Yazı dilidir yanlış anlaşılmadır der geçerim, sorun etmem bu tarz şeyleri... Sana da eyvallah edip geçerdim...
Lakin senin özrün kabahatinden büyük güzel kardeşim... Beynimin içine girdin, düşüncemi öğrendin ve birde üzerine "kinaye" dediğim halde neredeyse yalancılıkla itham ediyorsun şuan farkında mısın "bu kinaye değil" diyerek? Konuyu ben açtım, sinirlendiğim için sabah sabah... Bende işi "kinayeyi anlayamayacak kadar..... diyerek sürdürürsem tamda şuan ki millet olarak yaşadığımız hazımsızlık ateşine bir odun atmış olurum... Burada kapatıyorum. Devam etmek istersen, tabi ki, mesaj kutum boş, oradan devam edebiliriz.
Genele yazmak zorundayım bir iki kelam...
Evet, sigara ve alkole karşıyım ve kullanmıyorum. Bu benim ile sigara&alkol arasında... Sizin kullanıp kullanmamız beni zerre ilgilendirmediği gibi, sigara, alkol, yakıt, iletişim gibi kalemlerden fahiş vergiler alınmasına da karşıyım! İkilem gibi oldu sanırım

Buna özgürlük diyorum ben, doğrunun tarafında olmak diyorum... Devletin "birilerini kaz gibi" görmesine şerh koyuyorum...
Şubat gibi görünüyor görüşme. Numaram bu ay aktif oluyor ama belgeleri 1 ay geciktirmiştim özellikle... Şimdi ise çok pişmanım... Vize basıldığı gibi geleceğiz... Kesinlikle zaman kaybetmek istemiyoruz!
Houston, DC ve Arizona arasında gidip geliyoruz... İş ayarlamadan gelirsem Houston... Arizona ve DC'de ki arkadaşların iş ayarlama durumu olursa oralara da gelebilirim... Heyecanla bekliyoruz...