Ve acı haber...Şehit olan polislerden biri arkadaşımın kardeşi.:(
Printable View
Ve acı haber...Şehit olan polislerden biri arkadaşımın kardeşi.:(
Allah sabır versin kalanlara o kadar zor ki
6 aylık İkiz bebeği olan şehidi gördüm içim bir daha parçalandı
Haber izlemek istemiyorum
Dün akşam 20 yaralı nasıl diyebiliyorlar gerçeği ne kadar saklayabilirsin ki
Bu teknoloji olmasa demek ki nasıl şeyler olacak
deseler ne olacak yiğit, anca yandaşlarını kandırmaya devam ediyorlar. ben daha dün 60 şehit olduğunu yabancı kaynakları inceleye inceleye izledim, her şeyi de tüm çıplaklığıyla izledim. bizimkiler 60 rakamını anca haftaya verirler iş soğuyunca.
Bizim insanımız kendi çocuğu öldüğünde bile yeter be diyemiyor. Vatan sağolsun diyor. Sanki gavurla savaşıyormuşuz gibi. Halbuki ölen müslüman öldüren müslüman.
Canını skma devrem. Bnde cizre den biliyorum durumları. Kurtaracaksa vatani benim canım varsin çıksın bogazimdan ama böyle bombali saldiri kallesce. Cok can aldim cok can verdim. Kan durmayacak burda. Allah geride kalanlara sabır versin.
Inna lillah ve inne ileyhi raciun.
https://www.youtube.com/watch?v=qQiVsrvNVAo
Nazlı çelik gibi 10 tane delikanlı yok şu medyanın hepsinde. Yarın Fikirtepede öğle namazında şehidimizi uğurlayacağız. Müsait olanlar son görevimizi yapmak için gelsin.
Comments
Bu paşayı ilk defa izledim ama hasta oldum bize böyle komutanlar lazım :)
Haber izledikçe parça parça oluyoruz. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Biriside kalkıp bu hpd tarzı gavatların yaşamaya hakkı var derse gidip onu vuralım açık ve net..
Sokakta yürürken belki de yanımızdan geçiyor bu ****** çocukları,ya da trafikteyken belki de 2 araba önümüzdeler. Allah belanızı versin. Kıydığınız her can için bir kere de ben sikeyim ananızı.
Yıkıldım ya ekşide izledim şimdi patlama anını. İnsan hayatı bu kadar mı ucuz bu kadar mı aciz bir devletiz biz.
Yazım 1 saniye de bir sürü polis hayata çok acı bir şekilde veda etti.
Dayanmıyor yüreğim artık bunlar okumaya izlemeye. Allahım ailelerini düşünüyorum göğsüm daralıyor kan basıncım yükseliyor.
20 yaralıymış ta bık bık bık :( Söz yok bitti.