sadece kendi göbeğini kesebildiğin iş imkanları yakalarsın da sorun yaşamazsın...

Değişeceğini sanmam bu düşünce yapının ama sistem zorlamaz umarım seni...

Başarılar...
    Umarım abi, etliye sütlüye karışmadan yoluma devam etmeye çalışıyorum.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel tespitler ama maalesef bu kaç yüzyıldır değişmedi değişmeyecekte, batının yarattığı Seküler hayat ve dindar olarak devam ediyor sistem, Bu tip işler sorgulanmadıkça düzelmez, zaten yapılan araştırmalarda insanların %95i mantıklarıyla karar vermediği için herkes sürü psikolojisine kapılıp gidiyor.Neye neden karar verdiğini bile bilmiyor ve medyada tv sayesinde buna güzel çanak tutuyor.
    Hatta dün okudum 90larda gençler için en büyük öncelik özgürlük iken şimdi para olmuş. Buda hazcılık menfaatin artıp insanlar arasında sevginin azaldığının göstergesi.
    İnsanların zayıf noktasını iyi biliyorlar abi, sonrası zaten *****.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    işin gerçek yüzü şu .. ülkenin gideri çok çok fazla.. aşırı arttı .. bunu başka konudada yazdım sadece sarayın aylık gideri 21 milyon tl gazetede okumuşdum osmangazinin sadece 2 haftalık zararı devlete 20 milyon dolarmış .. bir yandan içerde pkk dışarda suriyede savaşdayız ordunun giderleri azımsanamaz kadar çokdur.. bir yandan artık rakamlarını bilmiyorum 3.5 milyonmu 5 milyonmu suriyeliye bakıyoruz sadece onların masrafı 2011 den bu yana 10 milyar doları geçmiş..

Bu saydığım binlerce gider kaleminden devletin bir kaçı .. böyle hepsini alt alta koyun bakalım yekün ne tutuyor.. buna paramı dayanır buna canmı dayanır..

birde sıkıntıdayız açık seçik ortada bu kadar sıkıntı içinde gidiyoruz 78 milyon dolara çok şartmış gerekliymiş gibi uçak alıyoruz.. resmen lale devrini yaşıyoruz..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her gün daha çok kederleniyorum niye bunların dönemine denk geldik diye.

Eğer öteki dünyada bir sual şansım olursa sitemden değil sadece meraktan soracağım. Neden ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hamile kadına saldırıda flaş gelişme
    Hamile kadına saldıran şahıs tutuklandı | Gundem Haberleri

Ülke ekonomi olarak çöktü zaten ama birde araplaşma yolunda ciddi yol kat ettik maşallah

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gün haberleri izledim. Çok şaşırdım valla. Millet dolarları bozduruyor ama hiç umulmayacak tiplerden ilginç meblağlar çıkıyor. Bir hacı amca vardı 100.000 usd bozdurmuş. İ.B.B. 41 milyon dolar bozdurmuş. Bir yer daha böyle büyük bir meblağ bozdurmuş. Ama dolar 3,41 le başlayıp 3,44 le kapatmış. Eeee bu kadar dolar bozdurmayla dolar yine de yükseliyorsa, dolar bozdurmanın mantığı nerede?
    Bir de bir yerde adamlar manşet atmışlar. Dolarda çok sert düşüş diye. Dolar 3,61 den 5,33 e düşmüş. Sadece küfredebiliyorsun başka bir şey yapamıyorsun.
    Nadide şeyler değerlidir.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ooo kafalar pırıl pırıl. İyiki bu kanalı izlemiyorum. (twitter'da gördüm )
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gün haberleri izledim. Çok şaşırdım valla. Millet dolarları bozduruyor ama hiç umulmayacak tiplerden ilginç meblağlar çıkıyor. Bir hacı amca vardı 100.000 usd bozdurmuş. İ.B.B. 41 milyon dolar bozdurmuş. Bir yer daha böyle büyük bir meblağ bozdurmuş. Ama dolar 3,41 le başlayıp 3,44 le kapatmış. Eeee bu kadar dolar bozdurmayla dolar yine de yükseliyorsa, dolar bozdurmanın mantığı nerede?
    Bir de bir yerde adamlar manşet atmışlar. Dolarda çok sert düşüş diye. Dolar 3,61 den 5,33 e düşmüş. Sadece küfredebiliyorsun başka bir şey yapamıyorsun.
    ABD Savunma Bakanlığının 619 milyar dolarlık 2017 bütçe tasarısı, geçtiğimiz gün Senato'da kabul edilerek Beyaz Saray'a gönderildi.
    Anlatabildim sanırım, sadece savunma bakanlığının yıllık bütçesi bu A Haberin dediği gibi, türkiyenin dolar rezervi abd den bile yüksek, kesin dış mihraklar bişi yapıyor
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TC 1. Başkanı RTE | Facebook

Şu sayfa Türkiyenin özetidir. Ne kadar aptal potansiyeline sahip olduğumuzun kanıtı

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TC 1. Başkanı RTE | Facebook

Şu sayfa Türkiyenin özetidir. Ne kadar aptal potansiyeline sahip olduğumuzun kanıtı
    Aslında sosyal medya bizim ülkemizde yasaklanmalı ,keşke 2-3 aylığına komple kapatılabilse içinde biz de yanalım ama olsun komple yasaklansın.
    imzasız..

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında sosyal medya bizim ülkemizde yasaklanmalı ,keşke 2-3 aylığına komple kapatılabilse içinde biz de yanalım ama olsun komple yasaklansın.
    Sosyal medyayı yasaklasan da bir şey fark etmez. Sorgulamayan, okumayan bir kesim var bu ülkede, buna bir de rüzgar nereden eserse oraya gidenlerle birleşince bugün başka bir parti de çıksa şuanki hükümet gibi, yine oylar oraya gidecek. Öncelikle insanların masasına oturulup, bilinçlendirilmeli. 2002 de bu adamlar sosyal medya yokken, kapı kapı dolaşıp insanların zayıf noktalarından yakaladılar. Adamlar hoca efendi dediler alkışlandılar, kandırdı bizi fetö dediler yine alkışlanıyorlar. Sosyal medya tabiki de algı yönetiminde çok kuvvetli bir araç ama Türkiyedeki asıl algı yönetimi dindarlık üzerinden yapılıyor.

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fırıldaklık diz boyu Sonuç bekledikleri gibi çıkmayınca, top benim dediler oyun bitti

Bakan'dan Avrasya Tuneli anketi ile ilgili flaş acıklama - Ekonomi Haberleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam osurursa cemaat sıçar diye boşuna dememişler. Buyrun aşağıda haber. Kafasında türban var ama yedikleri *** aynı.

Sucustu yakalandı! Dun de sevgilisi... - Son Dakika Gundem Haberleri
    IN BOOST WE TRUST

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim tanıdığım ne insanlar var adam tansu çiller zamanı koyu dyp ilidi sonra refahlı oldu bir ara mhp ye yanaşdı ak parti kurulunca şimdide en koyu ak partici ..

bu verdiğim örnek bir kişi için geçerli değil çok böyle tanıdığım var eminim şu forumda çoğu kişilerinde çevresinde bu tip tanıdıkları vardır .. bugün ak parti çöküşe geçse başka bir parti yükselişe geçse o insanar bu sefer o partiye ağır ağır çark etmeye başlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler