abi son fiyat istemeden verdin mi direk 1400 ü ? :p :) ( lütfen alınma, gülümseyerek eski günleri hatırladım sadece :) )
Printable View
ayakkabılar galiba çinde üretilen orjinal patentli modeller. yoksa bu kadar ucuz olmazdı.. toms lar baya uygun.. conversede chuck taylor postalı olsaymış o fiyatlara hemen alırdım..
yarın şirkette bi gözü kapatıp bi kaç tane yazlık ayakkabı alayım bari :) bot baktım ama bulamadım
Geç gördüm superonline yavşağının yüzünden bana 3'ün 1'i kalmış ama yinede teşekkürler bir daha ki döneme anasını bellicem...
Beğendiğim bi vans modeli vardı son kalanı aldım bende :)
Konu için teşekküler
hay ake alana kadar numaralar bitti 3 tane model beğenmiştim üçünün de 42 numarasını almışlar :@
Alanlara hayirli olsun vesile olduysam ne mutlu bana aman haaa ay sonu sefil olmayin harcamalara dikkat.
Abi şöyle bi durum var. Ben normal diğer markaların botlarını spor ayakkabılarını falan 44 giyiyorum. Ama new balance modellerini hep 45 giyiyorum 44 numarası sıkıyor. Bende şimdi aldığım new balance'ı 44.5 verdim 45 kalmamıştı bakalım olur inşallah giydikce açılır belki :D
bende kaptım bı tane tskler paylasım ıcın
http://i.hizliresim.com/0lL7gL.jpg
Ayakkabı konusu varken, resimdeki arkadaşın 41 numarasını yada bu modeli mağazada internette gören eden var mıdır? Fiyat önemsiz, bulamıyorum bu renk 41 numara hiç bir yerde
Yeni modeller gelmiş galiba.
Ben de 2 adet aldım. 1 şu ipsiz sapsız lacoste lardan bir de convs. start player.